- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.861
neden kuzum yaaaaaaaevet canım
Ama düğüne kadar seni fiyonkdan vazgeçiricem
evet ben ya bunu yada bi fiyonklu modelim daha var onu düşünüyorum bunun çıktısını bile aldımçok güzel olucak inşallah :)
emyayı vazgeçirme sakın
Eki Görüntüle 360694 Eki Görüntüle 360695 böyle bir fiyonk mükemmel olurrrr
büyük ihtimalleBu Modeli mi yaptırıcak dersin
yemeğe gitmiştim.geldiğimde benm mafya suratlı burdaydı giremedimmmgaliba canım.. bu modeli verdim emyaya da kaydetmişti en son. bunu yaparsa süper olur
emyay nerdesin
Yemeğe gitmiştir canım o
2gibi gelir
kuzum ben fikrimi söledimaaa kendin mi yapıyorsunn çok güzellll resim isterim bende yapıyorum kına mumu ama mumum bitti ikeaya gitmem gerekiyorrr
merhaba kızlar ben ara ara gdip geliyorummm beni bazıları tanır bazısı tanımazz ama gelinlik için çok kararsızımm yardımcı olur musnuunzzz ?
annem ablam nişanlımm hepsi herkez çok beğendi ama ben nedense oh diyemiyorum ya nişan problemli geçti ondan ya da ne bilim yaa
sultan model olsun diyoruummm ama bir türlü sindiremiyotum gelinlikçide denedim fln herkez çok güzel oldu şöle böle dedi
ama bi yandan da gönlüm prenses modelden yana hemde duvakta istedigim gibi olur o zaman.. bi de sultan modele bana nasıl bi türban yapacaklar bilemiyorummm çok kararsızıımmm
dün güneşliden şöhret moda evi var ordan anlatık bunu sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 360704
naber kızzz pazar günü gidiyoz esmoşla sende geliyon dimiselam herkese..
pinkim bu model baya ağır hoş bi model, sultan gelinliklerine de benziyo ama kabarık etekli isteğine uygun gibi, ben beğendimo taşlı aksesuarla türbanda yapıldı mı süper olur bence, içine siner seninde inşllah.
ahh bu gelinliğe karar vermesi yaa, belki 10 bin tane model baktım interneten vs. hala tam emin değilim, Allah kolaylık versin bize.
Bu hafta sonu dikime başlatmam lazım geç kalıyorum, bakalım nasıl bişey çıkcak ortaya
tereddütleri at bi kenara.bu iki gelinliğin çıktısını al.birinin altını birinin üstünü kes bi kagıda yapıştır bak bakalım birazcıkınben aslında aşağıdaki modeli daha çok beğeniyorum ama bir türlü cesret edip diktiremiyorum uzun kol nasıl olur die teddütlerim var iştee emin degilimmm.. bir de ben boynu açık kesinlikle istemem
Hayatımmm ya baktım modellere hiç yokk yaa üstüme giyip işte bu dedigim hiç gelinlik yok ama prenses modelde hiç denemedim
sadece senin denedigini çok beğenmiştimmm o kadar sonra baktım o da çok yaygınnn duruyor bölee eteği fln o kadar da güzel degilmiş gibi ne bileyim. degiştirir sonra pişman olurum diye korkuyorummm işteekimseye anltamıyorum kendimi 2 model arasında sıkıştım kaldımmm mervoşum da diyorki sana prenses çok yakışacak gel türkan ablayaaa ondan diktir iste hemde istedigin duvak olacak ama sultan modelde ne olacak bilmiyorum gelinlikçiler normalde çıkarıp aksesuar gösteriyor hep ellerinde hazır oluyor ya bunlarda yok ama bi de görsen her şeyi tas tamam güzel bir yer ama bilemiyorum ya bir duvak ile el çiçeğini vermiyorlarmış falan filann iştee M.... da dedi ki E.... bu sana çok güzel oldu sakın degiştirmee ablam annemde çok beğendiii ben degiştirip pişman olurum diye korkuyorum çünkü nişanda öle yaptımm nişanda bana bir tane dennettiler annemde mustafa bu olsun dedi bende istemiyorum ben onu giymek ısrar etmeyin ya dedim sinirlendim çıkardımmm ama şimdi diyorum keşke onu giyseymişimmmm benim o yüzden kafam karışık şimdi gene istemiyorum sultn modeli fln deyip çıkarıp prenses diktirip pişman olursamm çok üzülürüm çok ağlarımm ama kuaförde gene çok ağlayacakmışım gibi geliyorrr
Eki Görüntüle 360732
kınada açık lüle lüle düğünde dagınık topuz düşünüyorum ama net bi model yok elimdesaç için ne düşündünüz :26: