2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Madem evlenme kararı almışız kendimiz yapacakmışız düğünümüzü. herşeyi kendimiz alacakmışız. ama sormadan yapıncada kıyametler kopuyor. Adam yerine koymuyormuşuz. Hiç bir desteği yok birde herşeyde ondan onay almamızı herşeyin onun istediği gibi olmasını istiyor. Yazık nişanlım mahvoldu yani arada. Bizde herşeyi kendimiz ödüyoruz ama çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun. Allahtan ailem var bana destek olan O kadar zor günler geçirdikki halada geçiriyoruz. İstenmeyen gelinim sanırım

aslında dogru olan da bu zaten.
biz kuyumcuya 15 kişi gittik b... vardı sanki 2 yüzük alıncak altı üstü ama eşyada aynı hatayı asla yapmam o zaman saflıgıma denk geldi ama artık eski ben deilim

ay cnm sorma ya biz allahtan yüzükleri filan kendimiz aldık nese beyaz eşyaları almaya gitcez dedik ordan alalım erkek tarafının olduğu yerde nesee eve gelen gelmiş neyse dedim annemlerle babamlar gelsin dedik misafrler evde oturuyo nese gittik mağzaya aldık kayınbabam allah var bişey demedi kızım hangisdinden istyon dedi bzide önceden baktık işte bunalr dedim tamam kızım dedi aldık kaynanam diyo hep son model aldın biraz pahalı oldu filan dedi bende tınlaamdım eve geldik misafirler ne aldın diyo benmki söledi ay çok pahalı diyolar ay sizemi kaldı ya düğün meselesi konusylacak defolup gitmiyolar lafa karışıyolar babamda konusmadı es geçti kalkmak zorunda kaldılar bu millet manyak ya her b.... karışıyo lar siziene demi

Eğer benim nişanlımda böyle olmasaydı annesinin yanında beni ezdirseydi evlenmekten vazgeçerdim. Ama bugüne kadar hep arkasına aldı ve değişebileceğini düşünemiyorum bile

Benimde ailem çok destek
Babam herşleyi yaparım ben üzülme diyor
Tek desteğim ailem
Benimki yapmıyo,karışmıyo sormuyoda o konuda rahatım
Nişanlımda resti çekti ailesine arada değil bana sadece saygını bozma yeter görüşmek zorunda değilsn diyo

Zaten o olay bitiriyo hergören soruyo ee napıyosunuz ne aldın kaça aldın nerden aldın
Ay sananeee yaa sananeee!!!!
içime sinmesi önemli parası değil

Nişanlımda öyle diyor. sen bana bırak kafana takma diyor ama insan üzülüyor. Arkadaşlarım kuzenlerim evlendi. Ne kadar güzel alışverşler yapıldı. aileler destek oldular insanın gücüne gidiyor ne yazıkki

Zaten o olay bitiriyo hergören soruyo ee napıyosunuz ne aldın kaça aldın nerden aldın
Ay sananeee yaa sananeee!!!!
içime sinmesi önemli parası değil

ay deli ediyolar beni yaa sorma teyzesiyle teyzesinin uyuz kızı kadını öğretiyolar sunu yap bunu yap ben evlenim kepçeyi alcm elime bide pazar günü kaynanm diyoki işte eskş oturduğu yerde komşularına tembih edip ordan ev bulacakmısız bende dedim ne giderim ne de orda otururum herkes in mi cinmi oturmam dedim benmkide keseme nere uygunsa oturuurm şart değil dedi

evlendikten sonra da ödicek mi yoksa
Yok yaa ne hanimefendiliği
Aynen herkes diş geçirme derdinde
Benim eltide cok fena
Kayınvalideme dedim zaten
beni ezik pısırık birşey zannetmeyim
her lafa verilcek cevabım vardır dedim
kendini belli etmen iyi olmuş kuzum bilsinler
bizim kafalar aynı seninle
ama canım ben çok şey gördüm, annem çok çekti o yüzden kendimi ezdirmem asla, çünkü yaranılmıyo
benmde annem çok ezildiği için ben dikkatliyim bastan tavrımı koyuyorum her konuda
siz karşılıyosanız hele varya asla karısmaya hakları yok benm nişanlımda avize aldı kendi parasıyla onlardan kuruş istemedi.neymiş onları adam yerine koymuyomuşuz.neymiş efendim onlar büyük değil miymiş.
mesela amcam kaynatamı görmeye gitmişti.öle evde konusu geçmiş.nişanlım demişki yarın tekzene avize bakmaya gitcem.annesi demişki tmm gideriz hepberaber.o demişki sana noluyo ben giderim.o demişki ne var canım biz de geliriz.
nişanlım demişki hayır ben tek gitcem.
sonra kaytama demişki kaynanam bize gezmye yer çıktı salak kadınama yine bizim dediğimiz oldu tabiki

