- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.421
haklısın canım daha dikkatli oluruz
Eki Görüntüle 358194
Eki Görüntüle 358195
kızlar elbisenin altıı ve istediğim kol biçimi... belki bu kol biçiminü kınamda da kullanabilirm...fikirleriniz önemliiiii
sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurummm geçen sene bu zamanlarda bende sizin gibiydimm allahıma şükürr sorunsuz güzell ve eğlenceli bir düğün yaptıkk allahm sizede nasip eder inşşş
tamam ekle bekliyorum canım
ben baştan söylemek istedim.
ekledim cnm kabul etbu arada çok güzelsin maşallahh
canım çok güzeller.duvak falan süper.ama gelinliğin altı satenli bana soguk geliyo nedense.en azından güpürlü tüllü bişeyler arastır derim sana
tamam tamam bu kolu unutun..kesnlikle görmedinizne bilim eskilerde içimden kalmışta şimdi fırlamış işte
ozamn alt tarafı böle olur üstüde straplez yada hafif tüllü bişeyler... mersiii mersiiiii
canım ben istanbuldayım-anadolu yakasında...
sen izmirdin dimi?
sağol canım emyay sen öyle deyince bende caydım şimdi satenden. hemen dantelli bir şeyler bakmalıyım
Tuğçe ayakkabı, duvak ve kına elbisene bayıldım çok güzelmiş. kına elbiseni aldınmı acaba. fiyatını söyleyebilirmisin bizede bir fikir olur.
Eki Görüntüle 358255
kızlarrrrrrr bunu yemek takımımla kullanmak için aldım.yemek takımımın kenarlarında gri çizgiler var sade ve şıkbununda runnerı grili.özellikle siyah aldım tabalar beyaz.göz alıcı olsun diye nasıl sizceeeee ben almak için 2 ay bekledim çok begenmiştim param yoktu
evet kuzum öyle yapsağol canım emyay sen öyle deyince bende caydım şimdi satenden. hemen dantelli bir şeyler bakmalıyım
bencede dantelli al
en sondaki kapalı gelinin gelinliği çok şık gerçekten.
RUNNER harika oluor canım bende severek kullanıyorum
Tuğçe ayakkabı, duvak ve kına elbisene bayıldım çok güzelmiş. kına elbiseni aldınmı acaba. fiyatını söyleyebilirmisin bizede bir fikir olur.
Eki Görüntüle 358255
kızlarrrrrrr bunu yemek takımımla kullanmak için aldım.yemek takımımın kenarlarında gri çizgiler var sade ve şıkbununda runnerı grili.özellikle siyah aldım tabalar beyaz.göz alıcı olsun diye nasıl sizceeeee ben almak için 2 ay bekledim çok begenmiştim param yoktu
Eki Görüntüle 358255
Eki Görüntüle 358255
kız başkasını mı ekledin gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?