2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benmde bi arkadaşım tanıştırdı bizi iyiki tanıştırmış ya :) bi 9 aydır birlikteyiz

kızlar düğünde saçlarınız nasıl olcak karar verdinizmi ben çok kararsızım bulamadım güzel bişi

Bizim sözde 14.08.2009'da oldu. 3 yıl olcak evlendiğimizde sözleneli. Daha 2003'te çok genç olduğumuzda çıkma günümüzü bilmiyoruz. Daha eğlence içindi o zamanlar belkide. Hayatımın insanı ile karşılaştığımın farkında bile değildim. Lise 3'te kim düşünürlü değilmi?
Elif ben daha çok salık bir topuz istiyorum. İri dalga ile yapılmış. Çok klasik bir saç istemiyorum. Sımsıkı topuzlarıda sevmiyorum.

Son düzenleme:

Tabikide canım
Bilemezsin ki

bende salık topuz istiyorum ama güzel bi model bulmadım

hımm bn daha kuaförüme gitmedim internetten bakıyorum bi iki model beğendim ama bilmiyorum kafam çok karışık

Çokda arama tatlım kafan dahada karışıyor. Güvendiğin bir kuaförün varsa o beğendiğin modelleri götür. Provaya alır seni o tarz modelleri dener ve en sevdiğini yaptırırsın :)

biz 2007 haziranda tanıştık.

ilk sevgili oluşumuz 1 ekim
18 haziran isteme
25 haziran nişan
6 mayıs da kınamız olcak
12 mayısda düğün

4 yılı doldurduk 5e girdik geçtiğimiz ekimde

Oyyy canummmm
Bi yeşil çay iç fıstığım
yanımda yeşil çayım yok bugün.ama bimin kırmızı meyveli çayı var birazdan onu içicem kuzum
kızlar düğünde saçlarınız nasıl olcak karar verdinizmi ben çok kararsızım bulamadım güzel bişi
yaaaa ben kınamda kesinlikle lüle lüle istiyorum saçlarım totoma iniyo uzun ve katlı çok güzel.ama düğünü bilmiyorum.ya dagınık bi topuz,kalnbuklelerle falan yada yine lüle lüle

açık olan kına için.böle dağınık bişey istiyorum kabarık bi kafa bonus gibi.üstte taş olcak zaten öle bişiler anlatabildimmiii :26: düğündede ikinci resim gibi olur muuu:26:

Emyay tam benim istediğim saç modelleri bence harika olur. benim saçımda uzun bende aynen bu şekilde düşünüyorum.

2 side çok hoş canım
Anlaşılan kapalı değil Kınalığın gelinliğin
Aslında çok güzel kapalı gelinlilerde var
Anladım sen hürrem taclarından diyorsun
Yakışır sana canım zaten yüzün çok güzel

bende kusur kalmayım yazıyım

tanışmamız yıllar önceydi köpeklerimiz sayesinde tanıştık

15.12.2008 sevgililik dönemi
23.01.2010 isteme
30.01.2010 söz
04.06.2010 nişan
05.06.2012 düğün

06.06.2016 çocuk olabilir

yok canım kapalı olmicak gelinliğim bindallım falan.
aslında nişanımda kapalıydım.kaynana gelinlikte kapalı olsun dedi ses etmedim.
aradan zaman geçti.amaann o saçlarla niye ugrasıyon kim görüyoki kestir dedi bende düğünümden sonra kestircem dedim.
kapalı olcan ne fark edşyo dedi hayır açık olcam dedim.ama biz kapalı istiyoruz dedi.ama biz açık istiyoruz dedim hani biraz da inada bindi.
esmoş bu yazdıgımı okuyunca bana çok kızcak kızma pinkim lovem

öle işte.yaaa hürrem tacı deil de ince kibar taşlı bi taç düşüyorum.foto çekimleri içinde inci kolce alcam gümüş mü alırım imitasyon mu bilmiyorum alerji yapar diye korkuyorum.imitasyonları bile 40-50 tl gümüşünü düşünemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…