2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok güzel olucak inşallah :)

evet canım
Ama düğüne kadar seni fiyonkdan vazgeçiricem

emyayı vazgeçirme sakın
böyle bir fiyonk mükemmel olurrrr

Son düzenleme:
Kızlar uzun kuyruklu gelinlikler hiç kullanışlı olmuyor rahat edilemiyormuş..bende duvağı iki parça yaptırcam alttaki uzun kuyruklu olucak ilerleyen saatlerde çıkarmayı düşünüyorum,böylece üstteki kalıcak..henüz gitmedim gelinliğimi yaptırmaya..3 ay kaldı düğüne..:)

Benim nişan kıyafetimin kuyruğu uzundu evet hareket etmesi zor
ama uzun modellerde cok güzl duruyor

benim ki söylediğin gibiydi dış çekimlerde uzun duvağımda vardı eve gelince çıkarttım sıkıldım.

çiğdemm yaptıkların güzel.. ben özellkle damat için yaptığın kutuya bayıldım belli bi zaman sonra bende ulaşcam sana emin ol

değişik şeylerin varsa yada ileriki zamanda olursa paylaş biizmleee

tmm tatlım yaptıgım herseyı cekıyorum ılerıde hatıra kalsın dıye . artık her cektıgımı yuklerım ıns. dugunde kola vs ıcmek ıcın kadeh yapıyorum sımdı gelın olan hazır damada da yapayım ıkısını bırlıkte koyarım. bıde kına mumlarımı bıtırdım onlarıda ceker koyarın yakında.

aaa kendin mi yapıyorsunn çok güzellll resim isterim bende yapıyorum kına mumu ama mumum bitti ikeaya gitmem gerekiyorrr

merhaba kızlar ben ara ara gdip geliyorummm beni bazıları tanır bazısı tanımazz ama gelinlik için çok kararsızımm yardımcı olur musnuunzzz ?

annem ablam nişanlımm hepsi herkez çok beğendi ama ben nedense oh diyemiyorum ya nişan problemli geçti ondan ya da ne bilim yaa
sultan model olsun diyoruummm ama bir türlü sindiremiyotum gelinlikçide denedim fln herkez çok güzel oldu şöle böle dedi
ama bi yandan da gönlüm prenses modelden yana hemde duvakta istedigim gibi olur o zaman.. bi de sultan modele bana nasıl bi türban yapacaklar bilemiyorummm çok kararsızıımmm

dün güneşliden şöhret moda evi var ordan anlatık bunu sizce nasıl ?

selam herkese..
pinkim bu model baya ağır hoş bi model, sultan gelinliklerine de benziyo ama kabarık etekli isteğine uygun gibi, ben beğendim o taşlı aksesuarla türbanda yapıldı mı süper olur bence, içine siner seninde inşllah.
ahh bu gelinliğe karar vermesi yaa, belki 10 bin tane model baktım interneten vs. hala tam emin değilim, Allah kolaylık versin bize.
Bu hafta sonu dikime başlatmam lazım geç kalıyorum, bakalım nasıl bişey çıkcak ortaya

cgdmcim sana da sormuştum ama cvp veremedim bi türlü yoğunluktn giremiyorum fazla, eline sağlk güzel oluyo hepsi.. Bi toparlayım ne alacağımı kafamda fiyat almak için özelden msj atarım sana inşllh..

kızlar slmmm... dun mobılyacıları gezdık olduk bıttık ve sonuc olarak elde var sıfır hıc bısı begenemıyorum ya o kadar moralım bozuldu kı anlatamam. tek bı tane yatak odası begenbıldım. oda bu ama nısanlımda bıraz daha spor modellere bakıyor nasıl olcak bılmıyorum.

canım daha önce paylaşmıştım bende istediğim gelinlik modelini. sultan modelini ben pek fazla beğenmiyorum şahsen. türbanını boynu açık yapıyorlar bende öyle istemiyorum.benimki de sana fikir olsun...

etek kısmı için kızlar satenden çok tül düşün dediler... bende tüle ağırlık vereceğim.

canım daha önce paylaşmıştım bende istediğim gelinlik modelini. sultan modelini ben pek fazla beğenmiyorum şahsen. türbanını boynu açık yapıyorlar bende öyle istemiyorum.benimki de sana fikir olsun...

Son düzenleme:
:)))benimde koltuk tak.yemek odası..yatak örtüleri nevresimler,yemek takımı,tencere tak,çatal kaşık,kahvaltı takımını aldık...yatak odası bende beğenemiyorum..düğünüm otelde kır düğünü olucak allah kısmet ederse..:)balayı otelimizide ayarladık..Ufak tefek gereçleri şimdi mi alım evimiz belli oluncamı karar veremedim ben..sizler naptınız:nazar

çok beğendim :) nişanlın spor modellere bakıyorsa sizde bizim gibi ahşap model bakın , bana göre sporla klasiğin tam ortası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…