- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.261
ay kıslar benmde adetlerim düzgün olur ama bir karnım ağrır yerlere yatarım evlenince gecer diyolar doğrumu
ben hala aynı değişim olmadı ama düzelenleri duymuştum
ya gerçekmş dyosun benm ablamda öleydi doğumdan sonra gecti ikisinden birinde gecer diolar
ay kıslar benmde adetlerim düzgün olur ama bir karnım ağrır yerlere yatarım evlenince gecer diyolar doğrumu
Bndede kist vardı. şükür geçti ben arada soğan suyu içiyorum. radyolojide çalışıorum. doktorlarda öneriyor ama ölçüyü kaçırmadan ayda 1-2 kez içiyorum. iltihapları atmana ve kistleri yok etmeye gerçekten faydalı. bence için kızlar sizde :)
Birde birşey daha diyim benim kayınvalide 4 çocuk yapcan dedi bana
Bende sipariş üzerine çalışmıyorum dedim
çok iyi demişsin bide gelsi ona karışsınlar allahım ya
ya gercektenmi denemek lazım cnm bende m.... mavi hapı kullanıyorum onu içince rahatlıyorummm
Ben bi evleneyim yuvamı hzuurla kurayım başka birşey istemiyorum yaa
kızlar yaa hepiniz yazmışsınız 3-4 sene bikaç ay istemiyorum falan die..bendemi bi anormallik var ilk geceden hamile kalmak istiyorum yaaa....hiç korunmucam ben..sizce hata mı ederim..ama bende adet düzensizliği var ondan böleyim olmaz çocuk korkusu var zaten..ya bişe deyin nolurunuz
Ben bi evleneyim yuvamı hzuurla kurayım başka birşey istemiyorum yaa
kızlar ben geldimmm.
çiğdemcim senin işin hepimizden daha zor sanırım allah yardımcın olsun zamanla kardesinle alışcaktır kuzum üzülme
saol cnm bu sene olmasa seneye olucaktı baska care yok bunu bılmek ıcımı ferahlatıyo. bıde tek otobusle 15dk yanına gıdebılıcem, araba kullanmayı ılerletebılırsem nısanlım arabamızı hep al kullan dıyo onunla daha cabuk gıder gelırım gorurum sık sık
allahım yardım etsin cnm bnm sana senin durumda çok zormuş yaaaslm kızlar masallah ıkı gun gıremedım nete neler kaynatılmıs öle kac saattır bıkmadan okudum. kaynanalardan sıkayetler edılmıs. bnde kaynanamı en baslarda cok sevıyordum cok tatlı kadın dıyordum ama sımdı bı sogukluk var ona karsı ustumde herhalde nısan dugun muhabbetlerınde yaptıgı cırkın pazarlıklar ve herseye burnunu sokup be öle özeniyorum ama yınede sız bılırsınız demesı bnı sınır ettı ıyıce. sureklı fırsat kollayıp f.. eskıden su kızlarla gezmıstı, üniversitedeki kızlar ona atkı örmüştü falan demeye kalkıo amacı neyse salak sey... gecenlerde onların evde davetıye gordum aaa cok guselmıs nısan ıcın baktık bızde buna ama vazgectık dedım o dawetıyedekı kızı bız f... yapmak ıstemıstık dedı bende sızın ıstemenız gordugunuz gıbı bısı ıfade etmıyo onemlı olan onun ne ıstedıgı dedım bozuldu. bıde bu aralar ortada hıc bısı yokken nısanlımın aılesı bı tavırlara soktu kendını bn uzun zamandan berı farkındayım ama babamda fark ettı artık dun aksam sordu ne bunların böle hallerı dıe bılmıom valla bnde farkındayım dedım. nısanlımdan once gorumcem ve kaynım evlenmıs ve ıkısınınde dunurlerıyle problemlıler gorusmuyolar. hala zeytınyagı gıbıler ınsanlar azcık donun bı kendınıze bakın herkesle sorun yasanmıs hep sız mı haklıydınız acaba hatta nısanlım bıle böle dusunuyor.
bende evlenınce gorumcem ve eltımle altlı ustlu oturucam kaynanamda ıkı sokak arkada... bıraz sıkıntı yasanabılecegını dusunuyorum. ama bakalım hayırlısıyla bas edıcez.
dugun gunu evden ayrılma konularını konusmussunuz cok duygulandım bnde . ben farklı sehıre gelın gıtmıcem ama bnm hayatımda da zorlanacagım olaylar var annemı 2.5 yıl once kaybettım kardesım suan 15 yasında ve annemın yoklugunda tamamen bana sarıldı sımdı hem ergenlık zamanı hemde benım gıdıcegıme cok kızıyor artık bana karsı cok ofkelı davranıyor nısanlımla benden ıyı anlasırdı sımdı sureklı terslıyor. ıyıce kendını soyutladı bızden onu gerı kazanmam lazım evde yanlız bırakmakta cok zor gelıyor. babam neyse ama kardesıme hıc kıyamıyorum. nasıl olucak bılmıyorum
çiğdem takma kafana zamanla kardeşinde alışır
ama canım asla ailen konusunda taviz verme eşine bile laf söyletme kardeşine falanda iyi davransn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?