2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

sağol canım emyay sen öyle deyince bende caydım şimdi satenden. hemen dantelli bir şeyler bakmalıyım

bencede dantelli al

kızlarrrrrrr bunu yemek takımımla kullanmak için aldım.yemek takımımın kenarlarında gri çizgiler var sade ve şık bununda runnerı grili.özellikle siyah aldım tabalar beyaz.göz alıcı olsun diye nasıl sizceeeee ben almak için 2 ay bekledim çok begenmiştim param yoktu

RUNNER harika oluor canım bende severek kullanıyorum

sağol canım emyay sen öyle deyince bende caydım şimdi satenden. hemen dantelli bir şeyler bakmalıyım
evet kuzum öyle yap
bencede dantelli al

en sondaki kapalı gelinin gelinliği çok şık gerçekten.

RUNNER harika oluor canım bende severek kullanıyorum

mutfak takımımında var runnerı onu da paylaşcam şimdik

Tuğçe ayakkabı, duvak ve kına elbisene bayıldım çok güzelmiş. kına elbiseni aldınmı acaba. fiyatını söyleyebilirmisin bizede bir fikir olur.

Çok güzel canımmm güleg güle kullan

Çok güzelmiş canım ama ben siyah beyazı sevmiyorum artık tüm kuzenlerimde siyah beyaz var. fakat modelini çok beğendim çok şık. güzel günlerde kullan. Bende krem-fil dişi renginde aldım çok hoşuma gitti. güzel günlerde kullanalım inş. :)

siyah masa örtüsü takımlarına hayranım zaten . çok güzeller..güle güle kullan canım

bende bu ay alacağım birbakacağım eminönüne, modellere

ilk resimdeki gibi peçete var 6 adet ama.altındaki masa örtüsü ve ikinci resimdeki runner var diğerleri yok.raflarıma peçete sermicem.o 6 peçeteyide kahvaltılarda veya işte ekmek sepetinin üstüne,poğaça kek kurabiye vs oldugunda onların üstüne toz gelmesin diye kullanmaya falan herhangi bişeye kullancam naaııllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…