2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarr selamm ben 2011 haziran geliniyim sizi braz rahatlatayım dedim:) işiniz zor allah yardımcınız olsun ama o gün geldiğinde bütün bu sıkıntıları stresi sadece 1 gün içinmi çektik diceksiniz
göz açıp kapayıncaya kadarda düğününüz en güzel şekilde bitmiş olucak rahat olun stres yapmaya hiç gerek yokmuş...

teşekkürlerrr

cok tesekkur ederız. evet gunu gelınce böle dıcez fakat ınsan ıster ıstemez hevesten falan telas yapıyo kendıne umarım hepımızın su gıbı akıp gıder bu zamanları

çiğdemm yaptıkların güzel.. ben özellkle damat için yaptığın kutuya bayıldım belli bi zaman sonra bende ulaşcam sana emin ol

değişik şeylerin varsa yada ileriki zamanda olursa paylaş biizmleee

merhaba arkadaslar ben biraz stresli bir insanimdir yetisememe gibi telasim vardir o yuzden size sorayim dedim:

benim dügünüm aksam olacak, yaklasik 6-7 gibi salona girilecek, bu durumda:

kuaföre saat kacta gidilip kac gibi cikilmali?
fotograf icin iki mekana gidilecek fotografci 1,5 saat falan sürecegini söyledi cekimin.
bu durumda fotograf olayina saat kacta baslanmali, ve gelin evine kac gibi gidilmeli valla stres basti bana simdiden.
diyelim sabah 8de kuaför ve 12de ciktik aksama kadar o makyaj kalacakmi ki ya yazin ortasinda :S ?? yardim edin bana : (

Eki Görüntüle 358194
Eki Görüntüle 358195
kızlar elbisenin altıı ve istediğim kol biçimi... belki bu kol biçiminü kınamda da kullanabilirm...fikirleriniz önemliiiii

canım konuşmanın çok gerisinde kaldım ama sana şunu söyleyim bu kol güzel duruyor, arkadaşım böyle bi gelinlik giymişti ama bütün gün hep düşmüş. foto çekiminde kuaförde faalan hep kopmuşlar. neden bilmiyorum nazar oldu dedi herhalde. sen gene daha güvenilir bişey yap bence

bu arada kızlar muhabbetinhep gerisinde kalıyorum, sayımız arttıkça konular daha da genişliyor ben yetişemiyorum
çiğdem o taçları ben de yapmayı düşündüm ama kaça kaç kestin tülü sen. bir de katlı olsa daha güzel durabilir o zaman tülü biraz daha uzun keserim, ikiye katlarım üst katı biraz kısa bırakırım olur dimi:26: heves ettirdin bizze
gecelik muhabbeti falan yapmışsınız ben de o gece beyaz giyinmeyi düşünüyorum, ama yatağım kırmızı olacak öyle hayal ettim çamaşır gecelik falan da hiç almadım 3 4 ay sonra almayı düşünüyorum. borçlarım azalsın tek onların borcu kalsın nasıl olsa 2015 e kadar evlenemicem

ayy bi geçsede kurtulsak stresten, teşekkürlerr....

güle güle oturun canım,
az bi zamanın kalmış ne güzel :)
benim 1 ay kalsa herhalde heyecandan elim ayağıma dolanır iyice.ayyy çok heyecanlı

kııııııııııııız benim nişan 1 ay sonra
düğün 8 eylülde ama eşyaları borç harç bitsin ve ev belli die aldık

kızlar benim düğünüm 20 haziranda...düğün ve kına salonu belli ama kına kıyafetim ve gelinliğimi daha bakmadım..geç kalmış sayılmam dimi??

ayyy ne cok konu dönmüş yetişemiyorum hızınıza

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah
Mervemm ağlamak yok artık üzme beni

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzzz
hafta sonu mutfagıma halıdan hariç yedek kullanımlık kilim aldım çok kokoş taş desenli
sonracımaa balkonuma aldım kapı önüne ve merdivenime aldım
beyaz dantelli non aldım
bi de bimdeki desenli peçetelerden ben hoşuma gittikçe alıyodum dün beyaz,üzerinde minik minik kırmızı kalpler olandan gördüm aldım askımla kayfaltılarda kullanırık

günaydın cnm oh ne güzel al al güle güle kullanın kocanla :)

inş. dediğin gibi olur tatlım mutluluklar sanada :)

Güle Güle kullan canım

ağız tadıyla kullanın inşallah :)

günaydın herkeslere....

bu aksam işim var da yarın öğleden sonra kaçcam iş yerinden.annemle istoça gidicez.günlük çatal kaşık bıçaklarımı kepçelerimi bıçak setimi çay altlıklarımı çay tepsimi teflonlarımı günlük yemek takımımı ve kahvaltılar için alacagım düz renkli tabaklardan alcaz

Eksikler bitiyor desene
Allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…