- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.521
ayyynı bizi anlattın..nazı hiç sevmio,bende teselli ediyorum aynı senin gibi. sonra yeri geldimi nie naz yapmıosun diyooo. Ay erkekler erkekler anlaması zor.
Erkekler birer çocuktur canım..50 yaşlarınada gelseler hep böyle oclaklar. Biz sanki naz yapıyormuş gibi durcaz ama asıl nazlananlar hep onlar olcak
ayyynı bizi anlattın..nazı hiç sevmio,bende teselli ediyorum aynı senin gibi. sonra yeri geldimi nie naz yapmıosun diyooo. Ay erkekler erkekler anlaması zor.
Erkekler birer çocuktur canım..50 yaşlarınada gelseler hep böyle oclaklar. Biz sanki naz yapıyormuş gibi durcaz ama asıl nazlananlar hep onlar olcak
aynen aynen
selam kızlarrr
biz balayını uzungölde düşündük ama benm ailem düğünden sonra 3-4 gün kalıp döncekler.e onlar ordayken ben balayına mı gidicem zaten aylarca görüşmicez.onlar gidincede nişanlımın izini biticek falan gidemeyiz yani.ama haftasonları fatsada bungalow evleri var oralara kaçarız.hem havlarda ısınır haziranda
miskacımmm geçmiş olsun demekk oldun ameliyatı.dolaplarını ekle en kısa zamanda merakta bırakma bizi.
tuçeemm saç modelleri bi harikaaaaaaaaaa
Merveciimm :)) iyiyim nolsun, sizleri ozledim. Yazamasam da telden girip okudum yazdiklarinizi hep :) kusum ben ameliyat oldum burnumdan, onla ugrastim biraz. Gecen hafta ise ve normal hayatima dondum cok sukur dugune kadar hem nefesi acilmis, hem de findik burunlu olmus olucam, sisliklerim indikce tabi :)
Bizim balayimiz da bodrum-wow resort'ta, erkenden aldik indirimli oldu.
Evime dolaplarimi yaptirdim kizlar, cok guzel oldu. Bi ara fotolarini ekliycem size :)
4. modele bayıldım. kesinlikle katılıyorum gelinlik göze daha çok hitap etmeli.
kızlar mafya suratlı patronum geldi o gidince girerim görüşürüz..
kızlar mafya suratlı patronum geldi o gidince girerim görüşürüz..
Leylacim ve diger henuz tanismadigim tum gelincikler, hepiniz hosgeldiniz :)
Biz nisanlimla bundan 8 sene once tanistik. En yakin arkadaslarimdan biriydi, hala da oyle. Ilk 3 sene sakladi ama sonra itiraf etti beni sevdigini, sonraki yillar boyle gecti. İste gecen sene nisanda da, ani bi kararla kabul ettim bilmem kacinci evlenme teklifini ve basladik. 1 ekimde nisanlandik, Allah izin verirse 7 temmuzda da dugunumuz var. Kisa ama bi o kadar da uzun bi iliski bizimki :)
Fotolar geliyooor, telden deniyorum insallah eklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?