- Konu Sahibi bal_bocegi
-
anlatmışken tam olsun bari içimi dökiyimm
isteme ile söz yüzüklerimizin takılması burnumdan aktı
isteme günü ne kimse önümden el öpmeye çıkmak istedi ne de babam usulune uygun kızım çikolataları dağıtın yiyelim dedi. perşembe günü oldu istemem herkezin herşeyinde yanında oldum bir tek allahın kulu kapımı çalıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı.kimse sadece tek bir tane dostum geldi rötarlı olarak ama hepsine bedeldi ben kahve bardaklarımı çıkarmayı ve kahvemi de almayı unutunca her şey daha büyüdü gözümde kahvem yapılacaktı herkeze tek tek yalvardım kahvemi yapın diye ama ben kimseye böyle yapmadım ki yarım bırakmadım
söz günüm desem temizlikten canım çıktı çeyranda kaldım hasta oldum.akşamına bitap zorla ayakta durmya ve gülümsemeye çalıştım. resim için dayımın 17 yaşındaki kızından rica ettim çekmesini.onun yerine 24 yaşındaki başka görevleri olan ablam geçti resim çekti utandım ayıp çünkü.42 yaşındaki annem çocuk ruhlu büyümeyi bir türlü öğrenemeyen annem resim çekindi de çekindi sözlümün akrabalrının yanında bir onu çekiştirdi resme bir bunu daha önce onlarla çeknimiş olmasına rağmen kızdımm içten içezaten sözlümün amcası da resim çekinmeyi ne kadar seviyorsunuz der gibi bir cümle kurunca yerin dibine girdim çıkamadım desem yeridir. o sinirle sesler başımda davul etkisi yaptı kalabalık odadan çıkıp antraye geçtim.elimi başıma koyup kendi kendime sakin ol bu senin en güzel günün sinirlenme kalk ve gülümse derken dayımın büyük kızı geldi yanıma ne oldu pink dedi çok ses var yaa dedim sessizce ama git ortaya doğru bağır çok ses varmış de demedimmm kendisine
biliyorum gene her şeyi mahvedekler bu yüzden ne mutluyum ne heyecanlı
Canim gercekten en mutlu gününü burnundan getirmeyi basarmislarAma sen herseyeragmen ni$anin icin karamsarliga kapilma tamam mi insaAllah ni$anin umdugundan da güzel gecer. Malesef her zaman her yerde bazen davranislarina dikkat etmeyen insanlar oluyor. Bu durumda bu kendi annen yada kuzenin olmus olsada tabi ki dogru hareket etmemisler. Dost dedigin böylesi günlerde belli olur canim. Bir insana ihtiyacin oldugunda ama o senin yaninda yoksa (bu iyi yada kötü bir gününde olabilir) o zaman o kisi sana dost olamamis derim ben.
Ama sen yinede umutlu olmaya calis. Isteme günü de söz günüde geride kaldi ni$anim daha iyi olacak diyerek kendine moral vermeye calis emi :)
kızlar bişey sorcam
ilk gecenizi evinizde m yoksa otelde falan mı geçirmek istersiniz
https://www.ceyyiz.com/Damat-Alisverisi,LA_271-2.html
kızlar burdaki ürünlerden alacağımmm ama kredi kartı ile
siteye güvemiyorum sonradan kartlardan paralar çekilip çekilip durmaz dimi*??
başım belaya girer diye korkuyorum çünkü daha önce hiç alışveriş yapmadım kredi kartı ile
ayyy bende otelde istiyorum ama yorgunluktan ben uyurumtabisi de oteldeeee
evde nasıl olsa her zaman şey ettirceksinizzz
ilk gece özel olsun :123:
ilk şurda olmuştu hatırlıyo musun deyip timcikleşirsinizzz geneee
aynen bende bundan korktugum için ilk gece evde olsak ikinci gün tele gtsek ilk gece bişey yapmayalım derim benMarriott Asia Otelde düşünüoruz düğünü inşş 1 gece balayı suiti hazırlıolarmış zaten yani orda geçiririm ama yorgunluktan sızadabiliriz bilmiorum canım ama ben otelde geçirmek isterim ilk geceyi
günaydın canımmmmmmGünaydın canlarrr :80:
günaydınnn şekerlerrrr :))
sonunda nişan hazırlıklarına başlıyoruzzzz..
nişanım salonda olacağı için şarkı seçmem gerekir kızlar
pasta ve dans şarkısı
pasta için innanın şarkılarından birtanesini düşündüm
dans içinde zerrin özer o yazz
ama gerçekten iyi bir seçim mi emin degilim
siz olsaydınız hangi şarkıyı seçerdinizzz
fikirlerinizi alayım sizindeeee
Güzellikler söz yüzüğümüzü kalın almıştık biz nişanda almayı düşünmüoduk halen dahada düşünmüyoruz ama pırlanta 3 taşlar var ya hani tria yani ben onlardan istiorum annemlerde alyansda alın diolar ööff bi türlü ikna edemedim ya sinir oldum neymiş alyans olmadan olmazmış
canım sözge kalın alyans aldıysanız cidden gerek yok.2 yüzüğe verilecek parayla insan buzdolabını alır.
boşver sen başkalarını ne istiyosan onu yap ikna et.bütçeyi bu kadar zorlamaya gerek yok.he ince alyans alsaydın haklı derdim ama şimdi gereksiz tekrar yüzük almak
günaydınnn şekerlerrrr :))
pasta için innanın şarkılarından birtanesini düşündüm
dans içinde zerrin özer o yazz
Ya dimii yani zaten 800lira verdik hani bi tek bunu kullanalım ilk ve tek olsun istedik ikimizde nişan alyansı gibi aynı bidahada gidip o parayı hatta daha fazlasını vermek mantıksız gelio banada bide üstüne üç taş aldığımızı düşünüorum ohooo gerçekten bi beyaz eşya fiyatına geldiama işte anneler illa karışcak ya bişeylere öff bende tamam tamam dedim kapattım konuyu bizim dediğimiz olcak hıhh
Eki Görüntüle 185946 Bu canım yüzüğüm evet ikisini 800 aldık 18 ayar tanıdıktı kuyumcu kayınpederimin arkadaşıydı
hmm çok şık ve kibarmış canım.ben taşlı almcam alyansımı ya normal alıcam.eskiden taş mı varmışşaka bi kenarada nedense bana taşlı takarsam nişanlımınkiyle farklı durcakmış gibi duruyo.aynı olsun istiyorum.yok taşı düştü ayy taşı düşer blmem ne derdim olmaz
saol tatlım benmkinin taş olan yerinde onunkisinde beyaz altın çizgisi var bende ilk öle düşünüodum kuyumcuda okadar çeşitten ikimizde aynı anda bunu gösterdik ne gülmüştük yaaüç taşı bunun yanına takmycam zaten sol parmağıma takıcam tek taşımı bile takmıorum ya taşlı olduğu için
ben tek taşımı taşlı almak istiyodum sadece.ama burda biri bana dediki taşı dökülmez demişler.bi kere düşmüş götürmüş taş takmışlar.sonrası facia demişti.sonrasında sürekli düştü demek istedi.o yüzde tereddtlüyüm yani.
Hadii yaa ayy benmki 1 seneyi geçti bişey olmadı tırstım şimdi :26: tek taşım Ariş'in aşkım ordan almış evlenme teklif ettiğinde takmıştı üç taşlıyıda ordan almayı düşünüorum canım memnunum yani aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?