- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.341
2016 çok erken deil mi kkıııızzzznaptın sen öyleeee
yanımda yeşil çayım yok bugün.ama bimin kırmızı meyveli çayı var birazdan onu içicem kuzum
yaaaa ben kınamda kesinlikle lüle lüle istiyorum saçlarım totoma iniyo uzun ve katlı çok güzel.ama düğünü bilmiyorum.ya dagınık bi topuz,kalnbuklelerle falan yada yine lüle lüle Eki Görüntüle 358157 Eki Görüntüle 358159
açık olan kına için.böle dağınık bişey istiyorum kabarık bi kafa bonus gibi.üstte taş olcak zaten öle bişiler anlatabildimmiii :26: düğündede ikinci resim gibi olur muuu:26:[/QUOT,
bnce iki günde aynı model yaptıma birinde tamamen açık olu diğerinde biraz toplat bence bende öle yaptırmayı düşünüyorum
4 sene sonradan bahsediyorum canım hatta o zaman 5 yıllık evli olacağımgeç bile eşim o kadar bile beklemez 29 yaşında şuada
kız ben dalga geçiyomyaaa 4 sene sonrası geç deil mi sen zaten nerdeyse 1 yıllık evlisin.
yok canım kapalı olmicak gelinliğim bindallım falan.
aslında nişanımda kapalıydım.kaynana gelinlikte kapalı olsun dedi ses etmedim.
aradan zaman geçti.amaann o saçlarla niye ugrasıyon kim görüyoki kestir dedi bende düğünümden sonra kestircem dedim.
kapalı olcan ne fark edşyo dedi hayır açık olcam dedim.ama biz kapalı istiyoruz dedi.ama biz açık istiyoruz dedimhani biraz da inada bindi.
esmoş bu yazdıgımı okuyunca bana çok kızcakkızma pinkim lovem
öle işte.yaaa hürrem tacı deil de ince kibar taşlı bi taç düşüyorum.foto çekimleri içinde inci kolce alcam gümüş mü alırım imitasyon mu bilmiyorum alerji yapar diye korkuyorum.imitasyonları bile 40-50 tl gümüşünü düşünemiyom
günaydınnnnnn kızlaaaaaar
ben yine geç geldim tabiki..
hemen cevaplayayım.. biz 6kasımda bi düğünde tanıştık..ben deli gibi pistte oynayıp hoplarken o beni etrafa sormaya başlamış bile.. bi baktım zırt pırt elime giriyobirileri araya girdi falan filan derkeen 17kasımda çıkmaya başladık... ondan sonraki sene 25aralıkta niişanlandık.. kasımda da düğünümüz olcak..hep kışın biizim kısmetimiz
bu arada saçlarımııı kuaförüme bırakcam.. çok güveniyorum ona.. nişanımda herkes bayılmıştı makyajıma saçıma...
merveee önerdiğin saçlar çok güzel.. ben zaten bonusumkınamda da dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.. baya uzadı zaten saçlarım... bende taç takıcam inşallah
heh öle olur onayladım tamamyok salladım tarihi ama yine 3 sene beklerim sanırım yani 3 senelik evliyken yaparım çocuk 9 ayda doğumu zaman geçer
Ben altından başka takamıyorum
Altın inci setleri de sordum dünya para
Anlaşıldı inat girdi mi yapılır
Sana herşey yakışır kuzuummm
Keşke aynı şehirde olsak
Gelmek görmek isterdim
yok canım kapalı olmicak gelinliğim bindallım falan.
aslında nişanımda kapalıydım.kaynana gelinlikte kapalı olsun dedi ses etmedim.
aradan zaman geçti.amaann o saçlarla niye ugrasıyon kim görüyoki kestir dedi bende düğünümden sonra kestircem dedim.
kapalı olcan ne fark edşyo dedi hayır açık olcam dedim.ama biz kapalı istiyoruz dedi.ama biz açık istiyoruz dedimhani biraz da inada bindi.
esmoş bu yazdıgımı okuyunca bana çok kızcakkızma pinkim lovem
öle işte.yaaa hürrem tacı deil de ince kibar taşlı bi taç düşüyorum.foto çekimleri içinde inci kolce alcam gümüş mü alırım imitasyon mu bilmiyorum alerji yapar diye korkuyorum.imitasyonları bile 40-50 tl gümüşünü düşünemiyom
Eki Görüntüle 358168 Eki Görüntüle 358170 Eki Görüntüle 358171 Eki Görüntüle 358169 Eki Görüntüle 358167
kızlarr şimdi ben prenses modellerine hastayım.ilk iki modelin karışımı birazcıkta gelinlikcimle karar veririz ama prenses olcak kesin.
sonra deniz çakırın gelinliğinin kolu gibi mi kol yaptırmalıyım yoksa onun yanındaki gibimi.
ve pembe nişanlıgın arkasındaki fiyonku kesinlikle istiyorum !
yanımda yeşil çayım yok bugün.ama bimin kırmızı meyveli çayı var birazdan onu içicem kuzum
yaaaa ben kınamda kesinlikle lüle lüle istiyorum saçlarım totoma iniyo uzun ve katlı çok güzel.ama düğünü bilmiyorum.ya dagınık bi topuz,kalnbuklelerle falan yada yine lüle lüle Eki Görüntüle 358157 Eki Görüntüle 358159
açık olan kına için.böle dağınık bişey istiyorum kabarık bi kafa bonus gibi.üstte taş olcak zaten öle bişiler anlatabildimmiii :26: düğündede ikinci resim gibi olur muuu:26:
Eki Görüntüle 358168 Eki Görüntüle 358170 Eki Görüntüle 358171 Eki Görüntüle 358169 Eki Görüntüle 358167
kızlarr şimdi ben prenses modellerine hastayım.ilk iki modelin karışımı birazcıkta gelinlikcimle karar veririz ama prenses olcak kesin.
sonra deniz çakırın gelinliğinin kolu gibi mi kol yaptırmalıyım yoksa onun yanındaki gibimi.
adaş naber bnde taç takmayı düşünüyorum da çok abartı bişi istemiyorum kibar minik bişi olcak sanırım :)
alerjik durum yok kadar az sayılır ama kızarırım yinede yaa gümüş arastırim en iyisi benTatlum imitasyonlarda çok iyi olabiliyor. ama alerjik durumun varsa bir düşün istersen tekrar kıpkırmızı olma sonra. Bencede açık olsun gelinlik saçın bir kere yaşıcaksın düğününü senin istediğin olsun canıö
bende en çok onu begendim yaaaadeniz çakır kolu yada taşlı kol da olabilir.
kurdela da güzel farklı olabilir
bende bendeeedüğünce 2. resim çok güzel olur çok beğendim :)
seninle kesinlikle aynı şeyleri beğeniyoruz bence deniz çakırın kolu daha hoş ve o arkadaki fiyonk harika olur. Benim istediğim gelinlikte öyle. Ve kesinlikle küpür olcak üzerinde minik taşlar olabilir. Çok sade ama o denli şık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?