- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.821
kuzum altı çok kabarık olmayan pğrenses olcak o kesin.
üstüde kalp yaka deil de düz straptez,üzerinde minik inciler güpürler olcak,omuzada incili güpürlü ince bi askı o kadarnet bi model yok bikaç gelinliğin karışımı olcak heee arkaya bel bitiminede kocaman bi fiyonk
evet canım
Ama düğüne kadar seni fiyonkdan vazgeçiricem
çok güzel olucak inşallah :)
emyayı vazgeçirme sakın
Eki Görüntüle 360694 Eki Görüntüle 360695 böyle bir fiyonk mükemmel olurrrr
Bu Modeli mi yaptırıcak dersin
galiba canım.. bu modeli verdim emyaya da kaydetmişti en son. bunu yaparsa süper olur
emyay nerdesin
Kızlar uzun kuyruklu gelinlikler hiç kullanışlı olmuyor rahat edilemiyormuş..bende duvağı iki parça yaptırcam alttaki uzun kuyruklu olucak ilerleyen saatlerde çıkarmayı düşünüyorum,böylece üstteki kalıcak..henüz gitmedim gelinliğimi yaptırmaya..3 ay kaldı düğüne..:)
Kızlar uzun kuyruklu gelinlikler hiç kullanışlı olmuyor rahat edilemiyormuş..bende duvağı iki parça yaptırcam alttaki uzun kuyruklu olucak ilerleyen saatlerde çıkarmayı düşünüyorum,böylece üstteki kalıcak..henüz gitmedim gelinliğimi yaptırmaya..3 ay kaldı düğüne..:)
çiğdemm yaptıkların güzel.. ben özellkle damat için yaptığın kutuya bayıldımbelli bi zaman sonra bende ulaşcam sana emin ol
değişik şeylerin varsa yada ileriki zamanda olursa paylaş biizmleee
aaa kendin mi yapıyorsunn çok güzellll resim isterim bende yapıyorum kına mumu ama mumum bitti ikeaya gitmem gerekiyorrrtmm tatlım yaptıgım herseyı cekıyorum ılerıde hatıra kalsın dıye . artık her cektıgımı yuklerım ıns. dugunde kola vs ıcmek ıcın kadeh yapıyorum sımdı gelın olan hazır damada da yapayım ıkısını bırlıkte koyarım. bıde kına mumlarımı bıtırdım onlarıda ceker koyarın yakında.
tmm tatlım yaptıgım herseyı cekıyorum ılerıde hatıra kalsın dıye . artık her cektıgımı yuklerım ıns. dugunde kola vs ıcmek ıcın kadeh yapıyorum sımdı gelın olan hazır damada da yapayım ıkısını bırlıkte koyarım. bıde kına mumlarımı bıtırdım onlarıda ceker koyarın yakında.
Ankara da olan var mı? bana moda evi tavsiyesi lazım..3 ay kaldıı artık başlamam lazım
kızlar bende daha gelinlik konusunda karasızım . kapalıyım normalde, sadece kınam da açık olacağım . gelinlikte karar verince paylaşacağım sizinle. şimdilik aklımda öyle yaparım dediğim bir kaç şey paylaşacağım bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 358222
kızlar duvağımı rahibe duvağı böle düşünüyorum..
Eki Görüntüle 358208
sırt kısmında bu modeli beğeniyorum, tabi buna uygun kol olacak.ipler biraz daha yukarda olacak.
Eki Görüntüle 358209 Eki Görüntüle 358212 Eki Görüntüle 358213 Eki Görüntüle 358223
etek kısmı için bir çok alternatif var en çok bunları seviyorum...
Eki Görüntüle 358215
ayakkabı için tek düşündüğüm bu. sade ve şık bana göre...
Eki Görüntüle 358216
nikah şekerimiz eğlenceli bişey olsun istiyorum.
Eki Görüntüle 358224
en sonda gelin çiçeği için düşündüğüm buket ve renk.
sizce nasıllar. fikirlerinizi bekliyorumm.
aaa kendin mi yapıyorsunn çok güzellll resim isterim bende yapıyorum kına mumu ama mumum bitti ikeaya gitmem gerekiyorrr
merhaba kızlar ben ara ara gdip geliyorummm beni bazıları tanır bazısı tanımazz ama gelinlik için çok kararsızımm yardımcı olur musnuunzzz ?
annem ablam nişanlımm hepsi herkez çok beğendi ama ben nedense oh diyemiyorum ya nişan problemli geçti ondan ya da ne bilim yaa
sultan model olsun diyoruummm ama bir türlü sindiremiyotum gelinlikçide denedim fln herkez çok güzel oldu şöle böle dedi
ama bi yandan da gönlüm prenses modelden yana hemde duvakta istedigim gibi olur o zaman.. bi de sultan modele bana nasıl bi türban yapacaklar bilemiyorummm çok kararsızıımmm
dün güneşliden şöhret moda evi var ordan anlatık bunu sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 360704
kızlar slmmm... dun mobılyacıları gezdık olduk bıttık ve sonuc olarak elde var sıfırhıc bısı begenemıyorum ya o kadar moralım bozuldu kı anlatamam. tek bı tane yatak odası begenbıldım. oda bu ama nısanlımda bıraz daha spor modellere bakıyor nasıl olcak bılmıyorum.
Eki Görüntüle 360710
Designer Wedding Gowns Featuring the Best Fit in the Industry - Maggie Sottero Bridal
bu siteye göz gezdirin derim, özellikle fantine diye bi model vardı diktirmekten son anda vazcaymıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?