- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.841
:)))benimde koltuk tak.yemek odası..yatak örtüleri nevresimler,yemek takımı,tencere tak,çatal kaşık,kahvaltı takımını aldık...yatak odası bende beğenemiyorum..düğünüm otelde kır düğünü olucak allah kısmet ederse..:)balayı otelimizide ayarladık..Ufak tefek gereçleri şimdi mi alım evimiz belli oluncamı karar veremedim ben..sizler naptınız:nazar
ufak tefekleri evlenince almayı düşünüyorum eşimle, bu arada bende ankaradayım modaevim hande gelinlik, benimde kır düğünüm olucak arz ederim :)
ne güzel allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin..bende hande gelinliğe bakarım ozaman..birde and ve büyük çarşıya bakıcam bu haftaya:))
and çarşısındaki modelleri güncellemişler hoş olmuş,düğünün nerde
cgdmcim sana da sormuştum ama cvp veremedim bi türlü yoğunluktn giremiyorum fazla, eline sağlk güzel oluyo hepsi.. Bi toparlayım ne alacağımı kafamda fiyat almak için özelden msj atarım sana inşllh..
çok beğendim :) nişanlın spor modellere bakıyorsa sizde bizim gibi ahşap model bakın , bana göre sporla klasiğin tam ortası.
Eki Görüntüle 360724 Eki Görüntüle 360723 Eki Görüntüle 360722 Eki Görüntüle 360721 Eki Görüntüle 360720
kına ankarada düğünüm samsunda :))deniz manzaralı:)) senin nerde yclozl? and en son baktığımda çok güzeldi..
ben aslında aşağıdaki modeli daha çok beğeniyorum ama bir türlü cesret edip diktiremiyorum uzun kol nasıl olur die teddütlerim var iştee emin degilimmm.. bir de ben boynu açık kesinlikle istemem
Hayatımmm ya baktım modellere hiç yokk yaa üstüme giyip işte bu dedigim hiç gelinlik yok ama prenses modelde hiç denemedim
sadece senin denedigini çok beğenmiştimmm o kadar sonra baktım o da çok yaygınnn duruyor bölee eteği fln o kadar da güzel degilmiş gibi ne bileyim. degiştirir sonra pişman olurum diye korkuyorummm işteekimseye anltamıyorum kendimi 2 model arasında sıkıştım kaldımmm mervoşum da diyorki sana prenses çok yakışacak gel türkan ablayaaa ondan diktir iste hemde istedigin duvak olacak ama sultan modelde ne olacak bilmiyorum gelinlikçiler normalde çıkarıp aksesuar gösteriyor hep ellerinde hazır oluyor ya bunlarda yok ama bi de görsen her şeyi tas tamam güzel bir yer ama bilemiyorum ya bir duvak ile el çiçeğini vermiyorlarmış falan filann iştee M.... da dedi ki E.... bu sana çok güzel oldu sakın degiştirmee ablam annemde çok beğendiii ben degiştirip pişman olurum diye korkuyorum çünkü nişanda öle yaptımm nişanda bana bir tane dennettiler annemde mustafa bu olsun dedi bende istemiyorum ben onu giymek ısrar etmeyin ya dedim sinirlendim çıkardımmm ama şimdi diyorum keşke onu giyseymişimmmm benim o yüzden kafam karışık şimdi gene istemiyorum sultn modeli fln deyip çıkarıp prenses diktirip pişman olursamm çok üzülürüm çok ağlarımm ama kuaförde gene çok ağlayacakmışım gibi geliyorrr
Eki Görüntüle 360732
saç için ne düşündünüz :26:
benim saçlarımın sarı..açık ve hafif dalgalı yaptırıp rahibe duvak taıcam ins..
benimde şu an bakır ama düğünde kahve olucak inşallah ilk resimdeki gibi belki biraz daha açık
bence değişiklik yapmakta fayda var:))birde düğüne çok yakın yaptırma biraz erken yaptır hem saç rengin oturur görünüş olarak hemde istediğin tonu yakalama fırsatın olur.. beni dğünden çok balayı heyecanlandırıyor sanki
yer belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?