2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben bu adet dönemi işini ilk gece faslından çok o gece ağrı çekmemek için istiyorum kızlar, neticede gelinlik beyaz sürekli dans halay falan olucak, o dönemde benim belim göğüslerim fkarnım alan ağrır, yüzümede yansır, ilaç kullanıp tarihi öne alanınız ya da geciktirici kullananınız oldu mu

ben kullandım cnm

çarşaf konusu açılmış...böyle birşey hala devam ediyormu. asla izin vermeyelim kızlar. zaten çok günahmış bakmak..islami açıdan bile günah olduğuna göre kim nasıl ister böyle birşeyi. ben düşünemiyorum. zaten stresli olcaksın birde insanlar seni beklicek...Aman tanrım yaniii

Elif ben kullandım geciktirici tatile giderken bende hiç bozukluk yada yan etki meydana gelmedi :)

Son düzenleme:

yapamasan yardıma çağırcan sanki

esmer adaş geldinmı :)

tık tık tık geldim adaşım...

gelen gidenden yazamadım..

ayy ne çarşafı yaaaaa... ben çarşafı onlara dolarımm yaa... olmasa gelip yardım mı etcekler aaaaa... ayy kötü oldum düşününce yaa..

bu arada biizm balayı belli değil. evimizde oluruz.. ev almak istiyoruz.. oyuzden belki balayını biraz erteleyebilirz.. ama ertelemezsek kapadokya datça yada karadeniz düşünüyorum ben.. orduda bungolo evler var.. kocişinle şömine karşısında oturmak aahhh ahhhhh.. bakalım gideriz inşaaallah

cnm bn sormadın başka bi arkadaş sordu ilacı bnde kullandım bi problem olmadı

ilacı ben sordum kızlar düğün günümde reglimin 2 ya da 3.günü olucak ve o gün ağrı çekmek istemiyorum, gününü öne çekmek istiyorum

hoşgeldin adaşm:)

ayyy çok şükür ya birisi cevap verdi ne zaman sonra peki adaş:)

canım bende bir haftadır sahibim bu ufacık şeylere mesajlarının belli sayıda olması gerekiyo bildiğim kadarıyla... biz senle böyle konuştukça yakın zamanda olur zaten

çarşaf mı o çarşafa onların kanını bularım töbe töbe akılsızlık saçma bişey.belki ben kız deilim kocam kabul etti ne yani çarşafta kan olmazsa geri mi göndercekler tamamen salaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…