- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.921
ayy kızlaarrr napıyounuzzzz
aferim bugün az konuşmuşsunuzyetişemiyorumhızınıza yahuuu
bal böceği bi uğrmaış ben de diyordum nerede bu kız :44:
çiğdem 16 sana yazmıştım ama görmedin herhalde, o taçlarla ilgili bana bi yardım edebilirsen:26:
kızlar sızlere bısı sorcam ben oturma odam beyaz mobılya uzerıne soft renklerde kırlentler falan koyup azcık cıceklı boceklı bısıler yapmak ıstıyorum. ama gezdıgım yerlerde hıc böle seylerle karsılasmadım ya hayallerım kırıldı resmen.
mesela mobılylarda su tarz bısı ıstıyorum
Eki Görüntüle 361188
Eki Görüntüle 361187
Eki Görüntüle 361186
Eki Görüntüle 361185
Eki Görüntüle 361184
Eki Görüntüle 361183
Eki Görüntüle 361190
mesela su tarz kırlentler ustune
Eki Görüntüle 361189
bıde kose takımı koyunca bos kalan bı duvarıma su ıkea dakı hem yatak hem koltuk gıbı kullanılan yataklardan dusunuyorum
Eki Görüntüle 361182
ama hıc bı yerde bulamadım gorenınız bılenınız duyanınız varsa lutfen yardııııımmmmmmm
canım böyle beyaz koltuk sakın alma derim.
sonuçta devamlı oturacaksın görümcem böyle derisini aldı silerim ederim diye üstüne devamlı bişey örtmek zorunda kalıyor.
üzerinde oturmasan bile mutlaka toz oluyor bişey oluıyor..
country tarz seçtiklerinin büyük bölümü gördüğüm kadarıyla...
bu tarzın en bilindik temsilcileri Türkiye'de IKEA, Tepe Home ve Sherwood'dur...
istanbuldaysan modokoya falan da bakabilirsin, oradaki dükkanlarda da bulursun..
mutluluklar şimdiden
Kızlar Şuan Bizim Gündem Biraz Daha Altın Ağırlıklı Setlerinizi nerden aldınız ne kadara aldınız markaları ne benim düşündüklerim ve modelleri şöleEki Görüntüle 361207 Eki Görüntüle 361208 Eki Görüntüle 361209 Eki Görüntüle 361210 bileziğim nişanda takılan bileziğimin modelinide paylaştım bu gerdanlıklarının en pahalısı 2600 tl
cnm ben setımı ve bılezıklerımı alalı 1 sene oluyor . setımın markası neydı bılmıyorum ama 4700tl ye almıstık dıye hatırlıyorum. bursada kapalı carsıda bı kuyumcudan almıstık hepsını.
kızlar yatak örtüm beyaz,üzerinde siyah gri pullar var.yatak odamıda beyaz almayı düşünüyorum.halı ne renk olsun.siyah beyaz kırmızı mı,siyah beyaz mı,düz kırmızı mı ?
selam kızlarrrr
Bu Altın Muhabbetleri Benim Başımı Ağrıttı poof:2::2:
kızlar fotografçı işini ne yaptınız.
biz tanıdık birinden torpilli fiyat aldık.
dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.
kızlar fotografçı işini ne yaptınız.
biz tanıdık birinden torpilli fiyat aldık.
dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.
Mervecim gayet iyiymiş. Bizim burada sadece dış çekim için 700 istediler...Ohhaaa dedim bende adamabu kadar pahalı olursa her yer dış çekimden vageçerim yani
ayy bana 500 bile çok geldi.arastırmaya dewam edicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?