2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ne kadar güzel yapmışın..ama ben çok sulugözlüyüm dayanamamki

allahım bozmasın ya çok imrendim sana inş. bizde senin gibi oluruz çok mutlu huzurlu oluruz :)

oyyyyyy canımmm rabbim daha da mutlu etsin siziiiiii çok güzel yazmışsın yaa.. allah nazarlardan saklasın

off offffff çok içerlendim vallahiiiii.... ben onlardan "ayrı" kavramını düşündükçe içime bişey oturuo... bende ağlamıcam diyorum ama valla şimdiden ağlak bişey oldum zaten...
ya ev idare etmeeeeek.. aman allahımmmmmmm dünyanın en zor işi yaa.. hem çalış hem evde uğraş.. zor geliyo valalhiii... ama dediklerin çok güzel iyki evlenmişim iyki onla uyanıyorum falan.... inşş bizede nasip olur bu güzellikler.. çok saol yaaa... ama zor işte.. bu hayatımıza daha geri dönemicez.. hiç bişey eskisi gibi olmayacak... yepyeniii baştan bi hayat.. en güzeli sevdiğimizle olmak herhalde... keşke içgüveyi gelseler yaaa

Allah mutluluğunu kat kat artırsın canımmm. çok imrendim inş bizde evlendikten 9 ay sonra böyle söyleriz. Evlilik çok güzel ama güzel olduğu kadarda zor. İnş bizde senin gibi üstesinden geliriz. Çoookkk mutlu ol inş :

yaa sadece makyaja 400 vermek koydu şu an haa, ama mac ve kryolan ürünleri kullanıyolar ve biliyorum tek bi ürün bi alsam o markalardan 50den aşağı değil bi pudra 124 liraydı mesela, alerjik bi cildim var gün paramı saça makyaja bayılcam galiba, ağdamı hep kendim yapmışımdır gene öyle yapıcam sarışın olduğumdan çok kılım tüyüm yok kollarımıda almadım hiç almalımıyım sizce

ne kadar güzel yapmışın..ama ben çok sulugözlüyüm dayanamamki

olsun sen ağlamıcam diye düşün daha az ağlarsın
bende salona çıkmadan çok ağladım hatta o anda birisi gelip mesela babam hadi gidelim dese giderdim

allahım bozmasın ya çok imrendim sana inş. bizde senin gibi oluruz çok mutlu huzurlu oluruz :)

amim canım allah size bin katını versin

sipittttt çok güzel anlatmışsın çok teşekkürler canım

rica ederim canım aklıma gelenler bunlar oldu

içgüveyside yapamazdım herhalde

her kez anne der ben ağlarken hala baba diyorum bu yüzden eşime balayını rezil ettim. her telefnla konuştuğumuzda ağlıyrdum
kına günüme kadar da evleneceğim hiç anlamadım sanki başkasını hayatı gibi geliyordu bana

inşallh sizde huzurlu bir yuva kurarsınız

Ben izmirdeyim aynı şehirde sadce bi 20 Km uzaklığa gidicem..İlçe değiştiricem
Karşıyakadan Çiğliye :))

sen yine yakınmışsın bn ankaradayım denizliye gidicem kısmetse bi yandan çok istiyorum bi yandanda çok üzülüyorum ne demişler hem ağlarım hem giderim aynen öle hem ağlıcam hem gidicem allahım inş. hiç birimizi utandırmaz güzel bi yuvamız olur çok mutlu huzurlu oluruz :)

amin canım sizde inşallah daha mutlu olursunuz..

Birde evlilik ilk 1 yılı kavga yılı derler aynı evde yaşamak çokta kolay değil. bunu da aklınızda tutun.
her kavga da acaba yalnş evlilik mi yaptım demeyin bunlarda oluyor 9 ayımız günlük gülistanlık geçmediği günleriizde var

bence hiç dokunma canım. aldıktan sonra uzun çıkıyorlar ve hep almak zorunda kalıyorsun. ben almıcam. sonra birde onunla uğraşmak istemiyorum

amiiiiin saoll... bakalım biz evlendikten 9ay sonra nasıl cümleler kurcazz bende nişanımda öleydim.. başkasının nişanı gibi gittim oynadım geldim hahaha

Muhakkak olacak canım. Ama anlayış ve saygı olduktan sonra hal olur her sorun inş. Arada tartışmalarda evliliğin tuzu biberi bence. tabiii abartı olmadan. İnş bizde o güzek günlere ulaşırız hayırlısı ile.

bence hiç dokunma canım. aldıktan sonra uzun çıkıyorlar ve hep almak zorunda kalıyorsun. ben almıcam. sonra birde onunla uğraşmak istemiyorum

ne biliyim bazen arkadaşlarım falan soruyoda sanki ille almam gerekiyomuş gibi hissediyorum, ağdayıda kuaförde yaptırmadım hiç, utanırım açamam ben kimselere

tabiki zor yönleri olcaktır ama en az hasarla atlatmaya calısmayı öğrencez yuvayı ayakta biz tutucaz.
mutlu olmak istiyorum.o da bende çok bunaldık.başbaşa olmak,sadece ikimiz olmak,yuvemızda olmak ikimizede çok iyi gelicek.ailemede üzülüyorum tabiki ama bugün olmazsa yarın.bi gün elbet uzak kalıcam.

amiiiiin saoll... bakalım biz evlendikten 9ay sonra nasıl cümleler kurcazz bende nişanımda öleydim.. başkasının nişanı gibi gittim oynadım geldim hahaha

Zaman şimdi size uzun gelecek ama mart ayından sonra bahar geliyor sizde son günlerin keyfine bakın

sonra yavaş yavaş ev bakmak içini yerleştirmek falan filan bizimde 3 ay sonra 1. yılımız nasıl süpriz yapmalıyım bende onu düşünüyorum..

1 ay sonra evine yuvana alışıyorsun sonra hep kendi evinde olmak istiyorsun annenin evi bile uzak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…