- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.281
slm kızlar masallah ıkı gun gıremedım nete neler kaynatılmıs öle kac saattır bıkmadan okudum. kaynanalardan sıkayetler edılmıs. bnde kaynanamı en baslarda cok sevıyordum cok tatlı kadın dıyordum ama sımdı bı sogukluk var ona karsı ustumde herhalde nısan dugun muhabbetlerınde yaptıgı cırkın pazarlıklar ve herseye burnunu sokup be öle özeniyorum ama yınede sız bılırsınız demesı bnı sınır ettı ıyıce. sureklı fırsat kollayıp f.. eskıden su kızlarla gezmıstı, üniversitedeki kızlar ona atkı örmüştü falan demeye kalkıo amacı neyse salak sey... gecenlerde onların evde davetıye gordum aaa cok guselmıs nısan ıcın baktık bızde buna ama vazgectık dedım o dawetıyedekı kızı bız f... yapmak ıstemıstık dedı bende sızın ıstemenız gordugunuz gıbı bısı ıfade etmıyo onemlı olan onun ne ıstedıgı dedım bozuldu. bıde bu aralar ortada hıc bısı yokken nısanlımın aılesı bı tavırlara soktu kendını bn uzun zamandan berı farkındayım ama babamda fark ettı artık dun aksam sordu ne bunların böle hallerı dıe bılmıom valla bnde farkındayım dedım. nısanlımdan once gorumcem ve kaynım evlenmıs ve ıkısınınde dunurlerıyle problemlıler gorusmuyolar. hala zeytınyagı gıbıler ınsanlar azcık donun bı kendınıze bakın herkesle sorun yasanmıs hep sız mı haklıydınız acaba hatta nısanlım bıle böle dusunuyor.
bende evlenınce gorumcem ve eltımle altlı ustlu oturucam kaynanamda ıkı sokak arkada... bıraz sıkıntı yasanabılecegını dusunuyorum. ama bakalım hayırlısıyla bas edıcez.
dugun gunu evden ayrılma konularını konusmussunuz cok duygulandım bnde . ben farklı sehıre gelın gıtmıcem ama bnm hayatımda da zorlanacagım olaylar var annemı 2.5 yıl once kaybettım kardesım suan 15 yasında ve annemın yoklugunda tamamen bana sarıldı sımdı hem ergenlık zamanı hemde benım gıdıcegıme cok kızıyor artık bana karsı cok ofkelı davranıyor nısanlımla benden ıyı anlasırdı sımdı sureklı terslıyor. ıyıce kendını soyutladı bızden onu gerı kazanmam lazım evde yanlız bırakmakta cok zor gelıyor. babam neyse ama kardesıme hıc kıyamıyorum. nasıl olucak bılmıyorum
kızlarrrr dışarda çok güzel bi güneş,zehir gibi bi soğuk ve saçma bi şekilde kar var.güneş ve kar bi aradayapar kar gibi çok ilginç bi görüntü
dışarı çıktım geldim.. aman allahımmmmmm bu nasıl soğukkkkkk...dondum resmen yaaaa.....
bugün çok sıkıcı bigün ya bunaldım işyerin de
aynen ya bnde çok bunaldım eve gidip uyumak istiyorum
aynen eve gidicem yemekte yok.akşam kuzey güney var çamaşırda yıkarım akşama biriktiler
aynen eve gidicem yemekte yok.akşam kuzey güney var çamaşırda yıkarım akşama biriktiler
bende gidicem ayaklarımı uzatıp yatcam ayıptır sölemesi
bizde evlenince böle olcaz ya annem var diye rahatım yemeğim hazır yiyip yatcam allahım sizlere yardım etsin
bende gidicem ayaklarımı uzatıp yatcam ayıptır sölemesi
Ayyy bizde böyle olcaz :) Bu soğukta eve nasıl gitcez ya...Böyle havalarda iş hiç çekilmiyor yani...Sana kolay gelsin canım..Kuzey güneyde bakalım neler olcak :)
aman iyi uzat son demlerin çünkü
evet canım iice tadını çıkartın
son günlerini iyi değerlendir cicim
evet canım sizde böyle olacaksınız.yemek yapmaktan çok zamanla ne yapacağını düşünmek sıkıyor
ben 4-5 ay çalışmicam sonra çalışcam hem işe hem eve adapte olmakta sizden daha çok zorlancam o kesin kızlar yaaa
ben 4-5 ay çalışmicam sonra çalışcam hem işe hem eve adapte olmakta sizden daha çok zorlancam o kesin kızlar yaaa
İş yerinde bizim evli bayanlar haftalık liste yapıyorlar. hergün ne yapsak düşüncesi olmuyor bende onlara uyarım artık
anladım dinlenirsin canım yada rahat gelir yatarsın evde
güzel mantık ama bize uymuyor işte hangi gün evde hangi gün dışarda olacağımız belli olmuyor hafta da 2 günümüz annelerde geçiyor onların yaptığı yemeğe denk geleibliyor falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?