bizde kendiimiz çıkıp gezip dolaşıp esyayı begenip karar vercez.baska bigün büyükleri alıp götürcez ve ödicekler kaynanam olmaz öle hepberaber gider bakar alırız demiş.nişanlımla yemişler birbirlerini.neyse bizim naptıgımızı nerden bilcekler bigün çıkar gezer bakarız karar veririz baska gün bakmaya diye çıkar magazaya girince biz karar verdik deriz mozort olur

Benimde ekimde kuzen evlendi işte
ay bi kayınvalidesi var yemelik
herşeyi dilediği gibi sorunsuz oldu
bide kızıyorum kendime millette şans var diye

Aman yarabbi

valla alışverişlere genelde kendimiz gidiyoruz valla kendim alıyorum nişanlımla nasılsa biz oturcxz etcez die önden bakıyos sonra beraber gidiyoruz allah var bişi demediler de simdi iyiler o cadoloz teyze olmasa herşey çok güzel yani çok rahatım evde filan

Evlendikten sonrada öder herhalde emekli olsunda yaşlanınca elime bakmasın
ama diğer oğlu hiç yanaşmıyo bi ayda ben ödeyim demek yok
evlendikten sonra derim
1yıl abin 1 yıl sen öde diye

KAYNATA ne demek?

Evlendikten sonrada öder herhalde emekli olsunda yaşlanınca elime bakmasın
ama diğer oğlu hiç yanaşmıyo bi ayda ben ödeyim demek yok
evlendikten sonra derim
1yıl abin 1 yıl sen öde diye

KAYNATA ne demek?

erkeğin babasına derler bizde cnm

bide şunu gördüm, çalışıyosan daha kıymetlisin ve çekiniyolar senden, çünkü para kazanıyosun ve kimseye minnetin yok, çekmiceni biliyolar üstüne bide ailen arkandaysa tamam, çifte kavrulmuş

bide şunu gördüm, çalışıyosan daha kıymetlisin ve çekiniyolar senden, çünkü para kazanıyosun ve kimseye minnetin yok, çekmiceni biliyolar üstüne bide ailen arkandaysa tamam, çifte kavrulmuş

Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim

nişanlımın ailesi memlekette..biraz rahatım.. haklarınıda yemim karışan insanlar değiller..ama bnm ailem abimleri evlendirirken iğne iğliğini bile aldılar.. abimler sadece buzdolabı tv aldılar.. nişandan düğüne kadaaar en ufak şeyleri bile babamlar yaptı.. bende böle olmasını isterdim.. nişanlımın ailesi pek öyle değil.. ama taş da koymuolar.. düğüne yakın yardım ederlerse ev alcaz inşallah.. biraz toplu para vercekler inşallah.. gerisi bizeeee.... valla bilmiom nasıl altından kalkıcaz.. benim ailemde çook yardım edio.. ama bende öle çok karıştırmam..karar veririz haber veririz onlarada.. .çok da yardım etseler laf etme hakları olur die karıştırmamaya çalışıom
ama bi görümce var burdaaaa nişanlım onun yanında büyümüş die birinci kaynana o.. gülerek laf sokmalara bayılır.. ben kendi başıma yapıom diye çatlıyo azıcık eee bnde gülerek karşılık veriyorum.. sağolsun nişanlımda bi höt dedimi susar zaten

Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim

hahahahha süpeeeeeeeer cevap hahahahha
hanfendiye bak yaa.. konunu okumuştum..evine eşyana göz koyan kadın bide babaanne olarak sipariş mi veriyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…