2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Çok klasik değil mi
Bunlar çok eski modeller
Gelinlikle böyle bir saç düşünmeyin bence
Gelinliğiniz ön planda olmalı

Merveciimm :)) iyiyim nolsun, sizleri ozledim. Yazamasam da telden girip okudum yazdiklarinizi hep :) kusum ben ameliyat oldum burnumdan, onla ugrastim biraz. Gecen hafta ise ve normal hayatima dondum cok sukur dugune kadar hem nefesi acilmis, hem de findik burunlu olmus olucam, sisliklerim indikce tabi :)

Bizim balayimiz da bodrum-wow resort'ta, erkenden aldik indirimli oldu.

Evime dolaplarimi yaptirdim kizlar, cok guzel oldu. Bi ara fotolarini ekliycem size :)

selam kızlarrr

biz balayını uzungölde düşündük ama benm ailem düğünden sonra 3-4 gün kalıp döncekler.e onlar ordayken ben balayına mı gidicem zaten aylarca görüşmicez.onlar gidincede nişanlımın izini biticek falan gidemeyiz yani.ama haftasonları fatsada bungalow evleri var oralara kaçarız.hem havlarda ısınır haziranda

miskacımmm geçmiş olsun demekk oldun ameliyatı.dolaplarını ekle en kısa zamanda merakta bırakma bizi.

tuçeemm saç modelleri bi harikaaaaaaaaaa

Benim kır düğünü olcağı için böyle şeyler düşünüyorum

Geçmiş olsun canım. Bende forumda yeniyim. dolaplarının fotolarını merakla bekliyorum..

Leylacim ve diger henuz tanismadigim tum gelincikler, hepiniz hosgeldiniz :)

Biz nisanlimla bundan 8 sene once tanistik. En yakin arkadaslarimdan biriydi, hala da oyle. Ilk 3 sene sakladi ama sonra itiraf etti beni sevdigini, sonraki yillar boyle gecti. İste gecen sene nisanda da, ani bi kararla kabul ettim bilmem kacinci evlenme teklifini ve basladik. 1 ekimde nisanlandik, Allah izin verirse 7 temmuzda da dugunumuz var. Kisa ama bi o kadar da uzun bi iliski bizimki :)

Fotolar geliyooor, telden deniyorum insallah eklenir

Miskacım hoşbulduk.. Bizde 8 yıldır birlikteyiz. Lisede tanıştık..Çok yakın arkadaştık nişanlımda 1 yıl saklamış sonra açıkladı ve başladı...Şükür tam gaz devam ediyor. 3 yıldır sözlüyüz ve 9 Eylül inş. kavuştuğumuz gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…