- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.901
bugünde benim moralim yerlerde, biz evlenince doğuya gidicez (il daha belli değil ilk tercihimiz malatya) insanlara hevesle bişey anlatmaya gelmiyo, vay onu niye aldın eşyalar taşıncak mahvolcaklar 2 kanepe al git batıya dönünce evini döşersin, koca masaya falan ne gerek vardı ev belli değil ya sığmazsa vs diye başımı yediler, bana orda hiç mi misafir gelmicek ikimizde memuruz elbet bi sosyal çevremiz olcak gelenlere yer sofrasımı kurayım, şimdiki hevesim yıllar sonra olucak mı, sinir ediyolar beni, zaten uzağa bilmediğin bi yere gidiyosun bide milletin akıldaneliği
canım milleti takma sen.o işler öyle olmuyo büyüklerin dediği gibi.büyüklere kalsa onların yokmuş bizimde olmasın isterler.salla gitsin.alcaksın tabi.eşya öyle kolay değişmiyo.
iyi fikir kuzum sağol valla önerilere ihtiyacım vardı.büyük kırlentleri kırmızı siyah yaptırsam çok göz yorardı dimi.Mervemmm evet canım
Büyükler hariç
küçük yaptır kırmızı renk ve model katmış olursun
Bence hoş durur tabi karar yine senin
Hem bazen uzanmak istersen alırsın başının altına da
ben küçük kırlentleri seviyorum kullanışlı oluyo
ben kaydedip çıktı alıyorumgünaydın arkadaşlar dün çok giremedim.
Gelinlik gelin saçı falan bu konular inanın son dk kadar değişiyor. gelinliğimi diktirmesem milyonlarca fikrim daha vardı hele saç modelim dalgalı topuz olacaktı.
kuaförde ani kararla yine değişti tacımda öyle hep bu bu dediğim model yine değiştibeğendiklerinizi kaydedin son dk bakar bu bu diye seçersiniz
bide ben batıya hemen geliyim istemiyorum ki para biriktiririm dönüşte ev param hazır olur kısmetse, herkes çok biliyo normalde takmam ama düğün yaklaştıkça bi gerilme geldi bana
iyi fikir kuzum sağol valla önerilere ihtiyacım vardı.büyük kırlentleri kırmızı siyah yaptırsam çok göz yorardı dimi.
benim yer kırlentlerim var.yani yerde oturmak için falan pufur pufurlar.
2 tane kırmızı var düz kırmızıgerçi büyükler.ama odamın bi köşesinede onları koyarım güzel durur
ben kaydedip çıktı alıyorumsaol canım bu arada günaydınnn
ben kaydedip çıktı alıyorumsaol canım bu arada günaydınnn
yok kuzum kaynana minderi değil.benim 4 tane yer kırlentim var.2 si düz kırmızı diğer ikizi kahverengi ve turkuaz.Büyük kırlentler yorar gözü canım
evet bak onlarda güzel durur
Kaynana minderi mi yaptırdın
Öyle adetler varmış
Bende bu topik de duydum
Ben yaptırmıcam gelemsin hatta hiç gerek yok
günaydın canımbenimde öyle harika klasörüm vardı balayı dönüşü yok ettim
insanın fikri hergün değişiyo yaa gçzünü karartıp karar vercen ve daha bakmican en iyisi
yok kuzum kaynana minderi değil.benim 4 tane yer kırlentim var.2 si düz kırmızı diğer ikizi kahverengi ve turkuaz.
kaynana minderini annemin ısrarlarına dayanamadım.o inat etti.heves etmiş.mor yaptırdık.saçma sapan şeylere para verdiriyo anneme sinir oluyorum var ya.neymiş olmazsa olmazmış.o kırlentin içine çivi koycam dedim bende.sanki kaynana gelince onda mı oturcak pehh saçmalık işte.
insanın fikri hergün değişiyo yaa gçzünü karartıp karar vercen ve daha bakmican en iyisi
evet beyaz deri zor olur ama ben sadece kollarını beyaz istiyorum.ılık suyla sildik mi çıkar heralde ya diimi :26:
Ayrı temizleyicileri var canımevet beyaz deri zor olur ama ben sadece kollarını beyaz istiyorum.ılık suyla sildik mi çıkar heralde ya diimi :26:
kızlar yatak örtüm beyaz,üzerinde siyah gri pullar var.yatak odamıda beyaz almayı düşünüyorum.halı ne renk olsun.siyah beyaz kırmızı mı,siyah beyaz mı,düz kırmızı mı ?
:126::126:Kızlar benim biraz işimin başına dönmem lazım görürşüz
rica ederim
Yapabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?