2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tamam canım modeller face'demi. aratsam googledan çıkmazmıki..sen bana tel nosunu ver özelden
evet canım facede googlede çıkacagını sanmıyorum ya
ben sana bikaç renk ekliyim buraya ama bütün modellere ayrıntılı şekilde faceden bakabilirsin
nereden bakıcaz modellere. benim faceim yok ama
ben şimdi bikaç renk model eklicem canım
bugun a101 de de çok güzel 4.95 e cam 5 li saklama kabı var kızlar ben aldım bi tane :)

evet bende gördüm.aksama kalırsa tencere alırım diyorum.güzelse tabi.

tencereler güzel küçük kalan yemekleri ısıtmak için çok uygun ama saklama kabı güzel benim kayınvalidem de görmüştüm bana da nasip oldu

bende yarın bime gitcem anam evde yer kalmadı habire bişiler alıyorummm dolaplar doldu yerlere koyuyorum artıkk

canım o siyah gri takım 55 tl
mutfak takımı 55 tl yani ikisi 110 tl tuttu.

senin istediklerini hesaplarım tuğçe
-önlük - 30 tl
-şapka - 15 tl
-eldiven - 10 tl
55 tl tutuyo kargosu nilgün hanıma ait
Çok iyi yaa önümüzdeki maaşta yaptırayım bende
Bi kocişe bi bana
Gerçi kocişe sormma lazım kullanır mı diye
bugun a101 de de çok güzel 4.95 e cam 5 li saklama kabı var kızlar ben aldım bi tane :)

ayy bende istiyorumda akşama kadar biter herhalde yaa
Benim evede yakın yerde yok
offf

bende yarın bime gitcem anam evde yer kalmadı habire bişiler alıyorummm dolaplar doldu yerlere koyuyorum artıkk

Aynen Yer Kalmadı Şu Zaman Bi Geçse Bi Evime Yerleşse Benim Nişanlımın İşi Nedeniyle İstanbul mu İzmit mi Ona Daha Karar Verilmedi 7 aydan Fazla Var Ama Ne Bilim Of Dün Biraz Tartıştık

o kaplar çok kullanışlı, biz evde kullanıyoruz. çeyizime de aldım.

Güle Güle Kullan Canım

ya merveeee bunlar gerçekten çook güzell.. bana faceden link verebilrmisin.. çok zahmet oldu ama

kesin alırım bunlardan.. bi takımımda böle olsun... canım zahmet olmazsa ya.. ben farkli birine bakıyorum galiba..

canım o siyah gri takım 55 tl
mutfak takımı 55 tl yani ikisi 110 tl tuttu.

senin istediklerini hesaplarım tuğçe
-önlük - 30 tl
-şapka - 15 tl
-eldiven - 10 tl
55 tl tutuyo kargosu nilgün hanıma ait

yaaaa bayıldımmmmmmmmmm

ya merveeee bunlar gerçekten çook güzell.. bana faceden link verebilrmisin.. çok zahmet oldu ama

kesin alırım bunlardan.. bi takımımda böle olsun... canım zahmet olmazsa ya.. ben farkli birine bakıyorum galiba..
canım link vermek yasak dur özelden yazim nası bulacagını
yaaaa bayıldımmmmmmmmmm

evetttt çok şekerlerrrrrrr

Ayy kizlar, oku oku bitiremedim yazdiklarinizi, ama vazgecmeden hepsini okudum :)

Ben adet duzenleyici olarak yasmin kullandim 1 ay. Doktor bi suru test yapip vermisti. Yasmin beni mahvetti, yine doktor kontrolunde biraktim. Biraktiktan sonra 2 ay regl olmadim. Adet sokturucuyle regl olduktan sonra, yazz isimli baska bi dogum kontrol hapu verdi doktor. Bunu birakmak yok, en az 6 ay kullancaksin dedi. Daha hafif bi ilac oldugu icin yan etkisi daha azdir, cogu kez hic yan etki yapmaz dedi. 3 aydir kullaniyorum, su an 4.kutuya basladim. İnanilmaz rahatim, adetlerim super duzenli, hic sancim kalmadi, 7-8 gun suren adetim 3-4 gune dustu, cildim duzeldi. O yuzden evlendikten sonra da, boyle sorunsuz devam ederse, bu hapla koruncam.

İlk geceden korkmuyorum ben de, turk halkinda cinsellik bi tabu oldugu icin korkutuyolar kizlari bence. Sevdigin, asik oldugun adamla olduktan sonra; korkacak cekinecek bi durum yok bence.

Evden ayrilma konusunu bundan 8 sene once, universite icin ankaradan istanbula gelirken hallettim ben :) acisi cekildi, ozlemi cekildi, alisildi coktan, o yuzden sikintim yok :) benim ailem ankarada, nisanliminki manisada yasadigi icin, ailelerle ilgili derdimiz de yok cok sukur. Destek konusunda da ellerinden geleni yaptilar sagolsunlar; ev aldik yari parasini kayinpederim verdi, dugun masraflarinin hepsini de karsiliyo. Sadece esyalarimizi kendimiz aliyoruz ama o da sorun degil, calisiyoruz oderiz Allahin izniyle.

Gelinligimi ben de arkasi pembe kurdeleli bi prenses etek dusunuyorum, gelinligimde mutlaka beyaza yakisacak farkli bi renk istiyorum. Ayakkabi, gelin cicegi ve gelin tacimi da pembe yaparak kombinlemeyi planliyorum. Kirmizi kusagi taktirmiycam, nefret ediyorum o adetten, o yuzden belimde iki ayri paketlenme goruntusu olmayacak :)

Sacimi ve makyajimi kuafore teslim edicem muhtemelen. Bi arkadas sormustu, Ankara'da kuafor bilen var mi diye, benim nisanim da ankarada oldu, tunalida bi kuafore gittim, adini hatirlamiyorum, ogrenir yazarim. Cok memnun kalmistim ama biraz pahali. Butcen ne bilmiyorum ama gelin sacina 500, makyajina 200 dediler.

Benimde Düğünüm Regl Günüme Denk Geliyor Ama Bişey Kullanmıcam Öle Düşünüyorum Gelinlik Benimde Prenses Etek Olucak Üstü İse Bu Şekilde Düşünüyorum Nişanlım Gelinliğime Malesef Çok Müdahale Ediyor :)

omuzlar ve arka dantele bayıldım çok güzel cnm :) müdahale ederler onlar hiç durmazalr herşeye bi lafları olur onların ama takma sen nasıl istiyosan öyle giy bir kere giyceksin oda istediğin gibi olsun :) dimi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…