2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar günaydın canlarım ay dondum burda ankarad bi kış var görmeniz lazımm dondum halada montla oturuyorumm ee hafta sonu neler yaptınız bakım bim ve a101 baya bişi geliyo bakınnn

Mervecim bu topiğe girebiliyorum
Kızlar işyerimde bazı siteler yasaklandı
KK belli topikleirne giriyorum
Sizden ricam bu topikde uygunsuz içerikli(yanlış anlaşılmasın s..e..x..y.. gibi)
kelimeler kullanmamanız..Belli bir cümle kotası sonrası giremiyorum

tamam canımmm zaten öle bişey kullanmıyok geçen gün şeyettik biraz

Bi kaç uçkuruna düşkün insanlar için geldiğimiz hale bak
2 Kızız yani koca 500 Kişilik fabrika da

hmmmm uygunsuz yerlere girdiler demekki
canım özel msj atamıyorum 10 dk meselesi.
tmm öyle yapalım.ben senin yerine yazarım diğer yere tugcenin menüsüde şu falan diye.

yok yaa gerek yok ben senle haberleşeyim yeterli
Ama yine de sen bilirsin
kuzum baglantıyı koparmayız biz
kızlar ben hiç bişey anlamadım kim uygunsuz kelimeler kullanıyomuş?

canım genel olarak sitede bazen kullanıldıgı için tuğçenin işyerinde yasaklanmış.o iş yerinde uygunsuz yerlere girilmiş.o yüzden biraz fazla ayrıntıya girmişler sanırım.

Slm kızlarrr, nasılsınızz ???

Epeydir topiğee gelemiyorumm, arada bakıp çıkıyodumm ama geçmişi okuyamadımm, aramıza yeni katılan bir çok gelin gördüm hepiniz hoşgeldiniz kızlarr.

Girmediğim süredee bayağı sohbet geçmiş, kendimi topikte yabancı hissettim:26:

kuzum evet nerelerdesin sen yaaaa bu aralar maşallah topiğimizeeee yabancı olur musun kız gel gel şefkatli kollarıma gel kendi topiğin gibi davran

kuzum evet nerelerdesin sen yaaaa bu aralar maşallah topiğimizeeee yabancı olur musun kız gel gel şefkatli kollarıma gel kendi topiğin gibi davran

İşlerr yoğun arada bakıp çıkabiliyorum. Gelirim tabii cnm ne demekkk, kendi topiğimm zatenn
Gelinliğini siparişi vercekmişsinn nasıl bişey beğendinn mervem, bende bakmaya başlıycam artıkk yoksa gelinlik giymeden gelin olucam bu gidişleee

kuzum altı çok kabarık olmayan pğrenses olcak o kesin.
üstüde kalp yaka deil de düz straptez,üzerinde minik inciler güpürler olcak,omuzada incili güpürlü ince bi askı o kadar net bi model yok bikaç gelinliğin karışımı olcak heee arkaya bel bitiminede kocaman bi fiyonk

Tasarımı tamamlamışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…