2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bizde büyük bir ihtimalle evdeyiz...Ama sıkıntı etmiyorum kendime..kendi evimde geçircem iznimi yeni eşyalarım ve yanımda kocam Bizde burada gezeriz daha sonra gideriz elbet bir tatile...

o geceden sonra istediğinizi yapabilirsiniz arkadaşlar bişey olmuyor, ama mesela devamlı ilhitap kapan birisiyseniz havuza değil de denize girin

hemen hemen herkesin belli olmuş balayı yerleri ?

inşşşşş. cnm bnm ya tek isteğim o şu günlerin çabuk geçmesi oda aksine hiç geçmiyo sanki

aaaaa böyle düşünmek yok kızlar. hemen geçicek zaman 30 Ağustosda olcak 9 Eylülde..Biz burda böyle destek oldukça birbirimize böyle yol gösterdikçe çok kolay geçircez zamanı... Bu günlerin keyfini çıkaralım dimi ama

Aynen Bazen Tartışıyoruz Bile Ne Zaman Ne Zaman Nişanlımda Hep Aynı Az Kaldı Bana Yardımcı Olmuyor.

bnm aşkımda öle hiç yardımcı olmuyo biraz naz yapalım diyorum onuda istemiyo ama o yapınca bn ona teselli veriyorum az kaldı hayatım bitti falan onda yok malesef

beğendim. çok asil duruyor. :) güle güle giymek nasip etsin Allah

Bunlar harika mor rengi yaptrcam bayıldım. Tşk.ler canım mesajını aldım en kısa zamanda arıcam nilgün hanımı

mor bende alıcam galiba. nişanlımada siyah önlük alırım o siyah sevio :) emyay canım banada numarasını gönderirsen sevinirim :)

kızlar ben öğlen yemeğine gidiyorum görüşürüz öğleden sonra allahın izniyle.

afiyet olsun cnm.

geldim

balayı yerleriniz belli mi kızlar ?

benim yer belirli ama otel daha değil. amasraya gidicez ,tanıştığımız yer :)

Son düzenleme:
bnm aşkımda öle hiç yardımcı olmuyo biraz naz yapalım diyorum onuda istemiyo ama o yapınca bn ona teselli veriyorum az kaldı hayatım bitti falan onda yok malesef

ayyynı bizi anlattın..nazı hiç sevmio,bende teselli ediyorum aynı senin gibi. sonra yeri geldimi nie naz yapmıosun diyooo. Ay erkekler erkekler anlaması zor.

merhaba kıslar bende temmuzda ewlenıyorummm :)

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…