2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet canım
Ama düğüne kadar seni fiyonkdan vazgeçiricem
neden kuzum yaaaaaaa
çok güzel olucak inşallah :)

emyayı vazgeçirme sakın
Eki Görüntüle 360694 Eki Görüntüle 360695 böyle bir fiyonk mükemmel olurrrr
evet ben ya bunu yada bi fiyonklu modelim daha var onu düşünüyorum bunun çıktısını bile aldım
Bu Modeli mi yaptırıcak dersin
büyük ihtimalle
galiba canım.. bu modeli verdim emyaya da kaydetmişti en son. bunu yaparsa süper olur

emyay nerdesin
yemeğe gitmiştim.geldiğimde benm mafya suratlı burdaydı giremedimmm
Yemeğe gitmiştir canım o
2gibi gelir

kuzum ben fikrimi söledim üstü güzel.altı deil.bu üstle prenses yaptır rahibe duvak bildiğin prenses olcaksın
naber kızzz pazar günü gidiyoz esmoşla sende geliyon dimi
tereddütleri at bi kenara.bu iki gelinliğin çıktısını al.birinin altını birinin üstünü kes bi kagıda yapıştır bak bakalım birazcıkın yaaa sana prenses çok tatlı oluuurrrr gel beni dinle seeennnnnn.milleti dinleme senin içine sinmesi en önemlisi
saç için ne düşündünüz :26:
kınada açık lüle lüle düğünde dagınık topuz düşünüyorum ama net bi model yok elimde

ayy kızlaarrr napıyounuzzzz
aferim bugün az konuşmuşsunuz yetişemiyorumhızınıza yahuuu
bal böceği bi uğrmaış ben de diyordum nerede bu kız :44:
çiğdem 16 sana yazmıştım ama görmedin herhalde, o taçlarla ilgili bana bi yardım edebilirsen:26:

pinkim lovem seni çok iyi anlıyorum, o üste o etek olurmu bu eteğe o kol gidermi, o yaka nasıl durur derken çorba oluyo herşey. Ama dikime başlansın tüm hepsi yapılırken sen görüyosun içine sinmeyeni değiştirme şansın var, bismillah diyip başlatmak lazım artık ki zaman sıkıntımız olmasın bide.. Ama prenses eteğide bi dene önce, bende beğeniyorum düz sade ama fazla kabarığı bana yakıştırmadılar :26:
Mervoş benim ablamda gelebilir uyarsa vakitler haberleşiriz..

kızlar napıyosunuz sizlere bakamadım bir türlü muhasebecide çalışmak kolay değil yani bende kendi yaptıracağım gelin saçınını koyuyorum benim saçlar siyah yalnız olck bunlar düğün için kına içinde şu olck kına içinde böle bişi düşünyorumm siyah olck sarıda sırıtmış siyah saç gelinliğe daha asil duruyo

Son düzenleme:

canım değişikbi model, sarıda kötü durmuş bence ama siyahta hayal edince daha güzel duracağı kesin bu ikincigece saçıın değil mi kına da daha dağınık bişeyler yaptır bence

kızlar iyi akşamlar. bugün akşama kadar int. yoktu iş yerinde genel tarama yapılıyormuş. zaten her site engell,. inş bu siteyide engelllemezler. bugün yine güzel sohbetler edilmiş. akşama kadar uyuz oldum resmen ya. dövecem bilgi işlemdekileri

kına saçın çok güzel canım yandan görüntüüs özellikle
bende kınada öle düşünüyodum ama bunun aynısını nişanımda yaptırdım şimdi napcam bilmiom
topuz ise gayet güzel ama siyahta daha güzel olucağından eminim benim saçlarda siyah bazen evde topuz yapıyorum kendimce gerçekten güzel oluyor yaa
düğün nezaman canım senin

kızlar ben 1 temmuzda evleniyorum düğün salonum çok önceden tutulmuştu. nişanlımın halaoğlu vafat etti ve bana tasavvufi bi düğün yapalım die diretiyolar daha 4 ay var. istemediğim halde yapacaklar şaştım kaldım

kızlar bana bi fikir verir misiniz salim bi şekilde düşünemiyorum. bi delilik yapmaktan korkuyorum büyük kavga çıkacak

Yani ben sakin ol dediklerini yap diyemeyeceğim üzgünüm. Ölenle ölünmez.Hayatında bi kere yaşayacağın bişeyi bunun için riske atamazsınki. başınız sağolsun ama artık olan olmuş siz düğünü öyle yapsanız nolcak normal yapsanız nolacak. Çok saçmalamışlar üzgünüm. Umarım kurtarabilirsin bu durumu.

bence sakin ol canım. üzgün olduğunu söyle ama daha 4 ay olduğunu belirt. o gün sizin en mutlu gününüz, hüzne boğmanın anlamı yok.

kızlarrrr şu koltuk takımlarına bakar mısınız.ben legro modeline bayılıyorum nişanlandıgımdan beri gidip gelip bakıyorum ama gel gelelim fiyatı 3.000 tl.
nişanlımın ailesi itiraz edebilir onlara belli olmaz diye ben yinede alternatif üretmeye calısıyorum çok içime sinmesede.
diğeri nasıl peki.çok mu kötü.
hangi model koltuk olursa olsun siyah kumaş beyaz deri istiyoruz kırmızı siyah kırlentler.tabi fikrimiz değişmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…