2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

8 yıl maşallah canım

bizde 2005 aralıkta tanıştık, 2006 marta çıkmaya başladık. 2011 temmuzda nişanlandık. 9 eylül 2012 de evlenicezzz :)

8 yıl maşallah canım

bizde 2005 aralıkta tanıştık, 2006 marta çıkmaya başladık. 2011 temmuzda nişanlandık. 9 eylül 2012 de evlenicezzz :)

Bizde 2002'de tanıştık 2004 Nisan ayında çıkmaya başladık. 14.09.2009'da sözlendik...9 Eylül 2012'de bizde evlencez...
Ne güzel aynı gün evleniyoruz... hangi memlekettesin canım?

miska düğün tarihimiz aynı tuğçe haklısın cnm en son koyduğun resim çok hoşuma gitti

canım sendemi kalıcaklar 3-4 gün
ayrı şehirde olucan galiba
ozaman sende onlara gider gitmez git canım gerçi izin bitiomuş eniştenin
haftasonları demişsin artık öle bişeler yapıcan canım
rezervasyon falan yaptırdınızmı
ay belki yine sordum karıştırıom ama senin düğün mayıstamıydı

Kızlar birşey danışıcam
Kına diktirmek istediğim elbiseyi biliyorsunuz
Ve aslında benim gleinliğimde prenses olmayacağı için kabarıkda istiyorum
ama bu kırmızı elbiseyi başka zamanda giyebilirm
Nişanlığımda kabarık değildi
Aşağıdaki modellerden yardımcı olurmusunuz
1.Tercihim öncelikli olan Kırmızı renkli elbise

]

canım bence 3cünün kırmızı süper olur
1. çok sade
2.güzel değil en güzeli 3
bende kınada kabarık bişeler istiyodum ama gelinlik giymeye karar verdim

Eğer gönlünde Prenses Etek Modeli Varya 2. Modeli Giy Aklında da Kalmamış olur

Tuğçe bence de 3. görür görmez dikkat çekiyo.. ama farklı renkte yaparsan daha canlı olur.. kırmızı olanını dediğin giib her zamn giyebilrsin... bnm fikrim 3.

peki kınada ayrıca bindallı giycek misiniz? ben halkoyuncu oldugum için yıllardır o tarz kıyafetler giydiğim için sadece kabarık farklı bi abiye istiyorum..

sizin fikirleriniz?

Ben o kırmızıyı gördüğüm günden beri vurgunum ona yaa
Benim olacağı günü bekliyorum resmen
Offf denicem şu prenses modeli
bende naısl durcak bakayım

Yaa eğer 3.modeli yaptırırsam
Pudra rengi yaptırabilirm
bindallı giyicem ben

hahahaha geçmişini temizliyomusun bilgisayardan???
Adam görmesin sonra
geçmişe bakmayı bilse kendi yediği naneleri temizlerdi
hahahhaha mafya surat süpermiş...bekliyoruzzz seniii :))))))
uyuz oluyorum ona
canım düğünüm myısta.bende kalmicaklar ama yinede 3-4 gün bile yeter onlarla olmaya sonra belki kaç ay göremicem.
nişanlımında o zamana izni bittiği için artık haftasonları kaçarız biyerlere

Ben o kırmızıyı gördüğüm günden beri vurgunum ona yaa
Benim olacağı günü bekliyorum resmen
Offf denicem şu prenses modeli
bende naısl durcak bakayım

tugcecim bence kırmızısı çok güzel.gelinliğini kabarık giymelisin.ama yok ben kabarık giymicem diyosan ikinci modelin kırmızısı çok tatlı olur sana da yakışır

Ben
1. Kabarık Tuvalet yada Abiye Elbise
2. Arnavut Şalvarı
3. Bindallı Düşünüyorum

Ama Son GÜnlerde Şu Muhteşem Yüzyıl Kaftanlarıda Popüler

kızlar bişey anlatcam.

şu büyüklerin gençlerle eşya bakma merakına oldum olası fıtık olurum.geçen gün olanlarıda anlatmıştım.kaynana ille bizde gelcez dedi nişanlıma ama söz geçiremedi ogluna eli mahkum ses edemedi.çünkü biliyodki öle yaparsa haberi bile olmaz biz gider alırız o daha kötü.

her neyse.

biraz önce nişanlımın faceye girdim. teyzesinin kızı
altını çiziyorum yani kuzeni şey yazmış hazırlıklar ne alemde.eksikleri ne zaman görüyosunuz beni de çağırırsın eksik görmeye besbelli

bende neden ki yazdım sadece nişanlımın agzından.o da vp yazmadı açık su anda.anladı mı benim oldugumu bilmiyorum.kızmakta haksız mıyım.o kim oluyo yani !!!!!!

acaba kaynana mı dedi agzını ara diye.aklıma ilk o geldi.nişanlım bu teyzesinin kızını çok sever.hoş ne kadar sevsede bende geçemez beni ezmez o ayrı bi mevzu.

Bence sac modeli begenip birebir aynisini yaptirmak saglikli olmayabilir, ya o model bizim yuzumuze, vucut tipimize uygun degilse? Bence guvenilir bi kuafor bulup, prova yaparak bize, gelinligimize ve duvagimiza en uygun saca karar vermek en mantiklisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…