2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bende siyah beyaz düşünüyorum güzel modeller canım
Ben beğendim,fiyata gelince 1 kez alıyorsun yaa
Toptan mobilyacılara bak daha uygun olur
Biz öyle yapıcaz

Bende de bu modeller var
Aslında Çarşıda beğendim geçen gün ama gidip bakmak istemiyorum
Bakarsam kesin aldırırım
Daha başka modellerde bakıcam
Benim evim spor olcak
Klasik pek tarzım değil

cnm bnm beğendiğin çok güzel çok hosuma gitti gerçektende ama fiyat çok pahalı diğeride güzel benziyolar birazcık birbirlerine onun fiyatı nasıl peki

tuğçeemmm seninkilerde süperrrr benm odam köşe takımına uygun değil.aslında öyle düşünüyoduk ama vazgeçtik.bende spor seviyorum.o yüzden keskin renkler her zaman spor bi hava verir.
o ilk legro nasıl sence.dediğim renklerde,kırlentlerinin içinde minicik kırmızı olabilir.

cnm bnm beğendiğin çok güzel çok hosuma gitti gerçektende ama fiyat çok pahalı diğeride güzel benziyolar birazcık birbirlerine onun fiyatı nasıl peki
diğeri 2 milyar.ama kanepe yani.ben ayrı bi salon yapmicam.1 koltuk takımım olcak.yemek odasını bile tam almicam.bari koltugum az iyi bişey olsun istiyorum
bunu ele canım beğenmedim
Heryerde var cınkkk
dimiii
indirimli fiyatımı 3 milyar indirimde yaptırırsınız

canım ocak-mart 2012 kampanyası bunlar.mart sonu artacak bütün mobilya fiyatları.tabi indirimde yaptırırız da artık bilmiyorum

Kırmızı attırma
İlk beğendiğin güzel
Büyük koltuklara ayrı 2-3 kırlent yaptır kırmızı
Ve dekorasyonları kırmızı kullan
bugun mesela şu 3lü narlar var yaa kırmızı
Onlardan bulursan çarşıda al
Orta masana koyarsın
Şık durur

Eki Görüntüle 361112 Eki Görüntüle 361113 Eki Görüntüle 361114

ben bunları aldım orta sehpam takımın içindeki değil ilk resimdeki

Güle güle kullan canım

Ciddimiisn
Bende Kiracı cıkınca alırız diyodum
Biizm burda mobilya toptancıları yerleri var
Onlara bakmak isityorum
Şu havlarda bi düzelmedi ki yaa

en iyisini düşünüyosun zaten tek salon olcakmış bnce ilk beğendiğin olsun daha indirimde yaptırırsınız bnde internetten bulabilirsem atıyım bnmkileride bi görün ama gerçekten çok güzel bir kere oluyo bnde öle yaptım koltuk takımı aldım sadece

canım ilk resmdekini daha çok beğendim ben. fiyatı biraz çokmuş ama pazarlık yapasınız.dediğin kırlentlerde harika olur

bunu ele canım beğenmedim
Heryerde var cınkkk

bana çok garip geldi renkleri , model olarakta herkeste var dedin gibi

Eki Görüntüle 361112 Eki Görüntüle 361113 Eki Görüntüle 361114

ben bunları aldım orta sehpam takımın içindeki değil ilk resimdeki
çok güzeller. güle güle kullan cnm.böyle değişik türdeki sehpaları seviyorum, tam benlikkkk

ilk begendiğim koltugun büyük kırlentleri hariç küçük kırlentleri mi kırmızı yaptırim tuğçe.annamadım kuzum
Güle güle kullan canım

Ciddimiisn
Bende Kiracı cıkınca alırız diyodum
Biizm burda mobilya toptancıları yerleri var
Onlara bakmak isityorum
Şu havlarda bi düzelmedi ki yaa
canım yemek masası ve konsol alcam minik bi odam var oraya koycam yemek odası yapcam.
evet marttan sonra artıyo mobilyalar.arastır istersen.istikbal bellona mondi alfemo kelebek kilim gibi bilinen yerler öyle.diğerlerini bilmiyorum.

evet tek olcak ne de olsa.hem şık hemde açılıp yatak olan tarz yani.açıkçası çok da uçuk bi fiyatı yok yani.

bugünde benim moralim yerlerde, biz evlenince doğuya gidicez (il daha belli değil ilk tercihimiz malatya) insanlara hevesle bişey anlatmaya gelmiyo, vay onu niye aldın eşyalar taşıncak mahvolcaklar 2 kanepe al git batıya dönünce evini döşersin, koca masaya falan ne gerek vardı ev belli değil ya sığmazsa vs diye başımı yediler, bana orda hiç mi misafir gelmicek ikimizde memuruz elbet bi sosyal çevremiz olcak gelenlere yer sofrasımı kurayım, şimdiki hevesim yıllar sonra olucak mı, sinir ediyolar beni, zaten uzağa bilmediğin bi yere gidiyosun bide milletin akıldaneliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…