- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.021
Bi ay sen bi ay ben olmaz
Zaten doğum kontrole evlenmeden en az 1 ay önce başlaman lazım
Ayy ayıp olcak ama çekilme ile olmaz yaa
Erkekler korunsun doğum kontrıl yerine
geri çekilme çok riskli yaa herüf o anda ya geri çekmezseayyy çok utandım
kondom diyosun sen.işte o zamanda ne kadın ne erkek tam olarak hissedemiyomuşve kadın çok acı çekiyomuş
geri çekilmede nasıl olacak ki, o an belki öyle rahatlamak isticek. şahsen ben nişanlıma bu konuda hiç güvenmiyorum, o bana diyo zaten sen korunursun diye. çünkü o öyle rahatlamak isticek biliyorum
kondom diyosun sen.işte o zamanda ne kadın ne erkek tam olarak hissedemiyomuşve kadın çok acı çekiyomuş
ilk korunma için dr hapı öneriyor bende onun için ilk hap ile başladım.
evlendim kısa süre sonra bıraktım. eşime devrettim.
ilk 2 ay bende hap kullaniyim diyorum.hani ilk heyecanlar falan.o da hayatında daha önce kimseyle birlikte olmadı.nerden biliyosun diceksiniz 17 yasındaydı biz tanıstıgımızda ve ona inanıyorum babamdan çok güvenirim.birazda o yüzden korkuyorum acemilikte var2 ay sonrada geri çekilmeye alıştırırız kendimizi.sonra hapı bırakırım.en mantıklısı bu sanırım
aylık iğne nasıl olur. hem 1 ay korunmuş olursun hem de istediğina ay yaptırmazsın iğneni bebişi beklersin
bunu kim söylemiş merak ettim
ilk 2 ay bende hap kullaniyim diyorum.hani ilk heyecanlar falan.o da hayatında daha önce kimseyle birlikte olmadı.nerden biliyosun diceksiniz 17 yasındaydı biz tanıstıgımızda ve ona inanıyorum babamdan çok güvenirim.birazda o yüzden korkuyorum acemilikte var2 ay sonrada geri çekilmeye alıştırırız kendimizi.sonra hapı bırakırım.en mantıklısı bu sanırım
denedin mi peki sipittt.yanlış mı biliyorumm
onda da adetin düzensiz oluyor ayda 10*12 gün adet oluyorsun
3 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz sipit.ama uzun süreli hap kullanmak istemiyorum.alışırız bi süre sonra geri çekilme yöntemine.arada bir kondom da deneiz yuvarlanıp giderizçocuk düşünmüyorsanız pat diye bence 6 ay kadar hap kullanabilirsiniz sonrasında duruma bağlı bırakırsınız.
ama uzun süreli hap kullanmayı bence hapı bıraktım adetim gecikti,1 ay hiç olmadım bünyem resmen saçmaladı..
hadi akalım iyi aksamlar kuzum yarın görüşürüzben giderr kızlarr... daraldım zaten.. bi de havada soğuk... aşkımda çıkar 15dakikaya falan.. alır başımzı gideriz...
çok uzaklara değil.. annem yine yemeğe çağırdı
Sanırım ilk hap kullanıcaz
Ben nişanlıma sormadım hiç benden önce biriyle birlikte oldun mu diye
Ben nişanlımın benden önce hayatına kim girdi onu bile bilmiyorum
Sormadık birbirimize başka bir sayfa açtık
Ne ben ne de o benim geçmişimi bilmiyor
Buluışmamız miladımız oldu
Korkuya gelince bende korkuyorum
sonra diyorum off şimdi çoluk çocuğun elinde sen neden korkuyosun diyorum
nee herhalde çıldırırrrrayss utandım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?