- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Özel bi şarkınız varmı tatlım varsa onu yap dans için, zerrin özerin o yaz şarkısını seviyorum bence güzel
pinkcm şarkı olayında çok evkli sayılmam.yorum yapmcam ondan şekerim
özel bir şarkımız var ama hiç biri düğün moduna uygun degil
Ah bu çalan şarkımız yarim | İzlesene.com Video
zerrin özer o yaz;
http://www.izlesene.com/video/zerri...w.izlesene.com/video/zerrin-ozer-o-yaz/951525
bir de bunu dinleyn;
Deliye Hergün Bayram'ın Videoları: Selami Şahin & Burcu Güneş; "Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim" [HQ] | Facebook
sezen aksu hoşgeldin
Sezen aksu-hoşgeldin | İzlesene.com Video
canlarr ben burdaydım
mervecim sadece senin tesettürlü olduğunu biliyorum. ben hikayemi anlattım seni de beklerim
ve tüm arkadaşları
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...-kalbimden-gelen-duygularim.html#post18932878
kalbimin birincsi canım ben internetten elbise bakmıyorum baksamda öylesine yani can sıkıntısına.
görüşürüz böcüğüm özledik seni ya gel yarın
çok sıkıldım yaaaaaçıkmak istiyorum evime gitmek istiyrum
vallahi yaaa hiç işlere de bakmak istemiyorum yarın yine sıkışıcam. offff
akşam olsun evime gidiyim sonra gidiyim tophaneye nargile içiyim yada sinemaya gidelim.
Ohh düşmandaa çatlatıyosunnn, ayakkabınıda almışsın zatenn düğünde yakın keyiflerr yerindeee
DarıSıı başımaa kel başımaaaa tete
Spaydım beni ayakkabının altına yazmayı unutmaa balım garanti olsunn işi sağlama alalımmm
kalbimin birincsi canım ben internetten elbise bakmıyorum baksamda öylesine yani can sıkıntısına.
görüşürüz böcüğüm özledik seni ya gel yarın
Canim benim suan baska secenegim yok o yüzden internette bakip fikir edineyim diyorum ama türkiyeye gittim mi zaten cok daha farkli elbiseler görücem kesinlikle. Aslinda hayalimde bi elbise var hani söyle olsun böyle olsun dedigim. Ama bulabilirmiyim ondan korkuyorum. Zamanimizda kisitli olacak ya. Hersey aceleye gelecek ve icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalicam diye korkuyorum.
bal_bocegi yarin görüsmek üzere :))
speedy kolay gelsin iki ayakkabiyda kullanirsan belki sigar tüm isimler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?