2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hahaha al sana Çözüm Sıkma Canını Beni Sıkan Sadece Geçmeyen Şu Vakitler

bnde nışanlımla aynı şehirde değilim 3 haftadır göremiyorum çok özledim

Dün Akşam Burdaydı Bu Akşam Yine Yok Poff Senin İşinde Zor.

Günaydınnn Herkese

günaydın kızlar şimdi bimden geldim su ısıtıcı aldım bitane evde laızm olsun çok elektrik yakıyomuş ama acil işlerde yaparım bitanede kendime su torbası aldım mervecim en sinir olduğum şey milletin karışması boşver sölet nişanlına ne işi var kendimiz gidecez desin çok fazla kişi akıl karıştırıyo bolca gelmesine gerek yok benm beyaz eşya almaya gitmemize benzemiş anlatım ocakta gittik işte dedim annem ve babamlar gelsinler yeter dedim sonra eve geldik halalar akrabalar vardı kimseyi istememiştik nese eve geldik ne kdar aldınız ay çok pahalı nişanlım ve ben sinir olduk yani mobilyamızda belli gidip babasıyla alcz gelmesinler de onlar gelcekse ben gitmiyorum de

Hadi geldiler birde bıyık büzerler böyle beğenmezler senin beğendiğini küçümserler. Allahım ya sanki onlar oturcak o evde onlar kullancak o eşyaları. benim eşyalarım alınırken annem babam birde kayınvalidem geldi ama biz önceden beğendik. karıştırtmadım ve aldık istediklerimi.

Benim Mervuşummmm sinirlenmiş
Sabah sabah kız sakin ol
güne güzel başla güzel gitsin
kuzum ben çabuk parlayan bi yapıya sahibim asırı derecede sinirli biriuyim ve haksızlıga tahammülüm yok :2: neyse sakinleştim nişanlıma dedim ablacına uzun bi cvp yazcam izin veriyo musun dedim yaz dedi.ama ben yazmadım.şimdi gerginlik yapmaya gerek yok.sanırım cvp vermemek kendi bildiğimizi okumak en büyük cvp olur o gargamele.
nasıl kuzen bende bilmiyorum.bize gelince herkes şahlandı annamadım gitti.ona ne yani.gerçi aslında böle seylere karıscak kişiliğe sahip biri deildi.sasırdım.annesinin söyletmiş olabilceni düşünüyorum.

nişanlımda istemiyo zaten kimse.boşver konuşur konuşur susarlar.biz gezer tozarız zorla gelcek halleri yokya diyo.ama ben ne haddine diyorum zoruma gidiyo.

bizde öyle yapcaz.begenip karar vercez.rengine modeline.seçcez işte tamamdır budur diye.sonra büyüklerti alıp götürcez ödemeyi anlaşcaklar olması gerekende budur yani.

aynen cnm bzide önceden begendik mağaya gittik ben bunalır istyorum dedim befendim aldıkkk mobilyada aynısı begendil bunlar dedim bittti onları da alcz mayıstaa kim ne derse desin mervecim önceden begen almak düşssün onalra gelirlersede biz bunu begendik abla almak istyosan sizde onu alın dersinn hiç çekinme merve bende çok sinirli biriyim pat die yapıştırıyorum tahammulum yok:2:

bizde öyle yapcaz.begenip karar vercez.rengine modeline.seçcez işte tamamdır budur diye.sonra büyüklerti alıp götürcez ödemeyi anlaşcaklar olması gerekende budur yani.

Yani tatlım. Sonuçta o eşyaları biz kullanıcaz. Sen hiçbirley yazma bence sonra seni daha çok suçlarlar. Nişanlın gayet güzel götürüyor olayı bence. Sessiz kalıp dediğini okumak daha mantıklı şu durumda..
Hoş zaten bize karışamazlardı. Annemler yatak odasını aldılar. Nişanlımın annesi elini cebine bile sokmadı. Birde karışmayamı hakkı olcak valla cıngar çıkarırım artık yani.

Son düzenleme:

sorma sorma ya ay başkaları deli ediyo adamı dışardan gelenler sinir bozucu ya sorma halasının kızını çağırmışlar beyaz eşya da işte bizi gelcek yemege yardım etsin die
çok bilmiş beni akrıştırmak istemyo aklı sıra salak bende işte aldırmadım ayrdım ettim nese bulaşıkları ben koyum makianya dedim bana demezmi ters diziyon tepem attı bizim evdede var makine dedim bizde böle diziliyo bozuldu fışır fışır içeri gitti yerinden kalkamadı yaaa ohhhh iyi yaptım bana ne öğretiyo ya sorma kıskanç millet artık ben o evin geliniyim sen kim oluyon ben sinirlendim yine

canım yok esyalar alınmaya gelirkende gelemz.tavrımı koyarımki o gelirse ben gelmem derim.çok merak edyosa eve yerleşince görür derim.esyalar alınmaya giderken sadece annesi babası nişanlım ben annem gidicez.he benm beyaz esyalarımı dayılarım alcak mecbur ödemeyi yapcakları için mecbur onlarda gelcek.he o kuzenide bişeyimizi alacaksa gelsin basımızın üstünde yeri var ama kuru kalabalıksa gerek yok

o cıngarı bende çıkartıcamda ne zaman bakalım

Bak bu güzel fikir. Söyle o kıza herkes birşey almak için geliyor bizimle senin hediyen ne olcak diye ????????? Topuklayarak kaçar oaradan arkasına bakmadam

kızlar boşverin takmayın alın nışanlınızı gidin beğenin biz şunları beğendik diyin kenara çekilin biz annem nışanlım gittik beğendik aldık çıktık nasıl olsa biz ödicez

kızlar boşverin takmayın alın nışanlınızı gidin beğenin biz şunları beğendik diyin kenara çekilin biz annem nışanlım gittik beğendik aldık çıktık nasıl olsa biz ödicez

elfim çok haklısın ben beyaz eşyada öle yaptık önceden baktık allah tan herifim sözümü dinliyooo

Bak bu güzel fikir. Söyle o kıza herkes birşey almak için geliyor bizimle senin hediyen ne olcak diye ????????? Topuklayarak kaçar oaradan arkasına bakmadam
haha cidden yaaa olur valla

en güzeli aslında

[sıze=2][ı]bizde bizde gittik kendimiz aldık beyaz eşyayı[/ı][/sıze]

Bizim beyaz eşyaları biz beğendik. Bize hediye alınıyor. Çamaşır makinamı nişanlımım teyzesi, fırınımı kuzenim. bulaşık makinamı annemler aldı. Buzdolabınıda nişanlımın halası alcak ama izmirde olduğu için gelemedi. ne zaman alırız bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…