2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bi ay sen bi ay ben olmaz
Zaten doğum kontrole evlenmeden en az 1 ay önce başlaman lazım
Ayy ayıp olcak ama çekilme ile olmaz yaa
Erkekler korunsun doğum kontrıl yerine

kondom diyosun sen.işte o zamanda ne kadın ne erkek tam olarak hissedemiyomuş ve kadın çok acı çekiyomuş

ilk korunma için dr hapı öneriyor bende onun için ilk hap ile başladım.
evlendim kısa süre sonra bıraktım. eşime devrettim.

geri çekilmede nasıl olacak ki, o an belki öyle rahatlamak isticek. şahsen ben nişanlıma bu konuda hiç güvenmiyorum, o bana diyo zaten sen korunursun diye. çünkü o öyle rahatlamak isticek biliyorum

ay haklı adam en güzel anda çekilir mi hiç..Bende güvenmiyorum
biz kullanıcaz mecburen

ben gittim haftasonu doktora bende 3-4 ay gibi kısa süre için hap kullanıp daha sonra eşime devretmek istiyorum. hormon tahlili için kan verdim 10 gün sonra sonucu doktora gösterip ona göre de hap ismi alcam kendisinden.

ilk korunma için dr hapı öneriyor bende onun için ilk hap ile başladım.
evlendim kısa süre sonra bıraktım. eşime devrettim.

ilk 2 ay bende hap kullaniyim diyorum.hani ilk heyecanlar falan.o da hayatında daha önce kimseyle birlikte olmadı.nerden biliyosun diceksiniz 17 yasındaydı biz tanıstıgımızda ve ona inanıyorum babamdan çok güvenirim.birazda o yüzden korkuyorum acemilikte var 2 ay sonrada geri çekilmeye alıştırırız kendimizi.sonra hapı bırakırım.en mantıklısı bu sanırım

offffff kızlar yaaaa...
ama napimm ilk gece hele ağrı olur die kimse kondom tavsiye etmio.. kondomla çok ağrılı oluo diolar...
eee bende hap kullanmak istemiyorum.. beyfendi de hep kullanmaz biliyorum.. ben kendimi biliyom dio bana bide...
valla biizm işimiz zor ya.. valla zorlucam artık banane kondom kullansın belli bi zamandan sonra...

aylık iğne nasıl olur. hem 1 ay korunmuş olursun hem de istediğina ay yaptırmazsın iğneni bebişi beklersin

çocuk düşünmüyorsanız pat diye bence 6 ay kadar hap kullanabilirsiniz sonrasında duruma bağlı bırakırsınız.
ama uzun süreli hap kullanmayı bence hapı bıraktım adetim gecikti,1 ay hiç olmadım bünyem resmen saçmaladı..

ben giderr kızlarr... daraldım zaten.. bi de havada soğuk... aşkımda çıkar 15dakikaya falan.. alır başımzı gideriz...
çok uzaklara değil.. annem yine yemeğe çağırdı

Sanırım ilk hap kullanıcaz
Ben nişanlıma sormadım hiç benden önce biriyle birlikte oldun mu diye
Ben nişanlımın benden önce hayatına kim girdi onu bile bilmiyorum
Sormadık birbirimize başka bir sayfa açtık
Ne ben ne de o benim geçmişimi bilmiyor
Buluışmamız miladımız oldu

Korkuya gelince bende korkuyorum
sonra diyorum off şimdi çoluk çocuğun elinde sen neden korkuyosun diyorum

Kızlar aslında utanılacak birşey yok
Benim kuzenim ekimde evlendi
İlk gece korkuyodu
Şimdi ben istiyorum diyor

Son düzenleme:
3 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz sipit.ama uzun süreli hap kullanmak istemiyorum.alışırız bi süre sonra geri çekilme yöntemine.arada bir kondom da deneiz yuvarlanıp gideriz
ben giderr kızlarr... daraldım zaten.. bi de havada soğuk... aşkımda çıkar 15dakikaya falan.. alır başımzı gideriz...
çok uzaklara değil.. annem yine yemeğe çağırdı
hadi akalım iyi aksamlar kuzum yarın görüşürüz

ben sordum valla ne yalan sölim.ben onun herşeyde ilkiyim.sevgili olarak deilde ilk öpüş ilk yakınlaşma.o da bende ilk.ona güvenim sonsuz.
evet kuzum ilk 2-3 ay hap sanırım güvenilir.zamanla alışırız diğer türlü korunmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…