- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.441
güle güle kullanalım canımmmÇok güzelmiş canım ama ben siyah beyazı sevmiyorum artık tüm kuzenlerimde siyah beyaz var. fakat modelini çok beğendim çok şık. güzel günlerde kullan. Bende krem-fil dişi renginde aldım çok hoşuma gitti. güzel günlerde kullanalım inş. :)
siyah masa örtüsü takımlarına hayranım zaten . çok güzeller..güle güle kullan canım
bende bu ay alacağım birbakacağım eminönüne, modellere
Eki Görüntüle 358265 Eki Görüntüle 358266
ilk resimdeki gibi peçete var 6 adet ama.altındaki masa örtüsü ve ikinci resimdeki runner var diğerleri yok.raflarıma peçete sermicem.o 6 peçeteyide kahvaltılarda veya işte ekmek sepetinin üstüne,poğaça kek kurabiye vs oldugunda onların üstüne toz gelmesin diye kullanmaya falan herhangi bişeye kullancam naaııllll
evet kuzum öyle yap
en sondaki kapalı gelinin gelinliği çok şık gerçekten.
mutfak takımımında var runnerı onu da paylaşcam şimdik
saol canımmmmmmBu çok tatlıymış yaaaa
yaşasın bende onu beğendim... bunun üzerine rahibe duvağı süper olur :)
Eki Görüntüle 358265 Eki Görüntüle 358266
ilk resimdeki gibi peçete var 6 adet ama.altındaki masa örtüsü ve ikinci resimdeki runner var diğerleri yok.raflarıma peçete sermicem.o 6 peçeteyide kahvaltılarda veya işte ekmek sepetinin üstüne,poğaça kek kurabiye vs oldugunda onların üstüne toz gelmesin diye kullanmaya falan herhangi bişeye kullancam naaııllll
güle güle kullanalım canımmm
ben netten aldım kuzum :126::126::126::126::126::126:
çok tatlıymış gerçekten :)Bu çok tatlıymış yaaaa
Bu çok tatlıymış yaaaa
Dün bunları facede payşamıştın
Çoookkkkbeğendim
Bende yaptırmak istiyorum
ama sadece önlük+eldiven+şapka
Eki Görüntüle 358255
kızlarrrrrrr bunu yemek takımımla kullanmak için aldım.yemek takımımın kenarlarında gri çizgiler var sade ve şıkbununda runnerı grili.özellikle siyah aldım tabalar beyaz.göz alıcı olsun diye nasıl sizceeeee ben almak için 2 ay bekledim çok begenmiştim param yoktu
yaptır kuzum çok temiz çalışıyo bu bayan.ki trt de programdada yapıyo.
senin istediklerin 50 tl tutar o da maximum yani.kargosu kendisine ait.1 günde elinde.
senin istediklerin 50 tl tutar o da maximum yani.kargosu kendisine ait.1 günde elinde.
aminnnnn inşallah :) bende bakim bi nette neler var. ne kadar aldın canım. biz kuzenim için almıştık geçen sene eminönünden 8 kişilk masa örtüsü, 8 peçetesi, 8 peçete yüzüğü birde runneri vardı 40 tlye almıştık.
çok tatlıymış gerçekten :)
benimki 12 kişilik kargo dahil 55 tl ye aldım canım
saol tatlımm :)çok güzel gerçektende yemek takımyla birlikte göz alıcı olcak eminimki :) güle gele kullan tatlım :)
incele kuzum facede görmüşsündür zaten yaptırdıgım bayanıaaa ciddimisin bende inceleyimde yaptırayım o zaman
Nereye yaptırdın acaba canım? Ben face'e giremiyorum iş yerinden akşamda vakit olmuo. iş yerinde engelli sitelerin çoğu..bende ulaşıp yaptırmak istiyorum. çok beğendim çünkü çooookkk
aaa ciddimisin bende inceleyimde yaptırayım o zaman
saol tatlımm :)
incele kuzum facede görmüşsündür zaten yaptırdıgım bayanı
ben sana tel nosunu veriyim özelden.ama modelleri görmen lazım canım çok güzelleri var.
saol tatlımm :)
incele kuzum facede görmüşsündür zaten yaptırdıgım bayanı
ben sana tel nosunu veriyim özelden.ama modelleri görmen lazım canım çok güzelleri var.
hepsini mi 55 Tl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?