- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.501
izin alınca gidersiniz ozaman sizde
gitcez cnm düğünden sonra izi alınca sonra yani
askım götürcekkk
Senin Düğün Ne Zaman Canım
kısmetse 30 ağustos tatlım :)
Benden Önce Çok Güzel Tez Zamanda Günler Aylar Geçsin de Kavuşalım Hayallerimize
o geceden sonra istediğinizi yapabilirsiniz arkadaşlar bişey olmuyor, ama mesela devamlı ilhitap kapan birisiyseniz havuza değil de denize girin
hemen hemen herkesin belli olmuş balayı yerleri
Biz Seninle Bayramdan Sonra Nişanlanıcaklar Konu Başlığı Altında da Sohbet Etmiştik Senin Düğün Tarihi Ne Zaman Bakıyorum Da Dönüm Nerdeyse 6 Ay Oldu Zaman Çabuk Geçiyor. Diğer Meselede Ne Bilim Arkadaş Öyle Dedi Bende Korktum
inşşşşş. cnm bnm ya tek isteğim o şu günlerin çabuk geçmesi oda aksine hiç geçmiyo sanki
inşşşşş. cnm bnm ya tek isteğim o şu günlerin çabuk geçmesi oda aksine hiç geçmiyo sanki
geçiyor tabi bence zamanının tadını çıkartın derim
evlendikten sonra püfff diye geçiyo zaman ve keşke çıkartsaymşım diyorsunuz
hayırlısı olsun inş. :)
Aynen Bazen Tartışıyoruz Bile Ne Zaman Ne Zaman Nişanlımda Hep Aynı Az Kaldı Bana Yardımcı Olmuyor.
Benimde Düğünüm Regl Günüme Denk Geliyor Ama Bişey Kullanmıcam Öle Düşünüyorum Gelinlik Benimde Prenses Etek Olucak Üstü İse Eki Görüntüle 358317 Bu Şekilde Düşünüyorum Nişanlım Gelinliğime Malesef Çok Müdahale Ediyor :)
Bunlar harika mor rengi yaptrcam bayıldım. Tşk.ler canım mesajını aldım en kısa zamanda arıcam nilgün hanımı
kızlar ben öğlen yemeğine gidiyorum görüşürüz öğleden sonra allahın izniyle.
geldim
balayı yerleriniz belli mi kızlar ?
beğendim. çok asil duruyor. :) güle güle giymek nasip etsin Allah
Teşekkür Ederim Canım
merhaba kıslar bende temmuzda ewlenıyorummm :)
bnm aşkımda öle hiç yardımcı olmuyo biraz naz yapalım diyorum onuda istemiyo ama o yapınca bn ona teselli veriyorum az kaldı hayatım bitti falan onda yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?