2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sanırım en mantıklısı ve sağlıklısı kondomla geri çekilme dimi kızlar.
tuçee korkmuyorum kuzum yaaa zaten nişanlı olan biçok kişi belli yakınlaşmalar yasıyo ileri gitmeden tabiki yani korkcak bişey yokki sevdiğin adamın kollarına bırak kendin ben susmazsam dayak yicem

Ben 22 Yaşındayım
Evlendiğimde 23 Olcam
3 yıl yapmasam 26 olurum
Bende Hakimlik sınavına hazırlancam
2014 de gircem sınava olmazsa çocuk düşünürüm
Ama sınava hazırlanırken şuan ki işimden ayrılmayı düşünüyorum
ileri vadeli şeyler tabi bunlar ama zaman bakalım ne göstercek
Belki benim planıma uymadan bebiş gelcek
Bilemem ki:13:

komdom kullanacaksan geri çekilmeye gerek yok tatlım, zaten hiçbi yöntem %100 değil ama adamın kafasında sürekli geri çekilmeliyim boşalmamalıyım düşüncesi olursa ilerde sertleşme problemleri yaşayabilir, bende korkmuyorum bu arada, zaten belli sınırlar dahilinde birbirimizin vücuduna aşinayız

Seninle aynı düşünüyoruz
Bütün hayatın cocuk oluyo
Sonra ilgi manyağı kocalarımızı ihmal ediyoruz

Merveee bencede sus
Deşifre ettin özelini
Sevşyorum seni

kızlar bu arada yaşlarınız kaç ben 24 evlenince 25 olcam :) 2 yıla yakında çocuğum olmasa 27 yaşına anne olmayı planlıyorum :) tam istediğim gibi.
emyay ne güzel hiç korkmuyosun keşke bende öyle olabilsem

tucee bende 22yim ocakta girdim 22 ye :))
evet canım dogru kondomu deneriz.tabi böle kondomsuzdan çok büyük fark olmazsa kondomdan dewam ederiz.tertemiz yöntem işte.

kızlar hap konusunda yazdıklarımı okudunuz dimi, mutlaka detaylı bi kan testi yaptırın, ailesinde kalp damar hastalığı olanların yanaklarını özellikle mıncırıyorum

Seninle aynı düşünüyoruz
Bütün hayatın cocuk oluyo
Sonra ilgi manyağı kocalarımızı ihmal ediyoruz

Merveee bencede sus
Deşifre ettin özelini
Sevşyorum seni
aman surda herşeyi konuşuyoz ne yani bunu mu saklicaz herkes yapiyi ama kimse yapmiyi gibi davraniyi yalan mı

canım bende 22 yasında evlenmiş olcam.3 sene düşünmüyorum 3 seneden sonra hamile kalıp 4.yılda dogursam 26 da anne olmuş olurum.bende bütün ilgiyi bebege vermek istemiyorum biz 5 yıldır beraberiz ve hep uzagız çalışıp gezip tozmak eglenmek birbirimize doymak istiyoruz.

kızlar hap konusunda yazdıklarımı okudunuz dimi, mutlaka detaylı bi kan testi yaptırın, ailesinde kalp damar hastalığı olanların yanaklarını özellikle mıncırıyorum

okudum canım çok saol bilgilendirdiğin için.benm baba tarafımda kalp şeker tansiyon bütün haltlar var

Katılıyorum mutlaka yaşıyosun herkes yaşıyor bişeyler
Biz senle beraber ilerlicez Mervem ,
Çocuğuda beraber yapar büyütürüz burda

Evet canım okudum dikkate alıcam dediğini

Sipiiiitt 2 gündür unutuyorum :) ama düzene gir gir bitmedi ki 15 gündür kanamam devam ediyor :)
Sen de mi unutuyosun çok, ay iğneye mi başlasam bilemedim

aynen canım ya unutuyorum yada sallıyorum. bide hap hormonları uzun süre kullanınca çok bozuyor
ben ağustos ayında bıraktım geçen ramazan da 30 gün oruç tutum o kadar gecikti adetim sonra ekimde hiç hastalanmadım şimdi şimdi düzene giriyor yani.
ama ilk korunma yöntemi olarak 1/2 ay falan hapı kullanın bence bazı insanların prez. alerjisi olabiliyor. en azından evlendikten sonra denersiniz kafanız rahat olur

geri çekme konusunda nişanlıma nasıl güvenmiyosam, hap işinde de kendime güvenmiyorum :44: ben kesin unuturum yaaa en fazla 3 gün kullanırım sonra laylaylomm bebiş gelirr artık

doğru yöntemi seçerseniz bişey olmuyor.
ailem bana da diyordu sen hemen kalırsın bak dikkat et diye 9. ayımıza giricez hala tık yok ..

Evlendikten sonra bence bebek işini düşünün ben ilk aylarda inanılmaz istedim şimdi de hiç istemiyorum. 3*4 yıl sonra falan istiyorum eşim benle aynı fikirde değil o ayrı o istiyor

okudum canım..anne, babamda bir rahatsızlık yok ama ben yinede haptan çok korkuyorum. geçen yıl kist çıktı 1 ay kullandım. çok fazla mide bulantısı ve uyku yaptı bende neyseki 1 ayda yok olduda kullanmak zorunda kalmadım daha fazla. ama evlenince 4-5 ay kullancam sonra birazda farklı yöntemler deneriz.

Katılıyorum mutlaka yaşıyosun herkes yaşıyor bişeyler
Biz senle beraber ilerlicez Mervem ,
Çocuğuda beraber yapar büyütürüz burda

Evet canım okudum dikkate alıcam dediğini
tmm kuzum engin tecrübelerimden şeyettircem sizi

eşin korunur canım, hep sen hep sen öyle bencillik olurmu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…