- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.221
Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim
Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim
hahahahha süpeeeeeeeer cevap hahahahha
hanfendiye bak yaa.. konunu okumuştum..evine eşyana göz koyan kadın bide babaanne olarak sipariş mi veriyooo
bakmana yardım edicekmiymiş maddi olarak, şimdi bi işe karışmıyoda o zaman napcakmış, desydin 4 çocuk olursa eşim ödeyemez emeklilik paralarınızı diye
ayyy ağlancak halimize gülüyozbze kısır da der bunlar tuçeee
ayyy valla şimdi ben 3-4 yıl yapmıcam yaa o zman diyebilri
nişanlımın ailesi memlekette..biraz rahatım.. haklarınıda yemim karışan insanlar değiller..ama bnm ailem abimleri evlendirirken iğne iğliğini bile aldılar.. abimler sadece buzdolabı tv aldılar.. nişandan düğüne kadaaar en ufak şeyleri bile babamlar yaptı.. bende böle olmasını isterdim.. nişanlımın ailesi pek öyle değil.. ama taş da koymuolar.. düğüne yakın yardım ederlerse ev alcaz inşallah.. biraz toplu para vercekler inşallah.. gerisi bizeeee.... valla bilmiom nasıl altından kalkıcaz.. benim ailemde çook yardım edio.. ama bende öle çok karıştırmam..karar veririz haber veririz onlarada.. .çok da yardım etseler laf etme hakları olur die karıştırmamaya çalışıom
ama bi görümce var burdaaaanişanlım onun yanında büyümüş die birinci kaynana o.. gülerek laf sokmalara bayılır.. ben kendi başıma yapıom diye çatlıyo azıcık eee bnde gülerek karşılık veriyorum.. sağolsun nişanlımda bi höt dedimi susar zaten
nişanlımın babası kaynatam oluyo :))))))))))
derler.bizim bi akraba daha 2 senelik evli.göbeği var biraz.zayıflamak için bölgesel tedaviye gidiyo özel bi yere.iğne vuruyolar göbeğine yagları erisin diye.kızın hakkında herkes diyoki bebek teddavisi görüyooysaki öle bişi yok korunuyo kızcagız ne kötü bi milletiz
derler.bizim bi akraba daha 2 senelik evli.göbeği var biraz.zayıflamak için bölgesel tedaviye gidiyo özel bi yere.iğne vuruyolar göbeğine yagları erisin diye.kızın hakkında herkes diyoki bebek teddavisi görüyooysaki öle bişi yok korunuyo kızcagız ne kötü bi milletiz
ay evet yaaa hemen olmuyo mu kulpu takıyolar.olmaz olmaz sanane günümüzde sık rastlanan ve tedavisi artık çok kolay olan şeyler bunlar.bu kadar hengameye gerek yok ama büyükler dedikoducu mahalle karıları anlamazlarhahahahha ay evet yaa birde o yakıştırma vardır
geçen kuznimde hamile doktora gitmiş
yaşlı bi teyze kapıda
Yok hamilemisin,yok olmuyomu,yok eşinde mi problem
En sonunda kuzen sinirlenmiş hamileyim teyze ben hamile demiş
evet yaaa aynen valla. nişanlım uzakta bende.kurban bayramında geldi buraya 3 gün bizde kaldı.normalde mahallede selam vermediğim insanlar selam veriyo yanyanayızya meraktan çatlıyolariş yokluğundan canım, işi gücü olmayan teyzeler milletin uçkuruyla uğraşıyo, kim kiminle ne zaman ne durumda eve dönmüş ya da evden çıkmış bazı insanların derdi o, hasta olsan umurlarında olmaz ama kiminle eve girdiği gözler o tip kadınlar, sanane olmuyosada benim sorunum dimi
ay evet yaaa hemen olmuyo mu kulpu takıyolar.olmaz olmaz sanane günümüzde sık rastlanan ve tedavisi artık çok kolay olan şeyler bunlar.bu kadar hengameye gerek yok ama büyükler dedikoducu mahalle karıları anlamazlar
evet yaaa aynen valla. nişanlım uzakta bende.kurban bayramında geldi buraya 3 gün bizde kaldı.normalde mahallede selam vermediğim insanlar selam veriyo yanyanayızya meraktan çatlıyolarnaber nasısın diyolar hiç muhattap olmadıklarım.ne insanlar var yaaa
günaydın kızlarrrrr.
ben ilk 2 ay sanırım hap kullanırım.sonra bırakırım geri çekilmeye dewam.insanlar yıllardır en çok bu yöntemi kullanıyolar valla.
korkudan bahsedilmiş.ben hiç korkmuyorum
sanırım en mantıklısı ve sağlıklısı kondomla geri çekilme dimi kızlar.
tuçee korkmuyorum kuzum yaaa zaten nişanlı olan biçok kişi belli yakınlaşmalar yasıyo ileri gitmeden tabikiyani korkcak bişey yokki sevdiğin adamın kollarına bırak kendin ben susmazsam dayak yicem
kızlar yaa hepiniz yazmışsınız 3-4 sene bikaç ay istemiyorum falan die..bendemi bi anormallik var ilk geceden hamile kalmak istiyorum yaaa....hiç korunmucam ben..sizce hata mı ederim..ama bende adet düzensizliği var ondan böleyim olmaz çocuk korkusu var zaten..ya bişe deyin nolurunuz
her adet düzensizliği olanın çocugu olmicak diye bişey yok yanlış düşünüyosun.bence bi süre korunmalısın biraz evliliğini tadını çıkarmalısın.daha 1.yıl dolmadan bebegi kucagına almak mı istiyosun.kocana doymadan gezip tozmadan..
bu konuşmalarımdan tecrübeli oldugumu falan çıkarmayın vururum hepinizi :88::88::88::88::88::88::88::88:
kendimizi kasmicaz akışına bırakcaz acele etmicez korkmicaz hiç bişey olmicak acımicak diye adapte olcaz bu kadar
ama geneli öyle adet düzensizliği olanların yüzde 80i uğraşıyor bebek için
aslında hemen istemiyorum ama ya olmasa korkusuyla beni böle bir şey sardı
bu konuşmalarımdan tecrübeli oldugumu falan çıkarmayın vururum hepinizi :88::88::88::88::88::88::88::88:
kendimizi kasmicaz akışına bırakcaz acele etmicez korkmicaz hiç bişey olmicak acımicak diye adapte olcaz bu kadar
nişanlında istiyo mu hemen hamile kalmanı
ama geneli öyle adet düzensizliği olanların yüzde 80i uğraşıyor bebek için
aslında hemen istemiyorum ama ya olmasa korkusuyla beni böle bir şey sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?