2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çok tatlı canım fiziğim uygun olsa kesinlikle abartılı ve kat kat giyerdim

çok tatlı ya çok güzel :)

kızlar gerçekten kararsızım... bu model çok hoşuma gitti.. frklı geldii.. sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.... sağolunnn

tuğçee seçtiğin saç modelii ve gelinliğin arkasıı gerçkten çok güzelll

Eki Görüntüle 358186

kızlar sizce bu gelinliğin alt kısmı nasıl?
değişikmiş... büyük resmi olsaydı daha net görürdük..

ayakkabılar ve duvak 'ı beğendim :) bende kınamda böyle bir saç istiyorum.

güzel cnm bende böle bişey istyorum kat kat üstüde öle dantelli kollu istyorum üstüde biraz taşlı olcak

Canım bahsettiğin gibi çok abartılı olur
Bu eteğin üzerine dantelli kol olmaz bence
Ama tabi senin kararın

citl bende istiyorum amma daha karar veremiom işte.. okadar çok model varkii ama bunun alt kısmında takılı kaldım..

tuğçee bunun üzerine ben straplez yada kolları taşlı bi model istioyrumm...kol şeklinide bulayım hemen fikir bekliyorum

Tuğçe ayakkabı, duvak ve kına elbisene bayıldım çok güzelmiş. kına elbiseni aldınmı acaba. fiyatını söyleyebilirmisin bizede bir fikir olur.

kızlar resimlerimin paylaşılmasından hoşlanmam bilginiz olsun

face eklediklerim lütfen paylaşmayınız başka yerlerde bende hiç bi yerde paylaşmadım çünkü

teşekkür ederim

bu kol kınada olabilir canım ama düğünde daha zarif olmak adına böle bişey kullanma derim.bu benm şahri fikrim

Bu kolu kesinlikle kınanda kullan bence canım. Gelinlik zaten hareketli kolda böyle bir şeye gerek yok bence.

tamam kızlar haklısınız... gelinliği mahvetmim.. tamam onu kınada kullanıcam...sağolunn canlarımmmmm

en azından gelinliğimin altı belliii bu da iyi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…