- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.201
Bizde kendimiz yapıyoruz
ama hiç ilgilenmiyolar
En basiti düğün salonu tuttuk
Aradım düğün salonu tuttuk 4.500 Tl dedim
4000 e anlaştık
Demedi hiç nasıl verdiniz mi parayı ne kadr lazım filan diye
1000 Tl kapora verdik
hala ne yapcaz diye soran eden yok
Neymiş oğullarını okutmuşlar o parasıyla yapcakmış
Kardeşim düğün yapmak ev kurmak kolaymı
babam beni okutmadı sanki
aslında dogru olan da bu zaten.
biz kuyumcuya 15 kişi gittik b... vardı sanki 2 yüzük alıncak altı üstüama eşyada aynı hatayı asla yapmam o zaman saflıgıma denk geldi ama artık eski ben deilim
bende giriyorum sürekli o baslıga.neler var neler.
ben nişanlımın değişeceğini düşünmüyorum ailesiyle sürekli çatışma içinde çünkü.annesi yönetmeyi seven bi kadın.nişanlım yönetilmekten nefret eden kendi ayakları üzerinde durmayı kimseye muhtaç olmadan yaşamayı seven birisi.uyuşmuyolar.
ama abisine yaptırıyo dediğini annesi.
oğlunu nişanlısının yanına gönderirken dk veriyomuş10 dk sonra gel falan ama biz oraya gittiğimzde dayımlarda oluyoruz falan biz ordayken nişanlımda orda kalıyo eve haber bile vermiyo ordan işe gidiyo aksam direk oraya geliyo ailesi ararsa haberleri oluyo ortadan çatlıyodur kaynana
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Madem evlenme kararı almışız kendimiz yapacakmışız düğünümüzü. herşeyi kendimiz alacakmışız. ama sormadan yapıncada kıyametler kopuyor. Adam yerine koymuyormuşuz. Hiç bir desteği yok birde herşeyde ondan onay almamızı herşeyin onun istediği gibi olmasını istiyor. Yazık nişanlım mahvoldu yani arada. Bizde herşeyi kendimiz ödüyoruz ama çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun. Allahtan ailem var bana destek olanO kadar zor günler geçirdikki halada geçiriyoruz. İstenmeyen gelinim sanırım
ay cnm sorma ya biz allahtan yüzükleri filan kendimiz aldık nese beyaz eşyaları almaya gitcez dedik ordan alalım erkek tarafının olduğu yerde nesee eve gelen gelmiş neyse dedim annemlerle babamlar gelsin dedik misafrler evde oturuyo nese gittik mağzaya aldık kayınbabam allah var bişey demedi kızım hangisdinden istyon dedi bzide önceden baktık işte bunalr dedim tamam kızım dedi aldık kaynanam diyo hep son model aldın biraz pahalı oldu filan dedi bende tınlaamdım eve geldik misafirler ne aldın diyo benmki söledi ay çok pahalı diyolar ay sizemi kaldı ya düğün meselesi konusylacak defolup gitmiyolar lafa karışıyolar babamda konusmadı es geçti kalkmak zorunda kaldılar bu millet manyak ya her b.... karışıyo lar siziene demi
Eğer benim nişanlımda böyle olmasaydı annesinin yanında beni ezdirseydi evlenmekten vazgeçerdim. Ama bugüne kadar hep arkasına aldı ve değişebileceğini düşünemiyorum bile
Benimde ailem çok destek
Babam herşleyi yaparım ben üzülme diyor
Tek desteğim ailem
Benimki yapmıyo,karışmıyo sormuyoda o konuda rahatım
Nişanlımda resti çekti ailesine arada değil bana sadece saygını bozma yeter görüşmek zorunda değilsn diyo
Zaten o olay bitiriyo hergören soruyo ee napıyosunuz ne aldın kaça aldın nerden aldın
Ay sananeee yaa sananeee!!!!
