- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.781
kızlarr selamm ben 2011 haziran geliniyim sizi braz rahatlatayım dedim:) işiniz zor allah yardımcınız olsun ama o gün geldiğinde bütün bu sıkıntıları stresi sadece 1 gün içinmi çektik diceksiniz
göz açıp kapayıncaya kadarda düğününüz en güzel şekilde bitmiş olucak rahat olun stres yapmaya hiç gerek yokmuş...
kızlarr selamm ben 2011 haziran geliniyim sizi braz rahatlatayım dedim:) işiniz zor allah yardımcınız olsun ama o gün geldiğinde bütün bu sıkıntıları stresi sadece 1 gün içinmi çektik diceksiniz
göz açıp kapayıncaya kadarda düğününüz en güzel şekilde bitmiş olucak rahat olun stres yapmaya hiç gerek yokmuş...
Eki Görüntüle 358194
Eki Görüntüle 358195
kızlar elbisenin altıı ve istediğim kol biçimi... belki bu kol biçiminü kınamda da kullanabilirm...fikirleriniz önemliiiii
güle güle oturun canım,
az bi zamanın kalmış ne güzel :)
benim 1 ay kalsa herhalde heyecandan elim ayağıma dolanır iyice.ayyy çok heyecanlı
günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzz
hafta sonu mutfagıma halıdan hariç yedek kullanımlık kilim aldım çok kokoş taş desenli
sonracımaa balkonuma aldım kapı önüne ve merdivenime aldım
beyaz dantelli non aldım
bi de bimdeki desenli peçetelerden ben hoşuma gittikçe alıyodum dün beyaz,üzerinde minik minik kırmızı kalpler olandan gördüm aldımaskımla kayfaltılarda kullanırık
hafta sonu mutfagıma halıdan hariç yedek kullanımlık kilim aldım çok kokoş taş desenli
beyaz dantelli non aldım
bi de bimdeki desenli peçetelerden ben hoşuma gittikçe alıyodum dün beyaz,üzerinde minik minik kırmızı kalpler olandan gördüm aldımaskımla kayfaltılarda kullanırık
beyaz dantelli non aldım
bu aksam işim var da yarın öğleden sonra kaçcam iş yerinden.annemle istoça gidicez.günlük çatal kaşık bıçaklarımı kepçelerimi bıçak setimi çay altlıklarımı çay tepsimi teflonlarımı günlük yemek takımımı ve kahvaltılar için alacagım düz renkli tabaklardan alcaz
Eksikler bitiyor desene
Allah yardımcımız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?