- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.241
evet canım hemen istiyor oda
evet canım hemen istiyor oda
bak sana bişey anlatim.benm annem bekarken 4-5 ayda bir adet görürmüş.evlenmiş.neyse babamn askere gitmiş gelmiş istanbula gelmişler iş bul ev bul derken 5 sene geçmiş.annem diyoki aslında olmadı deil yapmaya zaman olmadı diyoneyse işte.sonra doktora gitmişler doktor bi hap vermiş.şimdi adet düzenlemek için verilen halardan.1 ay içmiş hamile kalmış hemen.olacagı varsa olur kuzum sen böle düşünme.sonra nası olsa olmaz diye benm peşimdende korunmayınca kardeşime hamile kalmış.ve şimdi annem günü gününe adet oluyo.hani adetle hamilelik dogru orantılı değil.
siz bilirsiniz o zaman benim nişanlım istemiyo gezmeyi eğlenmeyi çok seviyoruz ikimizde, ya olmazsa diye düşünme Allah bilir onu
canım yinede 5 yıl olmamış işte bak
bi sorun olmasaydı bikaç ilişkide kalırdı hamile öle zaman bulmayla değilki bak doktorada gitmişler
bide ben pko var sitede çok duymuşsunuzdur ben ondan böle dertliyim
gelirse tabi canım
her polikistik overli hamile kalmicak diye bişey yok.bence yinede bi 5-6 ay korun sonra hamile kalsan bile en azından biraz zaman geçmiş olur.ama tabi yinede sen bilirsin.
hazırmısın hamileliğe, anneliğe?
fiziğinin değişmesine hormonlarının değişmesine vs, daha bi dolu soru var böyle
gelirse tabi canım
her polikistik overli hamile kalmicak diye bişey yok.bence yinede bi 5-6 ay korun sonra hamile kalsan bile en azından biraz zaman geçmiş olur.ama tabi yinede sen bilirsin.
kızlar yaa hepiniz yazmışsınız 3-4 sene bikaç ay istemiyorum falan die..bendemi bi anormallik var ilk geceden hamile kalmak istiyorum yaaa....hiç korunmucam ben..sizce hata mı ederim..ama bende adet düzensizliği var ondan böleyim olmaz çocuk korkusu var zaten..ya bişe deyin nolurunuz
böyle düşünme.olmica varsa ilk gecedende olmaz.olacagı varsa naparsan yap korunsanda olur.
benimde adet düzensizliği var.doktor kilodan dedi.çocuk meselesini sordum ilerde sorun olur mu dedim.zayıf ol istediğin zaman hamile kalırsın tek sorun yumurtalarını yag kaplamış dedi.hani teşhise pko koydu evet.ama yumurtaları yag kaplamış.
ne bilim benm halamın kızı hayatında hiç kendi kendine adet görmemiş.hiç hemde.belli bi yaşa geldikten sonra bakmışlar adet olmadı ilaca baslamış.ömür boyu kullancak.tedaviyle bebişi oldu.hiç yumurtası gelişmiyomuş onunda.oldu ama.tedaviylede olsa oldu.sen öle düşünme neler varki.
bende senin gibi düşünüyorum canım, işyerinde bi bayan kist ameliyatından sonra hamile kaldı martın ortası gibi doğurcak nasipse, bide şu var ne kadar süredir birlikte olursak olalım nişanlılarımızı sevgili olarak tanıyoruz biz bi aynı eve gir bakalım bi bak nasıl gidiyo işler
aç istersen bi konu için rahatlar en azından herkesin öyle olmadıgı konusunda inancın artar
kızlar bu arada ben öğlen yemeğine gidiyorum öpüldünüz
benca kısa süre bile olsa evliliğin tadını çıkart pat diye hamile kalma
çocuk istesemde yine 1 yıl beklemek lazım diye düşünüyorum ilk 1 yıl en riskli yıl çünkü maddi manevi herşeey oturuyor
ay canım sen de mi aynı sorun var yaa ve hiç aynı düşünmüyomuşuz meğer..sende pkosun ve korunma dan bahsediyosun..ne kadar güzel canım umutlusun..bilmiyorum belki burda kararım değişir canım..adet düzensiliğin nasıl her ay oluyomusun ben en son ocağın sinde oldum hala tık yok..
kuzenin tedaviyle hamile kalmış
ama ben hep doağl yolla kalmak isterdim
k
pat diye hemen hamile kalmayı hep çok istedim canım dediğim gibi pko var
kafamı toparlimde açıcam galiba canım
afiyet olsun bende namaz kılıcam çok geçikti yine görüşelim senin düğün nezamandı canım
pat diye hemen hamile kalmayı hep çok istedim canım dediğim gibi pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?