2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet ya bende artık aşkımla uyuyup aşkımla uyanmak istiyorum tek yatmaktan skldım

Evet canım mutlaka birgün olucak bu doğanın kanunu..

1 ay sonra evine yuvana alışıyorsun sonra hep kendi evinde olmak istiyorsun annenin evi bile uzak geliyor.
ben kesin 2-3 ay her seslerini duymamda zırlarım
evet ya bende artık aşkımla uyuyup aşkımla uyanmak istiyorum tek yatmaktan skldım
bendeeeeeee
Evet canım mutlaka birgün olucak bu doğanın kanunu..
:18::18::18::18:
Bende nişanlıma hergün neredeyse artık ne zaman beraber uyucaz diye soruyorum...sanki ben bilmiyorum düğün zamanını işte nazlancam yaa
bende soruyorum bıkarsın sona bak diyo
oyyyyy ölürüm ben onun canınaaaa.. kokusuna kurban olurum... her gece onla yatıyomuş gibi yatıyorum yaaaa

havada aşkkkkkkkkkkkkkk kokusu vaaaaarrrrrrrrrr

1 ay sonra evine yuvana alışıyorsun sonra hep kendi evinde olmak istiyorsun annenin evi bile uzak geliyor.

Evet herkez öyle diyor. Annemde diyor öyle alışcaksınki evine bu büyüdüğün ev yabancı olcak sana diyor. hiç üzülme tadını çıkar herşeyin diyor ama benden önce ağlamaya başlıyor. kıyamam onlara. Nasılsa birgün ayrılcaz evden birazn önce olsunda artık kavuşalım aşşşkıımmllaaaa... bu zor dönemlerden sonra biran önce gelsin istiyoruz o zaman.

evet canım herkes nasıl evleniyorsa sizinde öyle olacak zor ama keyifli.

kızlar ben gidecem şarka, kardeşim şırnakta asker zaten benim annem babam napsın ikimizde bi anda evden gitmiş olucaz, hadi şimdi benimle ilgileniyolar ben gidince ev bomboş olucak, yapmayın bu kadar ağıt ağıtı doğurur derler bizde, Allah ölüm vermesin, herşeyin çaresi var atla arabaya git anneni babanı gör

Öyle canım tabiii. seninki daha zormuş. Zaten evden ilk çıkarken zor olur. ama sonra herşey güzel olcak. sevdiğimiz insana kavuşuyoruz ne güzel

evlendikten sonra kocişlerde anacı babacı olursa asıl dert tasa o olur işte, şimdi herşey laylaylom

ay sorma benmki annesine bi düşkün oda oğluna benden tarafa yakın olcz ya sizin ağlamanıza gerek yok benm oğlum gidiyo diyo ben şimiden ağlamaya başladım diyoo yicem ben oğlunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…