2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Benim kınam nişan-kına şeklinde olcak. İlk başta nişanlık giyincem sonra bindallı. Ama nişanlığımı çok kabarık istemitorum. Düğün günü gelinliğimi gölgelemesin. Daha ince zarif bişey olsun istiyorum bir model beğendim bu tarz almak istiyorum ama bu model değil tarzı bu şekilde olcak ve rengi kesinlikle gece mavisi olcak sizce nasıl kızlar....

Eki Görüntüle 358194
Eki Görüntüle 358195
kızlar elbisenin altıı ve istediğim kol biçimi... belki bu kol biçiminü kınamda da kullanabilirm...fikirleriniz önemliiiii

Bu kol olur ama bu modele asla dantel koyma olmaz çünkü
Açık konuşmak gerekirse benim tarzım değil
Çok eskide kaldı bu modeller
Kola taş konulan modellerde çok out 2012 modellerinde yok

Nerde yaşıyorsunuz kızlar hangi şehir?

üstüne bişey diye3micem ama altı kesinlikle çok tatlı ve gece mavisi muhteşem olur

Ben konyada yaşıyorum canım...

üstüne bişey diye3micem ama altı kesinlikle çok tatlı ve gece mavisi muhteşem olur

Canım zaten alt kısmı dediğim yer kabarık olmadan bu şekilde olcak. Model böyle olmıcak tabiki. Üstü çok şatafatlı bunun benim tarzım değil ama altını bende çok beğendim ve gece mavisi çok güzel olur diye düşündüm.

tamam tamam bu kolu unutun..kesnlikle görmediniz ne bilim eskilerde içimden kalmışta şimdi fırlamış işte

ozamn alt tarafı böle olur üstüde straplez yada hafif tüllü bişeyler... mersiii mersiiiii

canım ben istanbuldayım-anadolu yakasında...
sen izmirdin dimi?

saç modeli nasıl model istyosunuz kızlarrr begendikelrinizi paylaşın topuz modellerini istyorum düğünde kınada da açık bi model istyorum

kızlar bende daha gelinlik konusunda karasızım . kapalıyım normalde, sadece kınam da açık olacağım . gelinlikte karar verince paylaşacağım sizinle. şimdilik aklımda öyle yaparım dediğim bir kaç şey paylaşacağım bakalım beğenecek misiniz.

kızlar duvağımı rahibe duvağı böle düşünüyorum..

sırt kısmında bu modeli beğeniyorum, tabi buna uygun kol olacak.ipler biraz daha yukarda olacak.

etek kısmı için bir çok alternatif var en çok bunları seviyorum...

ayakkabı için tek düşündüğüm bu. sade ve şık bana göre...

Eki Görüntüle 358216
nikah şekerimiz eğlenceli bişey olsun istiyorum.

en sonda gelin çiçeği için düşündüğüm buket ve renk.

sizce nasıllar. fikirlerinizi bekliyorumm.

evet izmirdeyim canım
2012 modelleri cıktı artık bakabilrisin

canım çok güzeller.duvak falan süper.ama gelinliğin altı satenli bana soguk geliyo nedense.en azından güpürlü tüllü bişeyler arastır derim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…