- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.941
Çok uygun canım
Benim 300-400 Arası foto çekilcek
Çekilen fotolar dvd olarak verilcek
20 Foto 1 büyük albüm
2 Tane cep albümü
Salonda Kına günü çekilcez
Slayt-Fotoğraf çekimi videosu
1600 Tlden 900 anlaştım
Kuzenimin eski Nişanlısı çekcek
Ondan fiyatta indirim yaptı
500 de uyguna dış çekim olmaz canım yaa
Ben nişan albümümü 350 Tl yaptırmıştım
ordusporun fotoğrafçısı benm kardeşimin yakın arkadası.bi de o fiyat alsın bakalım ne diyolar.
Araştır canım biraz daha belki bulursun
Benim şuan tek derdim balayı
900 Tlde kredi kartım gelmiş
bu ay full maaşı karta yatırcam
offf offf
offf offf
kına saçın çok güzel canım yandan görüntüüs özellikle
bende kınada öle düşünüyodum ama bunun aynısını nişanımda yaptırdım şimdi napcam bilmiom
topuz ise gayet güzel ama siyahta daha güzel olucağından eminim benim saçlarda siyah bazen evde topuz yapıyorum kendimce gerçekten güzel oluyor yaa
düğün nezaman canım senin
Bizde balayına belki gidemeyeceğiz. Eşyalar düğün falan derken paramız anca yetişiyor. Üzülüyorum aslında ama çokta takmıyorum. Aşkımmmla sonunda kavuşuyoruz..Sonra o beni en güzel yerlere götürür. Ama önce borç harç bitmesi lazım...Ahhh şu ailesi azıcık destek çıksaydı...Nasıl sinirleniyorum yaaa
offf offf
Bizde balayına belki gidemeyeceğiz. Eşyalar düğün falan derken paramız anca yetişiyor. Üzülüyorum aslında ama çokta takmıyorum. Aşkımmmla sonunda kavuşuyoruz..Sonra o beni en güzel yerlere götürür. Ama önce borç harç bitmesi lazım...Ahhh şu ailesi azıcık destek çıksaydı...Nasıl sinirleniyorum yaaa
balayı bende ayarlamak istiyorum yaaaaa.
kuzucum sinirlenme bizde aynıyız eşyaları nışanlım ödüyo bizde balayına gidemicez galiba bnde çok istiyorum ama olmicak galiba zorlamicam bnde
leylam boşver ya evinde olursun aynı bende sen gibiyim biyere gidemiycez evdeyiz ama yanımda olsun yeter borç bitince gideris bizde sen nerdesin şuan hangi ilde
Konyadayım tatlım. Evet evimde yeni eşyalarımda kocamla olucam..Ama bir balayıda güzel olurdu yani. çokta üzmüyorum kendimi artık sadece bizi bu duruma sokanlara sinirleniyorum.
İnş tatlım borcumuz bitsin gideriz. Nişanlımda çok istiyor yazık belli edemiyor beni üzmemek için bende onu üzmemek adına balayı keimesini bile ağzıma almıyoru. Bizi böle durumlara sokanlar elbet birgün anlıcaklar yanlış yaptıklarını.
Biz balayı yerine karar verdikde şuan çok borcumuz var kıpırdayamıyoruz
Bizimde ailesi hiç birşeye elini sürmüyo
ama Allah büyük canım yaa
esmerim adşım sen nerelerdesin
ben konyayay çok gitmek istyorum ama bi nasip olmadı inş. eşimle gitcem ya ankaradayımbende hızlı trenle 1,5 saatte orda oluyosun gelcem ama inş. belki senide görürürz ilerleyen zamanalrda nasip olursa
Aynen tatlım evimize herşeyimizi kendimiz alıyoruz benim ailem üstüne düşeni yaptı saolsun fazlasınıda alıyor ama yinede çok zorlandık. Nişanlımın ailesinin durumu çok kötü olsa anlıcam ama bilerek yardım etmiyorlar o üzüyor işte beni. Balayı falan dert değil. dert haksızlık edilmesi bizlere
aynı durumdayız sanki beni tarif ediyorsun
canım adaşımmmmmm.. buralardayım da sadece okumakla yetiniyorum.. sinrlerim gergin biraz.. herşey para para para. durumlarda ortada zaten.. hiç bişey gözüm görmüo ev alalım kredi ödeyelim diyorum.. sonra insan heves edio bişeyler almak isito.. ayy ne bilim ya Allahtan hayrlısı.. bide işi değiştirseydim bi ohhhh çekcektim vallahii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?