2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın kızlar ankarada o kadar varki dün baya yürümek zorunda kaldım bende 2 yıl itemyorum düzenimizi yola koyalım hele önce onla vakit gçircem inş. başbaşa

Kızlar
Hayırlısıyla önümüzdeki hafta nikah işlemlerine başlıyoruz.
Sizler başladınız mı??

Birde ben birşey sorucam
Kuaförüm Kına+Düğün 400 Tl anlaştım uygunmu
Kaş-bıyık
Manikür pedikür
Komple ağda(Kol-Bacak-Göbek-- Belki diğer bölgelerede rutuş yaptırım)
Porselen makyaj 2 Gün
Gelin Başı-Kına Saçı

Bu kadar????

canım bence normal bende agda yaptırcam ama kına günü yaptıramam kolumun altı kızarır eder ugrasamam.
kınadan 1 gün önce yaptırcam.manikürü bilmiyorum benm turnak yeme huyum var parmnaklarım ince uzun ama tırnaklarım çocuk şeyi gibi annem öle tabir ediyo :)))
ama acı oje sürüyorum uzatcam inat ettim sonraa porselen makyaj yapıyolarmı hiç sormadım valla

ben hiç fiyat konuşmadımda çok iyi bnce cnm

uygun bence ben nisanda kuaförü nikahı nisanda başlıcaz hepsine mayıs sonu haziran başı evimizi tutcaz kira olcak

bencede fiyat iyi canım. ben lazere gidiyorum inş o zaman sadece bacak yaptırırım. bizim burdada 400 fiyatı gayet normal. porselen makyaj çok iyi oluyor. bende öyle yaptırcam inş :)

uygun bence ben nisanda kuaförü nikahı nisanda başlıcaz hepsine mayıs sonu haziran başı evimizi tutcaz kira olcak

Benimde evim Nisanda tadilata gircek..Kiracı nisanda cıkcak işte o zaman başlıyo zaten zorluklar her akşam git eve bak ustalar ne yapmış filan..Offf offff

ben hiç fiyat konuşmadımda çok iyi bnce cnm

500 dedi ama ben yıllardır o kuaföre gidiyorum
Nişanımdada ona gitmiştim
Bir sorayım dedim Tşk

Uzat tırnaklarını yaa yeme ayıp ayıppp
1 Hafta önce yapıyor kuaförler ama 1 haftada da hemen çıkar yaa
2-3 gün önceden yaptırmak lazım

yol arkadaşlarımmmmm günaydınnnnnn

ayy ayy neler konuşmuşuz akşam ben yokken

speed buralardamısınnnn?

okadar soru sordukya evli birini bulmuşken..bide ben sorayım: mutlumusun, iyki evlendim diyo musun? neler değişti hayatında bideeeeee bekarlığı özlüyo musun? anlat işte yaaa ( röportaj gibi oldu)

bencede fiyat iyi canım. ben lazere gidiyorum inş o zaman sadece bacak yaptırırım. bizim burdada 400 fiyatı gayet normal. porselen makyaj çok iyi oluyor. bende öyle yaptırcam inş :)

Bende lazere gidiyorum koltuk altı+özel
Bacak pahalı yaa her seans nerden baksan 400 Tl evlendikten sonra bakıcam duruma göre başlayabilirm
Ben nişanda porselen yaptırdım
Normalde çok yüüzm terler o oynamaya rağmen makyajım gece sonunda hala yeni yaptırmış gibiydim

çok çok iyi hemde ben sade düğün makyajına 400 tl vericem
porselen makyajın o kadar ucuz olmaması lazım ürünlere dikkat et

bunu duymam çok iyi oldu canım. etrafımda porselen makyaj yaptıran kimse yoktu. güzel bir yorum almam iyi oldu :)

kuzum hangi şehirdesin bende geliyim kuaförüne :)

bizde martın ortasında gidip başvurcaz. memur düğün salonuna gelceği için erken yapılmalıymış hadi bakalm hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…