2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güle güle kullanalım canımmm
siyah masa örtüsü takımlarına hayranım zaten . çok güzeller..güle güle kullan canım

bende bu ay alacağım birbakacağım eminönüne, modellere

ben netten aldım kuzum :126::126::126::126::126::126:

Bu çok tatlıymış yaaaa

Dün bunları facede payşamıştın
Çoookkkkbeğendim
Bende yaptırmak istiyorum
ama sadece önlük+eldiven+şapka

güle güle kullanalım canımmm

ben netten aldım kuzum :126::126::126::126::126::126:

aminnnnn inşallah :) bende bakim bi nette neler var. ne kadar aldın canım. biz kuzenim için almıştık geçen sene eminönünden 8 kişilk masa örtüsü, 8 peçetesi, 8 peçete yüzüğü birde runneri vardı 40 tlye almıştık.

Bu çok tatlıymış yaaaa
çok tatlıymış gerçekten :)

Son düzenleme:
Dün bunları facede payşamıştın
Çoookkkkbeğendim
Bende yaptırmak istiyorum
ama sadece önlük+eldiven+şapka

yaptır kuzum çok temiz çalışıyo bu bayan.ki trt de programdada yapıyo.
senin istediklerin 50 tl tutar o da maximum yani.kargosu kendisine ait.1 günde elinde.

çok güzel gerçektende yemek takımyla birlikte göz alıcı olcak eminimki :) güle gele kullan tatlım :)

senin istediklerin 50 tl tutar o da maximum yani.kargosu kendisine ait.1 günde elinde.

Nereye yaptırdın acaba canım? Ben face'e giremiyorum iş yerinden akşamda vakit olmuo. iş yerinde engelli sitelerin çoğu..bende ulaşıp yaptırmak istiyorum. çok beğendim çünkü çooookkk

benimki 12 kişilik kargo dahil 55 tl ye aldım canım

çok güzel gerçektende yemek takımyla birlikte göz alıcı olcak eminimki :) güle gele kullan tatlım :)
saol tatlımm :)
aaa ciddimisin bende inceleyimde yaptırayım o zaman
incele kuzum facede görmüşsündür zaten yaptırdıgım bayanı
Nereye yaptırdın acaba canım? Ben face'e giremiyorum iş yerinden akşamda vakit olmuo. iş yerinde engelli sitelerin çoğu..bende ulaşıp yaptırmak istiyorum. çok beğendim çünkü çooookkk

ben sana tel nosunu veriyim özelden.ama modelleri görmen lazım canım çok güzelleri var.

ya merve ben bunu facede ekledim.. beni eklemedi oyüzden ulaşamıyorum.. mutfak takımlarım var ama bi takımda böle istiyorum... modelleride görmem laızm.. nasıl ulaşcam bu bayana.. diğer modellerde var mı sende...ki gayet de ucuzmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…