2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydınnnnnn kızlaaaaaar
ben yine geç geldim tabiki..

hemen cevaplayayım.. biz 6kasımda bi düğünde tanıştık..ben deli gibi pistte oynayıp hoplarken o beni etrafa sormaya başlamış bile.. bi baktım zırt pırt elime giriyo birileri araya girdi falan filan derkeen 17kasımda çıkmaya başladık... ondan sonraki sene 25aralıkta niişanlandık.. kasımda da düğünümüz olcak..hep kışın biizim kısmetimiz

bu arada saçlarımııı kuaförüme bırakcam.. çok güveniyorum ona.. nişanımda herkes bayılmıştı makyajıma saçıma...

merveee önerdiğin saçlar çok güzel.. ben zaten bonusum kınamda da dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.. baya uzadı zaten saçlarım... bende taç takıcam inşallah

Ben altından başka takamıyorum
Altın inci setleri de sordum dünya para
Anlaşıldı inat girdi mi yapılır
Sana herşey yakışır kuzuummm
Keşke aynı şehirde olsak
Gelmek görmek isterdim

kızlarr şimdi ben prenses modellerine hastayım.ilk iki modelin karışımı birazcıkta gelinlikcimle karar veririz ama prenses olcak kesin.
sonra deniz çakırın gelinliğinin kolu gibi mi kol yaptırmalıyım yoksa onun yanındaki gibimi.
ve pembe nişanlıgın arkasındaki fiyonku kesinlikle istiyorum !

adaş naber bnde taç takmayı düşünüyorum da çok abartı bişi istemiyorum kibar minik bişi olcak sanırım :)

yok salladım tarihi ama yine 3 sene beklerim sanırım yani 3 senelik evliyken yaparım çocuk 9 ayda doğumu zaman geçer
heh öle olur onayladım tamam
Ben altından başka takamıyorum
Altın inci setleri de sordum dünya para
Anlaşıldı inat girdi mi yapılır
Sana herşey yakışır kuzuummm
Keşke aynı şehirde olsak
Gelmek görmek isterdim

ayyy evet yaaa keske yakın olsak gelip gitsek ne güzel olurdu.ama dünya küçük bakarsın bigün görüşmek nasip olur

Tatlum imitasyonlarda çok iyi olabiliyor. ama alerjik durumun varsa bir düşün istersen tekrar kıpkırmızı olma sonra. Bencede açık olsun gelinlik saçın bir kere yaşıcaksın düğününü senin istediğin olsun canıö

deniz çakır kolu yada taşlı kol da olabilir.
kurdela da güzel farklı olabilir

düğünce 2. resim çok güzel olur çok beğendim :)

seninle kesinlikle aynı şeyleri beğeniyoruz bence deniz çakırın kolu daha hoş ve o arkadaki fiyonk harika olur. Benim istediğim gelinlikte öyle. Ve kesinlikle küpür olcak üzerinde minik taşlar olabilir. Çok sade ama o denli şık....

esmerrrrr
canım bende aynı düşünmüyorum zatende böle bükleleri daha belirgin bi saç düşünüyorum kınamda yada ince ince kıvır kıvır bonus kafa.çok şirin olmaz mı
o ikinci saçı begendim yaaaa düğün için öle bişi olabilir

Benim beğendiğim gelinik bu...kollarınıda deniz çakır gibi yaptırcam ama üzerinde taşlar olcak hafiften gelinlik üzerinde olan taşlardan. Bunun arkasınada fiyonk yaprıcam fiyonkun uçları kuyruş şeklinde uzun olcak tülden

Son düzenleme:
emyay söz resimlerine detaylı baktım. faceden gayet güzel olmuşşsunuz. kabarık model seçecekseniz boyunuza falan dikkat edin ona göre kabarttırın kötü durmasın
zaten gelinlikçiler fiziğe göre olur yada olmaz diyorlar

çok güzel canım bunlar.. arkası fiyonklu olan bir model bulmuştum ben
fikir olsun diye paylaşayım.bir bak istersen çok beğendim.

Son düzenleme:
adaş naber bnde taç takmayı düşünüyorum da çok abartı bişi istemiyorum kibar minik bişi olcak sanırım :)

napim yaaaaaa burdakilerle uğraşıyorumm.. her an birine dalabilirim

ben abartılı takabilrim yaa.. istiyorum ne bilim gelin olmak başka bişeyy.. şaşalı olsun birazcık modellere bakıom işte.. ya daha hi,ç bişeyim belli dğeil ki

alerjik durum yok kadar az sayılır ama kızarırım yinede yaa gümüş arastırim en iyisi ben
deniz çakır kolu yada taşlı kol da olabilir.
kurdela da güzel farklı olabilir
bende en çok onu begendim yaaaa
düğünce 2. resim çok güzel olur çok beğendim :)
bende bendeee

ayy aynı şeyleri begenmek güzel bende tül yada güpür kol üzerinde minik inciler çok tatlı olur diye düşünüyorummmmm.fiyonka bittim yaaaa.ama saten deil de yine tülden yaptırırım fiyonkuda

günaydın kızlarr...ne zamandır yazdığınız yorumları okuyorum paylaşımlarınızı takip ediyorum.o kadar güzel şeyler paylaşıyosunuz yorumlar yazıyosunuz ki...bende nişanlıyım.eylül gibi olucak düğünüm ALLAH nasip ederse...daha kesin tarih tam olarak belirlenmedi.insanın nişanlısıyla uzakta olmasının dez avantajlarını yaşıyoruz malesef.inşallah 2 hafta kadar sonra belli olucak.

emyay paylaştığın gelinlik modellerini görünce çok mutlu oldum.bende prenses gelinlik modeli düşünüyorum ama uzun kol yaptırmak yerine omuzda tül olması daha hoş durur die düşünüyorum inşallah hepimiz için en güzeli en içimize sineni olur kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…