- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.961
tatlım sen benden küçüksün sanırım ben 26 yaşındayım sen?
çok sevimli geldin bana o yüzden soruyorum
ben bu adet dönemi işini ilk gece faslından çok o gece ağrı çekmemek için istiyorum kızlar, neticede gelinlik beyaz sürekli dans halay falan olucak, o dönemde benim belim göğüslerim fkarnım alan ağrır, yüzümede yansır, ilaç kullanıp tarihi öne alanınız ya da geciktirici kullananınız oldu mu
çarşaf konusu açılmış...böyle birşey hala devam ediyormu. asla izin vermeyelim kızlar. zaten çok günahmış bakmak..islami açıdan bile günah olduğuna göre kim nasıl ister böyle birşeyi. ben düşünemiyorum. zaten stresli olcaksın birde insanlar seni beklicek...Aman tanrım yaniii
yapamasan yardıma çağırcan sanki
yani korkunç birşey. benim bir arkadaşım evlenmişti. kapıda beklemişler. çok korkmuş kız yazıkdüşünemiyorum ben kendimi
esmer adaş geldinmı :)
çarşaf konusu açılmış...böyle birşey hala devam ediyormu. asla izin vermeyelim kızlar. zaten çok günahmış bakmak..islami açıdan bile günah olduğuna göre kim nasıl ister böyle birşeyi. ben düşünemiyorum. zaten stresli olcaksın birde insanlar seni beklicek...Aman tanrım yaniii
Elif ben kullandım geciktirici tatile giderken bende hiç bozukluk yada yan etki meydana gelmedi :)
cnm bn sormadın başka bi arkadaş sordu ilacı bnde kullandım bi problem olmadı
tık tık tık geldim adaşım...
gelen gidenden yazamadım..
ayy ne çarşafı yaaaaa... ben çarşafı onlara dolarımm yaa... olmasa gelip yardım mı etcekler aaaaa... ayy kötü oldum düşününce yaa..
bu arada biizm balayı belli değil. evimizde oluruz.. ev almak istiyoruz.. oyuzden belki balayını biraz erteleyebilirz.. ama ertelemezsek kapadokya datça yada karadeniz düşünüyorum ben.. orduda bungolo evler var.. kocişinle şömine karşısında oturmak aahhh ahhhhh.. bakalım gideriz inşaaallah
hoşgeldin adaşm:)
saol canımmm hoşbuldum... bu arada bu karakterlerii üyeliğinin biraz daha ileriki zmanlarında yapabilrsin.. ozamn ekranında görürsün canım
ayyy çok şükür ya birisi cevap verdi ne zaman sonra peki adaş:)
canım bende bir haftadır sahibim bu ufacık şeylere mesajlarının belli sayıda olması gerekiyo bildiğim kadarıyla... biz senle böyle konuştukça yakın zamanda olur zaten
ya bişey dicem leyle şu yüz karakterlerini nasıl yapıyosunuz ?
ilacı ben sordum kızlar düğün günümde reglimin 2 ya da 3.günü olucak ve o gün ağrı çekmek istemiyorum, gününü öne çekmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?