- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.561
kızlar bişey anlatcam.
şu büyüklerin gençlerle eşya bakma merakına oldum olası fıtık olurum.geçen gün olanlarıda anlatmıştım.kaynana ille bizde gelcez dedi nişanlıma ama söz geçiremedi ogluna eli mahkum ses edemedi.çünkü biliyodki öle yaparsa haberi bile olmaz biz gider alırız o daha kötü.
her neyse.
biraz önce nişanlımın faceye girdim. teyzesinin kızı altını çiziyorum yani kuzenişey yazmış hazırlıklar ne alemde.eksikleri ne zaman görüyosunuz beni de çağırırsın eksik görmeye besbelli
bende neden ki yazdım sadece nişanlımın agzından.o da vp yazmadı açık su anda.anladı mı benim oldugumu bilmiyorum.kızmakta haksız mıyım.o kim oluyo yani !!!!!!
acaba kaynana mı dedi agzını ara diye.aklıma ilk o geldi.nişanlım bu teyzesinin kızını çok sever.hoş ne kadar sevsede bende geçemez beni ezmez o ayrı bi mevzu.
ben tam olarak ne demek istediği anlamadım nişanlının kuzeninnin
ben tam olarak ne demek istediği anlamadım nişanlının kuzeninnin
kızlar bişey anlatcam.
şu büyüklerin gençlerle eşya bakma merakına oldum olası fıtık olurum.geçen gün olanlarıda anlatmıştım.kaynana ille bizde gelcez dedi nişanlıma ama söz geçiremedi ogluna eli mahkum ses edemedi.çünkü biliyodki öle yaparsa haberi bile olmaz biz gider alırız o daha kötü.
her neyse.
biraz önce nişanlımın faceye girdim. teyzesinin kızı altını çiziyorum yani kuzenişey yazmış hazırlıklar ne alemde.eksikleri ne zaman görüyosunuz beni de çağırırsın eksik görmeye besbelli
bende neden ki yazdım sadece nişanlımın agzından.o da vp yazmadı açık su anda.anladı mı benim oldugumu bilmiyorum.kızmakta haksız mıyım.o kim oluyo yani !!!!!!
acaba kaynana mı dedi agzını ara diye.aklıma ilk o geldi.nişanlım bu teyzesinin kızını çok sever.hoş ne kadar sevsede bende geçemez beni ezmez o ayrı bi mevzu.
kızlar bişey anlatcam.
her neyse.
eşya bakmaya giderken beni de çağırcan dimi demiş yani.bende niyeki yazdım.görmedi galiba.
istemiyo musun yoksa cvp vermedin yazmış.
yoo istemiyorum deil abla bastan öyle konustuk yazdım.
o da niye,merve mi istemiyo öyle eksik mi görülürmüş yazmış.
merve istemiyo deil kimse olmicak senle alakalı deil yazdım.bize gelsene yazmış.
ikna etcek güya.
kaynana söyletti gibi geldi bana.ve inanılmaz sinirlendim ellerim titredi.neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
eşya bakmaya giderken beni de çağırcan dimi demiş yani.bende niyeki yazdım.görmedi galiba.
merve istemiyo deil kimse olmicak senle alakalı deil yazdım.bize gelsene yazmış.
ikna etcek güya.
kaynana söyletti gibi geldi bana.ve inanılmaz sinirlendim ellerim titredi.neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
evet 5, 6 7 güzel
7ciyi kınamda yaptırabilirim
baka varsa ekle canım nerden buluyonuz yaa ben bulamıyorum hep aynı şeyler çıkıo
Tugce bence de 3. Model cok guzelmis. Kirmizi elbise de bi harika ama onu baska bi zamanda da alip giyebilirsin. En abartili giyinebilecegimiz sayili gunlerden biri kina-dugun, o yuzden gosterisli bi etek giysen de goz tirmalamaz.
onlarda öyle hepsi geri kafalı sürü şeklinde gezcekmişiz.bana sökmez o ayrı bi mevzu tabi.aman ona neymiş yaaaa. taa nişanlının teyzesinin kızı...illa cümbür cemaatmi gidilcekmiş canım eşya bakmaya
kendi annem bile gelmicek.ya gençler gezer tozar büyükleri peşlerinde mi sürüklicekler ya ne saçma.gelinlik bakmaya da arkadaslarımla gittim ama siparişi vermeye ölçü vermeye gidince annemi de götürcemay çok sinir bozucu bişey yaa asla gelmesine izin verme o kim yaa
ben çok sinir olurum böle şeylere
kendi ailen gelcekmi canım annen kardeşlerin falan
ben nişanda annemi bile götürmedim o da gönül koymuş bayağa
eksik görmede götürücem
gelinlik almaya kimle gitcen canım
öözüm bulmuş.silmiş onu benm facemdenSıkma Canını Be Tatlım Nişanlın İlla ki Bir Çözüm Bulacaktır.
kuzum gelmedi daha yaaaaaaaaa sinir oldummervoşşş tkmların geldi mi merak ettim
Geçmiş olsun canım. Bende forumda yeniyim. dolaplarının fotolarını merakla bekliyorum..
ikna etcek güya.
ayyy ne bileyim canım yaa
Bi kabarık model deniycem
Benim basenlerim var
kabarık dahada büyük durur mu ki??
onlarda öyle hepsi geri kafalı sürü şeklinde gezcekmişiz.bana sökmez o ayrı bi mevzu tabi.
kendi annem bile gelmicek.ya gençler gezer tozar büyükleri peşlerinde mi sürüklicekler ya ne saçma.gelinlik bakmaya da arkadaslarımla gittim ama siparişi vermeye ölçü vermeye gidince annemi de götürcem
öözüm bulmuş.silmiş onu benm facemden
kuzum gelmedi daha yaaaaaaaaa sinir oldum
bu arada günaydın kızlar nasılsınız
Tuğçe bence de 3. görür görmez dikkat çekiyo.. ama farklı renkte yaparsan daha canlı olur.. kırmızı olanını dediğin giib her zamn giyebilrsin... bnm fikrim 3.
peki kınada ayrıca bindallı giycek misiniz? ben halkoyuncu oldugum için yıllardır o tarz kıyafetler giydiğim için sadece kabarık farklı bi abiye istiyorum..
sizin fikirleriniz?[/QUOT
ben giyicem aslında giymek istemiyodum ama kaynanam çok istiyo annemde tmm giycem dedim aldım işte nasip olursa giycem :)
kızlar ben kına gecesi,dügün,nişan gibi özel günler için takma tırnaklara manikürler yapıyorum.bilginiz olsun.özelden ulaşabilirsiniz
Bide Benim Nişanlımla Aynı Şehirde Değiliz Hafta Sonları Geliyo Allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?