içime sinmesi önemli parası değil
Bizde kendimiz yapıyoruz
ama hiç ilgilenmiyolar
En basiti düğün salonu tuttuk
Aradım düğün salonu tuttuk 4.500 Tl dedim
4000 e anlaştık
Demedi hiç nasıl verdiniz mi parayı ne kadr lazım filan diye
1000 Tl kapora verdik
hala ne yapcaz diye soran eden yok
Neymiş oğullarını okutmuşlar o parasıyla yapcakmış
Kardeşim düğün yapmak ev kurmak kolaymı
babam beni okutmadı sanki
evlendikten sonra da ödicek mi yoksaişte böyle gereksiz bi sürü şey
Artık görmek,duymak istemiyorum kısacası
Ne halleri varsa görsünler
Benle iyigeçinirlerse iyi olurum
emeklisine-telefon-elek. kadar hala nişanlım ödüyo
bi ödemeyeceksin dememe bakar
kendini belli etmen iyi olmuş kuzum bilsinlerYok yaa ne hanimefendiliği
Aynen herkes diş geçirme derdinde
Benim eltide cok fena
Kayınvalideme dedim zaten
beni ezik pısırık birşey zannetmeyim
her lafa verilcek cevabım vardır dedim
benmde annem çok ezildiği için ben dikkatliyim bastan tavrımı koyuyorum her konudabizim kafalar aynı seninle
ama canım ben çok şey gördüm, annem çok çekti o yüzden kendimi ezdirmem asla, çünkü yaranılmıyo
siz karşılıyosanız hele varya asla karısmaya hakları yokAynı kaderi paylaşıyoruz canım. Madem evlenme kararı almışız kendimiz yapacakmışız düğünümüzü. herşeyi kendimiz alacakmışız. ama sormadan yapıncada kıyametler kopuyor. Adam yerine koymuyormuşuz. Hiç bir desteği yok birde herşeyde ondan onay almamızı herşeyin onun istediği gibi olmasını istiyor. Yazık nişanlım mahvoldu yani arada. Bizde herşeyi kendimiz ödüyoruz ama çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun. Allahtan ailem var bana destek olanO kadar zor günler geçirdikki halada geçiriyoruz. İstenmeyen gelinim sanırım
ay cnm sorma ya biz allahtan yüzükleri filan kendimiz aldık nese beyaz eşyaları almaya gitcez dedik ordan alalım erkek tarafının olduğu yerde nesee eve gelen gelmiş neyse dedim annemlerle babamlar gelsin dedik misafrler evde oturuyo nese gittik mağzaya aldık kayınbabam allah var bişey demedi kızım hangisdinden istyon dedi bzide önceden baktık işte bunalr dedim tamam kızım dedi aldık kaynanam diyo hep son model aldın biraz pahalı oldu filan dedi bende tınlaamdım eve geldik misafirler ne aldın diyo benmki söledi ay çok pahalı diyolar ay sizemi kaldı ya düğün meselesi konusylacak defolup gitmiyolar lafa karışıyolar babamda konusmadı es geçti kalkmak zorunda kaldılar bu millet manyak ya her b.... karışıyo lar siziene demi
Benimde ekimde kuzen evlendi işteNişanlımda öyle diyor. sen bana bırak kafana takma diyor ama insan üzülüyor. Arkadaşlarım kuzenlerim evlendi. Ne kadar güzel alışverşler yapıldı. aileler destek oldular insanın gücüne gidiyor ne yazıkki
ay deli ediyolar beni yaa sorma teyzesiyle teyzesinin uyuz kızı kadını öğretiyolar sunu yap bunu yap ben evlenim kepçeyi alcm elime bide pazar günü kaynanm diyoki işte eskş oturduğu yerde komşularına tembih edip ordan ev bulacakmısız bende dedim ne giderim ne de orda otururum herkes in mi cinmi oturmam dedim benmkide keseme nere uygunsa oturuurm şart değil dedi
Nişanlımda öyle diyor. sen bana bırak kafana takma diyor ama insan üzülüyor. Arkadaşlarım kuzenlerim evlendi. Ne kadar güzel alışverşler yapıldı. aileler destek oldular insanın gücüne gidiyor ne yazıkki
evlendikten sonra da ödicek mi yoksa
kendini belli etmen iyi olmuş kuzum bilsinler
benmde annem çok ezildiği için ben dikkatliyim bastan tavrımı koyuyorum her konuda
siz karşılıyosanız hele varya asla karısmaya hakları yokbenm nişanlımda avize aldı kendi parasıyla onlardan kuruş istemedi.neymiş onları adam yerine koymuyomuşuz.neymiş efendim onlar büyük değil miymiş.
mesela amcam kaynatamı görmeye gitmişti.öle evde konusu geçmiş.nişanlım demişki yarın tekzene avize bakmaya gitcem.annesi demişki tmm gideriz hepberaber.o demişki sana noluyo ben giderim.o demişki ne var canım biz de geliriz.
nişanlım demişki hayır ben tek gitcem.
sonra kaytama demişki kaynanam bize gezmye yer çıktısalak kadın ama yine bizim dediğimiz oldu tabiki
bizde kendiimiz çıkıp gezip dolaşıp esyayı begenip karar vercez.baska bigün büyükleri alıp götürcez ve ödiceklerkaynanam olmaz öle hepberaber gider bakar alırız demiş.nişanlımla yemişler birbirlerini.neyse bizim naptıgımızı nerden bilcekler bigün çıkar gezer bakarız karar veririz baska gün bakmaya diye çıkar magazaya girince biz karar verdik deriz mozort olur
Evlendikten sonrada öder herhalde emekli olsunda yaşlanınca elime bakmasın
ama diğer oğlu hiç yanaşmıyo bi ayda ben ödeyim demek yok
evlendikten sonra derim
1yıl abin 1 yıl sen öde diye
KAYNATA ne demek?
erkeğin babasına derler bizde cnm
bide şunu gördüm, çalışıyosan daha kıymetlisin ve çekiniyolar senden, çünkü para kazanıyosun ve kimseye minnetin yok, çekmiceni biliyolar üstüne bide ailen arkandaysa tamam, çifte kavrulmuş
Evlendikten sonrada öder herhalde emekli olsunda yaşlanınca elime bakmasın
ama diğer oğlu hiç yanaşmıyo bi ayda ben ödeyim demek yok
evlendikten sonra derim
1yıl abin 1 yıl sen öde diye
KAYNATA ne demek?
Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?