2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aaa ozur dılerım tatlım gosumden kacmıs herhalde tabı yapılısını falan mı anlatmamı ıstıyosun her turlu yardımcı olabılırım cnm . zahmet olmazsa tekrar yazabılır mısın

kızlar sızlere bısı sorcam ben oturma odam beyaz mobılya uzerıne soft renklerde kırlentler falan koyup azcık cıceklı boceklı bısıler yapmak ıstıyorum. ama gezdıgım yerlerde hıc böle seylerle karsılasmadım ya hayallerım kırıldı resmen.

mesela mobılylarda su tarz bısı ıstıyorum

Eki Görüntüle 361185

mesela su tarz kırlentler ustune

bıde kose takımı koyunca bos kalan bı duvarıma su ıkea dakı hem yatak hem koltuk gıbı kullanılan yataklardan dusunuyorum

ama hıc bı yerde bulamadım gorenınız bılenınız duyanınız varsa lutfen yardııııımmmmmmm

Eklentiler

• $87BA9CF2FDFD3B64A589C98Db.webp
    3 KB · Görüntüleme: 35
canım böyle beyaz koltuk sakın alma derim.
sonuçta devamlı oturacaksın görümcem böyle derisini aldı silerim ederim diye üstüne devamlı bişey örtmek zorunda kalıyor.
üzerinde oturmasan bile mutlaka toz oluyor bişey oluıyor..

country tarz seçtiklerinin büyük bölümü gördüğüm kadarıyla...

bu tarzın en bilindik temsilcileri Türkiye'de IKEA, Tepe Home ve Sherwood'dur...

istanbuldaysan modokoya falan da bakabilirsin, oradaki dükkanlarda da bulursun..

mutluluklar şimdiden

Son düzenleme:

evet dogru soyluyorsun ama gonlumden nedense baska bır renk gecmıyor napıcam bılmem

ıkea ya nedense guvenmıyorum cnm ya ama tepe home bakayım . bılgı verdıgın ıcın cok tesekkur ederım

Kızlar Şuan Bizim Gündem Biraz Daha Altın Ağırlıklı Setlerinizi nerden aldınız ne kadara aldınız markaları ne benim düşündüklerim ve modelleri şöle bileziğim nişanda takılan bileziğimin modelinide paylaştım bu gerdanlıklarının en pahalısı 2600 tl

cnm ben setımı ve bılezıklerımı alalı 1 sene oluyor . setımın markası neydı bılmıyorum ama 4700tl ye almıstık dıye hatırlıyorum. bursada kapalı carsıda bı kuyumcudan almıstık hepsını.

kızlar yatak örtüm beyaz,üzerinde siyah gri pullar var.yatak odamıda beyaz almayı düşünüyorum.halı ne renk olsun.siyah beyaz kırmızı mı,siyah beyaz mı,düz kırmızı mı ?

Tatlım beyaz kırmızı olabilir ama değişik renklerde düşünebilirsin. Gri tonlarıda bence güzel olur.
İnt. şükür geldi. hastanenin internet kablolarını çalmışlar hafta sonu hahhahahahaha

Kızlatr nasılsınız...Oku oku bitmedi yahu..3 gündür yoktum giremedim arada telden girip çıktım ama o da çok iyi olmuyor. Özledim valla kızlar sizi

kızlar fotografçı işini ne yaptınız.
biz tanıdık birinden torpilli fiyat aldık.
dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.

Bu Altın Muhabbetleri Benim Başımı Ağrıttı poof:2::2:

Tatlım altın falan neki yaaa..sıkmayın canınızı böyle şeylere. Ben takı seti almayı düşünmüyorum günlük kullabileceğim küpe ve kolye takım alıcam. Set yerine bilezik aldırcam. Sonda tüm bileziklerimi kalın modellerden yaptırcam değer kaybetmeyenlerden ama. Sonra araba alırsak falan bozdururum belki. Yada zor durumda kalırsak. Altın falan olur gider tatlım bizler şu anın tadına varalım.

dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.

Mervecim gayet iyiymiş. Bizim burada sadece dış çekim için 700 istediler...Ohhaaa dedim bende adama bu kadar pahalı olursa her yer dış çekimden vageçerim yani

dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.

Çok uygun canım
Benim 300-400 Arası foto çekilcek
Çekilen fotolar dvd olarak verilcek
20 Foto 1 büyük albüm
2 Tane cep albümü
Salonda Kına günü çekilcez
Slayt-Fotoğraf çekimi videosu

1600 Tlden 900 anlaştım
Kuzenimin eski Nişanlısı çekcek
Ondan fiyatta indirim yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…