2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
eşim ve eşimin ailesi başlığına giren var mı?
ne olaylar ne olaylar aşkımdan ölürüm diyen annemde annem demeye başlıyo, hep diyorum kız ya da erkek evlenmeyi göze alıyosa plasentadan kopacak, annem şöyle diyo babam böyle diyo demicek, eşine soracak şunu nasıl yapsak bunu nasıl yapsak diye, büyüklerin tecrübeleri tabiki önemli ama bi alışırlarsa sürekli evliliğe müdehale ediyolar, aileler çocuklar üzerinden egolarını tatmin etme yoluna gidiyolar, işte bakın bizim dediğimiz oldu vs gibi, tabi bu bir genelleme değil

ay sorma benmki annesine bi düşkün oda oğluna benden tarafa yakın olcz ya sizin ağlamanıza gerek yok benm oğlum gidiyo diyo ben şimiden ağlamaya başladım diyoo yicem ben oğlunu ya

benim kayınvalidede öyle diyo ben veriyorum siz aynı şehirdesiniz diyo...Ve nişanlım 10 yıldır ailesinden uzak yaşıyor

evet bende okuyorum
Benimde kayınvalidemle cok problemim oldu evlnemeden
açtığım konulardan bakabilrisin

Arada bir okuyorum ve kokuyorum açıkçası. Biz evlenmeden çok sorun yaşadık zaten annesi yüzünden. inş evlenince çekmeyiz. Şu anda nişanlım hep benim yanında hep bana destek oldu ama bakalım evlenince ne olcak..Allah hayal kırıklığına uğratmasın bizi inş...

hayırdır cnm sneinki naptı benmki çok düşkün

Canım ne yapmadı ki yaa
İlk canımlar cicimler sonra çıktı herşey
Aylardır konuşmuyorum
arayıp da sormuyolar ne eksik ne yapıyorsunuz diye
Hala bekliyorum
Birde haklı gibi benim dedikodumu yapıyormuş

ama ben bi evleneyim el mi yaman ben mi görür o

ben biraz başıma buyruğum galiba, herşeyi ninalımla alıyoruz ayarlıyoruz o kendi ailesine söylüyo ben kendi aileme söylüyorum şunu şunu yaptık ettik diye, kafamız rahat

bende giriyorum sürekli o baslıga.neler var neler.
ben nişanlımın değişeceğini düşünmüyorum ailesiyle sürekli çatışma içinde çünkü.annesi yönetmeyi seven bi kadın.nişanlım yönetilmekten nefret eden kendi ayakları üzerinde durmayı kimseye muhtaç olmadan yaşamayı seven birisi.uyuşmuyolar.
ama abisine yaptırıyo dediğini annesi.
oğlunu nişanlısının yanına gönderirken dk veriyomuş 10 dk sonra gel falan ama biz oraya gittiğimzde dayımlarda oluyoruz falan biz ordayken nişanlımda orda kalıyo eve haber bile vermiyo ordan işe gidiyo aksam direk oraya geliyo ailesi ararsa haberleri oluyo ortadan çatlıyodur kaynana

ben biraz başıma buyruğum galiba, herşeyi ninalımla alıyoruz ayarlıyoruz o kendi ailesine söylüyo ben kendi aileme söylüyorum şunu şunu yaptık ettik diye, kafamız rahat

Bizde kendimiz yapıyoruz
ama hiç ilgilenmiyolar
En basiti düğün salonu tuttuk
Aradım düğün salonu tuttuk 4.500 Tl dedim
4000 e anlaştık
Demedi hiç nasıl verdiniz mi parayı ne kadr lazım filan diye
1000 Tl kapora verdik
hala ne yapcaz diye soran eden yok
Neymiş oğullarını okutmuşlar o parasıyla yapcakmış
Kardeşim düğün yapmak ev kurmak kolaymı
babam beni okutmadı sanki

Mervemmmm yine yapmışsın yapacağını
Çatlasınlar yok olsunlar hatta

aslında dogru olan da bu zaten.
biz kuyumcuya 15 kişi gittik b... vardı sanki 2 yüzük alıncak altı üstü ama eşyada aynı hatayı asla yapmam o zaman saflıgıma denk geldi ama artık eski ben deilim

e babamda beni okuttu, hemde ankarada kalıyım diye özel okuttu, okutmasalarmış madem hayret bişey, işte zihniyet meselesi canım

e babamda beni okuttu, hemde ankarada kalıyım diye özel okuttu, okutmasalarmış madem hayret bişey, işte zihniyet meselesi canım

işte böyle gereksiz bi sürü şey
Artık görmek,duymak istemiyorum kısacası
Ne halleri varsa görsünler
Benle iyigeçinirlerse iyi olurum
emeklisine-telefon-elek. kadar hala nişanlım ödüyo
bi ödemeyeceksin dememe bakar

aman kırmıyım hanımefendi olayım demenin kimseye faydası yok, herkes kime nasıl diş geçiririm derdinde, benim eltim 19 yaşında onun her şeyini kayınvalidem yapmış hatta kız şaka yollu maşallah annem bizden hevesli her şeyle ilgileniyo demiş kayınvalidemde gönül koymuş, bende aksine hiçbi işime karıştırtmıyorum, ne ailemi ne karşı tarafı, bişey derlersede cevabım var siz ilk oğlunuzun her şeyini istediğiniz gibi yapmışsınız hevesini almışsınız benim ailemin ilk düğünü ona rağmen karışmıyolar sizde geri durun derim

ewt cnm okudum açtığın konularıya neler yapmışlar yaa üzülme işin varsa kendi aşilenin yanında otur aman tınlama bilene benmkiler çok iyi cnm ya ama kaynanamın kız kardeşi kaynanamı öğretiyo kadını değişiyo bazen ama sölüyorum nişanlıma annem öle değildir seni ne kdr çok sveiyolar diyo teyzesş kendi kzıını layık görüydu bence benmkine sonra piyasaya ben çıktım tabi bozuldu kadın ama benmkide peşimden ayrılmaz pazar günü bohça götürdük işte teyzesi böle bakıyo bana kadın aşkımda ayrılmadı bi kere ben aramıştım benmkini akşam işte dedim kimle kouyon tel meşkuldu oda teyzemgille dedi bende çok konusma ev köy olcz böle dedim nese şakasına sonra pazar günü teyze diyoki, vay efendim h.... kıskanıyo bizi bende nie kıskanacam dedim kadın bi alemya kıskanç olmak iyi değil geçinemez bilmem ne kadın manyak ya ay tepem attı yine nese bohçalarda ona götürmedik sadece ev halkına götürdük bozuldu evin dışındasın sen kim oluyon ay bu kadını seveemdim

Yok yaa ne hanimefendiliği
Aynen herkes diş geçirme derdinde
Benim eltide cok fena
Kayınvalideme dedim zaten
beni ezik pısırık birşey zannetmeyim
her lafa verilcek cevabım vardır dedim

Benim eltide cok fena

bizim kafalar aynı seninle
ama canım ben çok şey gördüm, annem çok çekti o yüzden kendimi ezdirmem asla, çünkü yaranılmıyo

Benim eltide cok fena

bizim kafalar aynı seninle
ama canım ben çok şey gördüm, annem çok çekti o yüzden kendimi ezdirmem asla, çünkü yaranılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…