2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Üst tarafı çok güzelmiş. Çok asil duruyor. Ahh bir karışmıcakları şey olsa zaten şaşarım yani...bıraksalarda ömrümüzde 1 kez giyceğimiz şeye biz karar versek yanii...

Öle İstiyorum KayınValidem bile Diyo Karışma İstedği Gibi Giysin Diyo Ama Nuh Der Peygamber Demez :)

28 Ekim Canım Sanmam Sıcak Olsun :)

onun için bişey diyemm amcam orada denize girmiş 2 gündür alanya da
ama antalya bu ekimde ne olur bilmem bide sonu

bnmde daha belli değil gidip gitmicem büyük bi ihtimal evdeyim

hayırlısı olsun ömür boyu birlikte olacaksınız artık gidersiniz yine bizde bu sene napsak diyoruz

tmm işte ne güzel.arada gelir kalır sende falan.belli bi yaştan sonra zaten alışmış olcak.çocukluktan çıkmış olcak.üzülme sen

bende hep öle dıyorum okul cıkısı dırekt bana gel nasılsa evın onunden gecıosun dıorum ama cok hassas bu donem pek oralı olmuyo ama allhın ıznıyle bunuda asıcam bakalım

çiğdem takma kafana zamanla kardeşinde alışır
ama canım asla ailen konusunda taviz verme eşine bile laf söyletme kardeşine falanda iyi davransn bence

zaten bı yıl oncesıne kadar 3 muz yan yana olunca benı dıslıyorlardı o kadar ıyı anlasıyolar yanı.. sımdıde kardesım ters yaptıkca nısanlım ustune daha cok dusuyo onunla ugrasıyo gıdıklıyo falan.. allahtan anlayıslı bırı herseyı sorun etmıyo

allahım yardım etsin cnm bnm sana senin durumda çok zormuş yaaa

saol cnm rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns

çiğdemcim zormul durumun ama emin ol kardeşinde alışacak senin mutlu olduğunu gördükçe o da multu olcak bir süre sonra. sen hep kardeşinin yanında ol. onu yalnız bırakma yeter..

saol cnm... bıraz zor zamanlar gecırıcez ama rabbım yardım edıcek asıcaz zamanla ıns

evlılık konusu cıkmadan once aralarından su sızmazdı. 4 yıldır bırlıkteyız kardesım resmen onunla bırlıkte buyudu onu en az benı sevdıgı kadar sevdıgınden adım kadar emınım ama kıskanclıktan ve ılgı cekmeye calısmaktan ne yapacagını sasırdı ama halledıcez allhın ıznıyle.. saol cnm

öle tabiki hayrılısı olsun şu günleri atlatıyımda balayı falan istemiyorum

bnmde daha belli değil gidip gitmicem büyük bi ihtimal evdeyim

Senin Düğün Ne Zaman Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…