2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
valla kızalr yemek konusu düşünmesi zorya hergün yapcz ama ben pasta börek çörek yapamyı çok severim benm nişanlımda ölüyo böle şeylere baskül ailesi olcz sanırım şimdi zayıfım ama

benim annemde çalışıyor hiç umduğum gibi olmadı yaaa bende annemden otlanırım diyordum

Benim annem çalışmıyor. Turşularım, soslarım herşey annemdem..Hatta bu yaz yapıcak banada. Kendiside diyor zaten evin yakın olursa akşam uğra servisten inince küçük tencere yemeğini götür diye...Bunu kayınvalidemden beklemem hiç ama belki şaşırtır..Sonuçta oğlu aç kalabilir ben yapmasam
Büyük ihtamallede annemlerin tarafında oturcaz çünkü nişanlımım işi orada benim servis meselem var

valla kızalr yemek konusu düşünmesi zorya hergün yapcz ama ben pasta börek çörek yapamyı çok severim benm nişanlımda ölüyo böle şeylere baskül ailesi olcz sanırım şimdi zayıfım ama

Ben pasta börek hatta yemek yapmayı bilmiyorum annemle başladık bakalım yavaş yavaş öğrenirim 6 ayda herhalde

OHHHHH...Bitti mesai sonunda hadi gelincikler görüşürüz hayırlı akşamlar. yarın buradayız yine

Son düzenleme:

evlendikten sonra 5 kg aldım. dikkat et canım :2:

bende yazn buzluğuma attım bi sürü şey bu yaz daha da çok atacağım harika oluyor taze taze yemesi
annemin fazla yemek konusunda yararı olmıyor buzluğumu doldurdu evlenmeden önce işte

vala ebnde yapcm herşey annemde yapar bende kaynananmda yapcakmış yani oğluna düşkün yaa bende yaparımsveiyorum böleşeyleri çalıştığım için pek yapamıyorum ama haftasonu yaparımm

vala ebnde yapcm herşey annemde yapar bende kaynananmda yapcakmış yani oğluna düşkün yaa bende yaparımsveiyorum böleşeyleri çalıştığım için pek yapamıyorum ama haftasonu yaparımm

yaparsın canım ben annemin evinde hiç yemek yapmayan birisi olarak hiç zorluk çekmiyorum

başım döndüüü yazdıklarınıızı okurken aynı böyle olduumm ben iş saatlerinde ancak bikaç saat girebiliyorum onda da yazdıklarınızı okumakla geçiyor konuların gerisinde kalıyorum

Günaydın kızlar...Bugün perşembe keşke cuma olsaydı :)
Kızlar hadi muhabbet konumuzu olsun nişanlınızla nasıl nerde tanıştınız kaç yılında tanıştınız?

Biz Lise 2'de tanıştık 2002 yılında 2003 yılında çıkmaya başladık. Lisede sınıf arkadaşıydık

Maşallah Allah devamını nasip etsin kuzum

Günaydın canım
Ben 2011 Şubatta tanıştım
29 Mayısda ilk adımımızı atıık sevgili olarak
8 Eylülde istediler
10 Eylülde Nişanlandım
7 Ağustosta evlenme teklifi etti
Şu an düğünüm evlenme teklifi ettiği yerde yapılacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…