2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım yinede 5 yıl olmamış işte bak
bi sorun olmasaydı bikaç ilişkide kalırdı hamile öle zaman bulmayla değilki bak doktorada gitmişler
bide ben pko var sitede çok duymuşsunuzdur ben ondan böle dertliyim

her polikistik overli hamile kalmicak diye bişey yok.bence yinede bi 5-6 ay korun sonra hamile kalsan bile en azından biraz zaman geçmiş olur.ama tabi yinede sen bilirsin.

her polikistik overli hamile kalmicak diye bişey yok.bence yinede bi 5-6 ay korun sonra hamile kalsan bile en azından biraz zaman geçmiş olur.ama tabi yinede sen bilirsin.

bilmiyorum ki canım kafam karıştı valla
konu açsammi ki napsam diye
pkolulara bi sorsam mı ki acaba
çünkü hepsi diyoki genelde keşke başından beri hiç korunnmasyadık diyolar

hazırmısın hamileliğe, anneliğe?
fiziğinin değişmesine hormonlarının değişmesine vs, daha bi dolu soru var böyle

canım onuda bilmiyorum ama anne olmaya hazırım galiba..
bu sorunum yüzünden kafam çok karışık hazırl olup olmadığımı da bilmiyorum
ama normal kişiler gibi istediği zaman korunmayı bırakıp hamile kalabilseydim öle bi şansım olsaydı kesin kararlı olurdum annelik mevzusuna
hormonlar zaten bozuk

gelirse tabi canım

böyle düşünme.olmica varsa ilk gecedende olmaz.olacagı varsa naparsan yap korunsanda olur.
benimde adet düzensizliği var.doktor kilodan dedi.çocuk meselesini sordum ilerde sorun olur mu dedim.zayıf ol istediğin zaman hamile kalırsın tek sorun yumurtalarını yag kaplamış dedi.hani teşhise pko koydu evet.ama yumurtaları yag kaplamış.
ne bilim benm halamın kızı hayatında hiç kendi kendine adet görmemiş.hiç hemde.belli bi yaşa geldikten sonra bakmışlar adet olmadı ilaca baslamış.ömür boyu kullancak.tedaviyle bebişi oldu.hiç yumurtası gelişmiyomuş onunda.oldu ama.tedaviylede olsa oldu.sen öle düşünme neler varki.

bende senin gibi düşünüyorum canım, işyerinde bi bayan kist ameliyatından sonra hamile kaldı martın ortası gibi doğurcak nasipse, bide şu var ne kadar süredir birlikte olursak olalım nişanlılarımızı sevgili olarak tanıyoruz biz bi aynı eve gir bakalım bi bak nasıl gidiyo işler

aç istersen bi konu için rahatlar en azından herkesin öyle olmadıgı konusunda inancın artar

kızlar bu arada ben öğlen yemeğine gidiyorum öpüldünüz

benca kısa süre bile olsa evliliğin tadını çıkart pat diye hamile kalma
çocuk istesemde yine 1 yıl beklemek lazım diye düşünüyorum ilk 1 yıl en riskli yıl çünkü maddi manevi herşeey oturuyor

ay canım sen de mi aynı sorun var yaa ve hiç aynı düşünmüyomuşuz meğer..sende pkosun ve korunma dan bahsediyosun..ne kadar güzel canım umutlusun..bilmiyorum belki burda kararım değişir canım..adet düzensiliğin nasıl her ay oluyomusun ben en son ocağın sinde oldum hala tık yok..
kuzenin tedaviyle hamile kalmış
ama ben hep doağl yolla kalmak isterdim

evet biraz da bu açı var.ilk 2 yıl hiçbir evlilik uzmanı bebegi önermiyo çiftler birbirine alışmalı tanımalı evliliğin sorumlulugunu tamamen kaldıracak düzeye gelmeli diyolar.
ki hadi ilk gece korunmadık hamilede kalmadık ne yani 2 aylık evliyken tedavimi görcez.hayır.e o zaman ?
ben valla olmicanı bilsem emin olsam bile 3 yıl istemem zaten allah günah yazmasın.herşeyin mddi imkanların yerli yerine oturması lazım.

aç istersen bi konu için rahatlar en azından herkesin öyle olmadıgı konusunda inancın artar

kızlar bu arada ben öğlen yemeğine gidiyorum öpüldünüz

kafamı toparlimde açıcam galiba canım
afiyet olsun bende namaz kılıcam çok geçikti yine görüşelim senin düğün nezamandı canım

pat diye hemen hamile kalmayı hep çok istedim canım dediğim gibi pko var

evlenmeden önce çiftler genelde hemen çocuk istiyor
ama evlenipte 3*4 ay evli hayat yaşayınca iyiki yapmamışım bile diyor örnekte biz ilk ayda çok istedik. ama iyiki yapmadık.
en idealı 1. yılını geçirmek bizim için hayırlı zamanda 3 yıl sonra falan. çocuk demek yeni bir hayat daha demek aceleye gerek yok önümüzde birlikte geçireceğimiz koca bir ömür var

canım ben her ay oluyorum son zamanlarda düğün stresinden biraz karısık.ama kilo verdiğim dönemlerde günü günüe oluyorum.ondan korkum yok sanırım.kilo alınca olamıyorum düzenli.ama şöle bi 10 kilo versem gün bile şaşmıyo.herkes doğal yolla kalmak ister ama öle düşünme dua et allaha bırak o en hayırlı zamanı bilir.

k

pat diye hemen hamile kalmayı hep çok istedim canım dediğim gibi pko var

sende pko var ama kısır olup çocuğu olanda var
yani istiyorsan istiyorsundur ama pkom diye düşünme hemen yapmam lazım diye düşünme istediğin için yap hazır olduğun için yap

Rabbim istedikten sonra kısır olsan da bebek sahibi olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…