- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.361
nerden gördün kız sen benm nişan resimlerimi :))) ekli değiliz kiemyay söz resimlerine detaylı baktım. faceden gayet güzel olmuşşsunuz. kabarık model seçecekseniz boyunuza falan dikkat edin ona göre kabarttırın kötü durmasın
zaten gelinlikçiler fiziğe göre olur yada olmaz diyorlar
çok güzel canım bunlar.. arkası fiyonklu olan bir model bulmuştum ben
fikir olsun diye paylaşayım.bir bak istersen çok beğendim.
Eki Görüntüle 358173 Eki Görüntüle 358174 Eki Görüntüle 358175
bende ekli olan kimdi yaaaaa tuce karıştırdım sanırım
Benim beğendiğim gelinik bu...kollarınıda deniz çakır gibi yaptırcam ama üzerinde taşlar olcak hafiften gelinlik üzerinde olan taşlardan. Bunun arkasınada fiyonk yaprıcam fiyonkun uçları kuyruş şeklinde uzun olcak tülden
Eki Görüntüle 358177
kızlar nasıl bu gelinik boyum 1,70 kilom 53...sizce güzelmi?
beni de ekleeeeeee tuğçede ekliyim
günaydın kızlarr...ne zamandır yazdığınız yorumları okuyorum paylaşımlarınızı takip ediyorum.o kadar güzel şeyler paylaşıyosunuz yorumlar yazıyosunuz ki...bende nişanlıyım.eylül gibi olucak düğünüm ALLAH nasip ederse...daha kesin tarih tam olarak belirlenmedi.insanın nişanlısıyla uzakta olmasının dez avantajlarını yaşıyoruz malesef.inşallah 2 hafta kadar sonra belli olucak.
emyay paylaştığın gelinlik modellerini görünce çok mutlu oldum.bende prenses gelinlik modeli düşünüyorum ama uzun kol yaptırmak yerine omuzda tül olması daha hoş durur die düşünüyorum inşallah hepimiz için en güzeli en içimize sineni olur kızlar...
Eki Görüntüle 358168 Eki Görüntüle 358170 Eki Görüntüle 358171 Eki Görüntüle 358169 Eki Görüntüle 358167
kızlarr şimdi ben prenses modellerine hastayım.ilk iki modelin karışımı birazcıkta gelinlikcimle karar veririz ama prenses olcak kesin.
sonra deniz çakırın gelinliğinin kolu gibi mi kol yaptırmalıyım yoksa onun yanındaki gibimi.
ve pembe nişanlıgın arkasındaki fiyonku kesinlikle istiyorum !
bende ekli olan kimdi yaaaaa tuce karıştırdım sanırım
bende de ekli değilsin ki :)))
sölicem dububabur ekli bende ok.. sen kimsin ekleyim
canım netten faceden falan bakıyorum ben öle belli biyer yokgünaydın ne bu muhabbetler yeni geldim yetişemiyorum hızınıza valla :44:kıs bende kolu dantelli gelini begendim cnm nerden buldun bana sölermisin msj at nerden bulduğunu emyay
O fiyonkları ben beğenmiyorum
Hediye paketi gibi geliyo
Kolları dantelli çok hoş canım
Çok beğendimmm
O fiyonkları ben beğenmiyorum
Hediye paketi gibi geliyo
Kolları dantelli çok hoş canım
Çok beğendimmm
sölicem du
canım netten faceden falan bakıyorum ben öle belli biyer yok
kızzz bide belimize kırmızı kurdela baglancakya tam paket oluruz
günaydın kızlarr...ne zamandır yazdığınız yorumları okuyorum paylaşımlarınızı takip ediyorum.o kadar güzel şeyler paylaşıyosunuz yorumlar yazıyosunuz ki...bende nişanlıyım.eylül gibi olucak düğünüm ALLAH nasip ederse...daha kesin tarih tam olarak belirlenmedi.insanın nişanlısıyla uzakta olmasının dez avantajlarını yaşıyoruz malesef.inşallah 2 hafta kadar sonra belli olucak.
emyay paylaştığın gelinlik modellerini görünce çok mutlu oldum.bende prenses gelinlik modeli düşünüyorum ama uzun kol yaptırmak yerine omuzda tül olması daha hoş durur die düşünüyorum inşallah hepimiz için en güzeli en içimize sineni olur kızlar...
nerden gördün kız sen benm nişan resimlerimi :))) ekli değiliz ki
ayyyyyyyyyyyy bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahemen kaydediyorum hemen
çok güzel canım . tam olur böyle bir gelinlik sana hem boyunda uzunmuş , çok güzel olurBenim beğendiğim gelinik bu...kollarınıda deniz çakır gibi yaptırcam ama üzerinde taşlar olcak hafiften gelinlik üzerinde olan taşlardan. Bunun arkasınada fiyonk yaprıcam fiyonkun uçları kuyruş şeklinde uzun olcak tülden
Eki Görüntüle 358177
kızlar nasıl bu gelinik boyum 1,70 kilom 53...sizce güzelmi?
sölicem du
canım netten faceden falan bakıyorum ben öle belli biyer yok
kızzz bide belimize kırmızı kurdela baglancakya tam paket oluruz
hoş geldin canım :)
çok güzel canım . tam olur böyle bir gelinlik sana hem boyunda uzunmuş , çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?