- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.301
bizimde kesin öyle olur haftanın 2 günü dolar. Annemde diğer gün içinde yemek verir 3 gün cepte :)
benim annemde çalışıyor hiç umduğum gibi olmadı yaaa bende annemden otlanırım diyordum
valla kızalr yemek konusu düşünmesi zorya hergün yapcz ama ben pasta börek çörek yapamyı çok severim benm nişanlımda ölüyo böle şeylere baskül ailesi olcz sanırım şimdi zayıfım ama
valla kızalr yemek konusu düşünmesi zorya hergün yapcz ama ben pasta börek çörek yapamyı çok severim benm nişanlımda ölüyo böle şeylere baskül ailesi olcz sanırım şimdi zayıfım ama
Benim annem çalışmıyor. Turşularım, soslarım herşey annemdem..Hatta bu yaz yapıcak banada. Kendiside diyor zaten evin yakın olursa akşam uğra servisten inince küçük tencere yemeğini götür diye...Bunu kayınvalidemden beklemem hiç ama belki şaşırtır..Sonuçta oğlu aç kalabilir ben yapmasam
Büyük ihtamallede annemlerin tarafında oturcaz çünkü nişanlımım işi orada benim servis meselem var
evlendikten sonra 5 kg aldım. dikkat et canım :2:
bende yazn buzluğuma attım bi sürü şey bu yaz daha da çok atacağım harika oluyortaze taze yemesi
annemin fazla yemek konusunda yararı olmıyor buzluğumu doldurdu evlenmeden önce işte
vala ebnde yapcm herşey annemde yapar bende kaynananmda yapcakmış yani oğluna düşkün yaa bende yaparımsveiyorum böleşeyleri çalıştığım için pek yapamıyorum ama haftasonu yaparımm
cnm ya bende istiyorum nışanlımda istiyo o yüzden korunmak istemiyorum sadece bi kaç ay korunurum galiba
sende bendensin demek cnm
ben bikaç ay bile korunmayı düşünmüodum
artık allah ne verirse:44:
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz
günaydın cnm sen nasılsın :)
bende iyiyim çok şükür uykum var azcıkın o kadar
Maşallah Allah devamını nasip etsin kuzumGünaydın kızlar...Bugün perşembe keşke cuma olsaydı :)
Kızlar hadi muhabbet konumuzu olsun nişanlınızla nasıl nerde tanıştınız kaç yılında tanıştınız?
Biz Lise 2'de tanıştık 2002 yılında 2003 yılında çıkmaya başladık. Lisede sınıf arkadaşıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?