- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.121
kuzum hangi şehirdesin bende geliyim kuaförüne :)
ben kınada deil de düğünde porselen makyaj isterim malum vedalasma sahnesi :2::2::2::2::2::2::2::2:
evet yaaa o sahne çok kötü. özellikle babamızın kuşağı bağlaması ben orada koparım kesin
Ben memur düğün slaonuna gelmesini istediğim için şimdiden başvurcaz.Erken olmaı lazımmış
evet yaaa o sahne çok kötü. özellikle babamızın kuşağı bağlaması ben orada koparım kesin
Yaaa yine bu moda girmeyelim..
benim kuşağı kardeşim bağlicak.zaten bi o anda,bi de salonda anneme sarıldıgımda canımdan can kopar
benim kuşağı kardeşim bağlicak.zaten bi o anda,bi de salonda anneme sarıldıgımda canımdan can kopar
herşey masraf yaw kuaför fotografçı bende nisanda nikah kuaförüm filan hepsini ayarlıcam inş. yoksa mayısta eşyarım alıncak gerçi alacaklarım beli ama olsun sonraki aylarda yetişemem temmuza 4 ay kaldı off ağdamıda kendşm yapıyorum kendim yaaprımm başkasından utanırım kendim hallederim yapıyoeum her zmn nasılsa
Benimde babam bağlıcak
Ben çok sulu gözüm
Kim sarılırsa ağlarım
Ama babama geldiğimde ne yaşarım bilmiyorum..
yol arkadaşlarımmmmm günaydınnnnnn
ayy ayy neler konuşmuşuz akşam ben yokken
speed buralardamısınnnn?
okadar soru sordukya evli birini bulmuşken..bide ben sorayım: mutlumusun, iyki evlendim diyo musun? neler değişti hayatında bideeeeee bekarlığı özlüyo musun? anlat işte yaaa( röportaj gibi oldu )
Benim babamda öyle....link gelmemiş o ayrı
kuaförü henüz bilmiyorum sevilay hanım birlikte çalıştığımız kuaförler var dedi
Annemde çok ağlamayabilirim ama babama sarıldığım anda çok kötü olacağımdam eminim. Hep öyle oluyor. Baba daha farklı oluyor kız evlendirirken. Babam şimdiden moda girdi. Öyle düğünlere falan gidince duygulanıo. Ben nasıl bağlıcam kuşağı diyor
kızlar sevdiğinizle olcaksınız öyle düşünün, benim gibi çok uzağa gidecek var mı?
kuşağımı babam bağladı ikimiz de gülerek hemde evde çıkış cd ayrı bir komedi sanki bıkmış gibiyim oynaya oynaya çıkıyorum davul zurna sesine.
salonda da teyzem bana ağlalyarak sarıldım ittim. dedim ağlama ben çok mutluyum sadece evleniyorumkendi annem babam da sakindi beni üzmemek için ama kaynanam çok ağladı. canım benim.
ağlayanlara bakmadım sırf ağlamamak kimseyi üzmemek için çünkü orada 1 kez ağlarsam biliyorum ki. devamı gelecek herkesi üzeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?