2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
herşey masraf yaw kuaför fotografçı bende nisanda nikah kuaförüm filan hepsini ayarlıcam inş. yoksa mayısta eşyarım alıncak gerçi alacaklarım beli ama olsun sonraki aylarda yetişemem temmuza 4 ay kaldı off ağdamıda kendşm yapıyorum kendim yaaprımm başkasından utanırım kendim hallederim yapıyoeum her zmn nasılsa

Ben acelecimiyim bilmiyorum
düğün tarihim belli olur olmaz hemen gititm kuaför-fotoğrafcı işini halletim

kızlar ağlaşmayın ben napıyım peki, evlenir evlenmez şarka gidicem ilk önce ığdır gündemdeydi şimdi malatya erzurum vs yazdık, kardeşim şırnakta asker ben evlendikten 4 ay sonra gelicek askerden, 1.5 sene görememiş olucam onu

Benimde babam bağlıcak
Ben çok sulu gözüm
Kim sarılırsa ağlarım
Ama babama geldiğimde ne yaşarım bilmiyorum..

Annemde çok ağlamayabilirim ama babama sarıldığım anda çok kötü olacağımdam eminim. Hep öyle oluyor. Baba daha farklı oluyor kız evlendirirken. Babam şimdiden moda girdi. Öyle düğünlere falan gidince duygulanıo. Ben nasıl bağlıcam kuşağı diyor

link gelmemiş o ayrı
kuaförü henüz bilmiyorum sevilay hanım birlikte çalıştığımız kuaförler var dedi

Buradayım canım geldim yine

Martın 5 inde tam 9 aylık evli olacağım. inanın ne zaman geçti hiç bilmiyorum bile sanki daha geçen ay evlendik gibi geliyor düğün zamanımı düşününce keşke daha az stresli olsaydım bile diyorum.
böyle sindire sindire yaşasaydım o güzel zamanlarımı asla geçmez dediğim günler bile geçti

İyiki evlenmişim diyorum. iyiki kocam hayatımda. iyiki benimle iyki her gece onunla uyuyorum her sabaha onunla kalkıyorum.. :123:
ama bu güzel yanları kadar zor yanları da var ev işleri , yemekler , kocan , bide üstüne çalışıyorsan ayrı bir yorgunluk oluyor. bu tempoya kadınların anaç yapısı sayesinde kolay alışıyoruz..
kendi adıma insanların benden beklemediği bir performansla evliliğimi ve marifetimi sürdürüyorum annem bile inanmıyor.

Kendime söz verdim evlenirken ağlamıcam diye sıktım ve ağlamadım düğün günümün tadını çıkarttım sizde öyle yapın kına gecemde çok ağladım sadece :2: o da babamla dans ettik tüm salon çok ağladı
Bekarlığımı özlemiyorum çünkü annemin evindeyken hala bekar gibiyim. şımarım o eski kız çocuklarıyım babamın hala güzel kınalı kızıyım

yani ben evlensem de hala onlara uzanabiliyorum. hala oraya gidince sanki hiç gitmemiş gibi hayatlarına karışabiliyorum. bu durum bi abimin hoşuna gitmiyor

büyüklerimiz hep der ya evlilik çocuk oyuncağı değil gerçekten de öyle şimdi kulağınıza gelen her büyük sözü gerçekten doğru anneniz ne diyorsa onu yapın sorgulamayın bile bırakın herşey onun istediği gibi olsun..

Eşimle ben aile gibi değiliz aynı evde yaşayan 2 dost gibiyiz. ancak çocuk olursa aile oluruz gibi geliyor

link gelmemiş o ayrı
kuaförü henüz bilmiyorum sevilay hanım birlikte çalıştığımız kuaförler var dedi
Benim babamda öyle....

Anladım canım çok güzel makyajlar yapmış..Başarılı ve kesinlikle prof.

benim kuşağı kardeşim bağlicak.zaten bi o anda,bi de salonda anneme sarıldıgımda canımdan can kopar

kuşağımı babam bağladı ikimiz de gülerek hemde evde çıkış cd ayrı bir komedi sanki bıkmış gibiyim oynaya oynaya çıkıyorum davul zurna sesine.

salonda da teyzem bana ağlalyarak sarıldım ittim. dedim ağlama ben çok mutluyum sadece evleniyorum kendi annem babam da sakindi beni üzmemek için ama kaynanam çok ağladı. canım benim.

ağlayanlara bakmadım sırf ağlamamak kimseyi üzmemek için çünkü orada 1 kez ağlarsam biliyorum ki. devamı gelecek herkesi üzeceğim

İlginç bir hikayemi anlatayım
Benim bi kuzenim var ekimde evlendi
Hiç ağlamadı
Ve herkes arkasından
teyzelerim,dayılarım,anneannem
Gitmeye ne meraklıymış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…