2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım cok üzüldüm yaa okurken cız etti içim..ama zamanla alışır kardeşin
Benim kardeşimde ilk sen hep nişanlınla geziyosun o gireli benimle vakit geçirmiyosun diyodu
Şuan nişanlım ben kardeşim çok mutluyuz
çok iyi anlaşıyorlar
beni dersten almaya geliyorlar
tavla oynuyorlar
zamanla düzelir üzülme

kızlarrrr dışarda çok güzel bi güneş,zehir gibi bi soğuk ve saçma bi şekilde kar var.güneş ve kar bi arada yapar kar gibi çok ilginç bi görüntü

kızlarrrr dışarda çok güzel bi güneş,zehir gibi bi soğuk ve saçma bi şekilde kar var.güneş ve kar bi arada yapar kar gibi çok ilginç bi görüntü

Buarada fırtına var resmen...zaten dağın yamacındayız....uçuyor herşey...Kar yerden tepeye kalkıo...eve nasıl gitcez yahuuu

dışarı çıktım geldim.. aman allahımmmmmm bu nasıl soğukkkkkk...dondum resmen yaaaa.....

ben 4-5 ay çalışmicam sonra çalışcam hem işe hem eve adapte olmakta sizden daha çok zorlancam o kesin kızlar yaaa

Ama ne güzel 4-5 ay evine alışcaksın tadını çıkarcaksın benim iznim en fazla 20 gün olcak Sen bizim yerimizede keyfini çıkar ilk aylarının en güzel zamanların

ben 4-5 ay çalışmicam sonra çalışcam hem işe hem eve adapte olmakta sizden daha çok zorlancam o kesin kızlar yaaa

anladım dinlenirsin canım yada rahat gelir yatarsın evde

İş yerinde bizim evli bayanlar haftalık liste yapıyorlar. hergün ne yapsak düşüncesi olmuyor bende onlara uyarım artık

güzel mantık ama bize uymuyor işte hangi gün evde hangi gün dışarda olacağımız belli olmuyor hafta da 2 günümüz annelerde geçiyor onların yaptığı yemeğe denk geleibliyor falan filan

bizimde kesin öyle olur haftanın 2 günü dolar. Annemde diğer gün içinde yemek verir 3 gün cepte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…