- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.401
inşallah canımmteşekkür ederim canım.. sende öyle olacaksın emin ol
hangisiiii :18::18::18::18:kızlar merhaba.
resmimi paylaşmıssınız benden izin almadan keşke paylaşmasaydınız
teşekkür ederim canım.. sende öyle olacaksın emin ol
Kına için canım bu saç modeli
İşte bu taçlar hürrem tacı diye satılıyor
Eki Görüntüle 358194
Eki Görüntüle 358195
kızlar elbisenin altıı ve istediğim kol biçimi... belki bu kol biçiminü kınamda da kullanabilirm...fikirleriniz önemliiiii
ya bende de yoksun cnm adın ne bende merak ediyorum senimesaj at bende ekleyim
inşallah canımm
hangisiiii :18::18::18::18:
heee ban daha büyük bişey anladım demekki hürremin kfasında bikaç bölüm kocaman bişey vardıda.bu çok tatlı yaaa eminönünde bulurum belkim
Eki Görüntüle 358207
Benim kınam nişan-kına şeklinde olcak. İlk başta nişanlık giyincem sonra bindallı. Ama nişanlığımı çok kabarık istemitorum. Düğün günü gelinliğimi gölgelemesin. Daha ince zarif bişey olsun istiyorum bir model beğendim bu tarz almak istiyorum ama bu model değil tarzı bu şekilde olcak ve rengi kesinlikle gece mavisi olcak sizce nasıl kızlar....
Bu kol olur ama bu modele asla dantel koyma olmaz çünkü
Açık konuşmak gerekirse benim tarzım değil
Çok eskide kaldı bu modeller
Kola taş konulan modellerde çok out 2012 modellerinde yok
Nerde yaşıyorsunuz kızlar hangi şehir?
üstüne bişey diye3micem ama altı kesinlikle çok tatlı ve gece mavisi muhteşem olur
uzun duvaklı canım. paylaşmanıza kızmadım ama benden izin alsaydınız daha iyi olurdu
ismimi yazdım iki kızdan da bulabilirsin beni resimlerimi almaman ve eklememen senin içinde geçerli
Bu kol olur ama bu modele asla dantel koyma olmaz çünkü
Açık konuşmak gerekirse benim tarzım değil
Çok eskide kaldı bu modeller
Kola taş konulan modellerde çok out 2012 modellerinde yok
Nerde yaşıyorsunuz kızlar hangi şehir?
saç modeli nasıl model istyosunuz kızlarrr begendikelrinizi paylaşın topuz modellerini istyorum düğünde kınada da açık bi model istyorum
tamam tamam bu kolu unutun..kesnlikle görmedinizne bilim eskilerde içimden kalmışta şimdi fırlamış işte
ozamn alt tarafı böle olur üstüde straplez yada hafif tüllü bişeyler... mersiii mersiiiii
canım ben istanbuldayım-anadolu yakasında...
sen izmirdin dimi?
tamam cnm ekliycem onlarıda daha kimseyi eklemedim dağıtmam ya aşk olsun :26::26::26::26::26:
kızlar bende daha gelinlik konusunda karasızım . kapalıyım normalde, sadece kınam da açık olacağım . gelinlikte karar verince paylaşacağım sizinle. şimdilik aklımda öyle yaparım dediğim bir kaç şey paylaşacağım bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 358222
kızlar duvağımı rahibe duvağı böle düşünüyorum..
Eki Görüntüle 358208
sırt kısmında bu modeli beğeniyorum, tabi buna uygun kol olacak.ipler biraz daha yukarda olacak.
Eki Görüntüle 358209 Eki Görüntüle 358212 Eki Görüntüle 358213 Eki Görüntüle 358223
etek kısmı için bir çok alternatif var en çok bunları seviyorum...
Eki Görüntüle 358215
ayakkabı için tek düşündüğüm bu. sade ve şık bana göre...
Eki Görüntüle 358216
nikah şekerimiz eğlenceli bişey olsun istiyorum.
Eki Görüntüle 358224
en sonda gelin çiçeği için düşündüğüm buket ve renk.
sizce nasıllar. fikirlerinizi bekliyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?