2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

300-400 foto diyosun amaaa bende cep albümüde yok.pahalı o zaman

Ankarada olanlar için edessayı öneririm, benim dış mekan çekimlerimi onlar yapıcak mezuniyet resimlerimi vesikalık resimlerimi falanda onlar çektiler ki hiç fotojenik değilimdir, 1 adet albüm, 2 adet anne albümü, 1 adet cep albümü, 1 adet çerçeveli duvar resmi, cd 750 tl, albümün dış kapağına dikkat edin kızlar uzun süre dayanan kaliteli bişey olsun

Araştır canım biraz daha belki bulursun

Benim şuan tek derdim balayı
900 Tlde kredi kartım gelmiş
bu ay full maaşı karta yatırcam
offf offf

Bizde balayına belki gidemeyeceğiz. Eşyalar düğün falan derken paramız anca yetişiyor. Üzülüyorum aslında ama çokta takmıyorum. Aşkımmmla sonunda kavuşuyoruz..Sonra o beni en güzel yerlere götürür. Ama önce borç harç bitmesi lazım...Ahhh şu ailesi azıcık destek çıksaydı...Nasıl sinirleniyorum yaaa

cnm benmkide 7 temmuzda olck inş. ya az kaldı bunları yaptırcm baya muhabbet etmişsiiz zor yetiştim azcık yavaş oluun yawwwwwwwwwww kızlar dünde baharatlık aldım kendime kavazonlar varya şeker tuz çay koymak için

leylam boşver ya evinde olursun aynı bende sen gibiyim biyere gidemiycez evdeyiz ama yanımda olsun yeter borç bitince gideris bizde sen nerdesin şuan hangi ilde

Araştır canım biraz daha belki bulursun

Benim şuan tek derdim balayı
900 Tlde kredi kartım gelmiş
bu ay full maaşı karta yatırcam
offf offf

of naptın kıs o kadar borç yapck maaşın iyi herhalde biz gibi asgari olsa ne yapardınn :2::2::2:

kuzucum sinirlenme bizde aynıyız eşyaları nışanlım ödüyo bizde balayına gidemicez galiba bnde çok istiyorum ama olmicak galiba zorlamicam bnde

Biz balayı yerine karar verdikde şuan çok borcumuz var kıpırdayamıyoruz
Bizimde ailesi hiç birşeye elini sürmüyo
ama Allah büyük canım yaa

balayı bende ayarlamak istiyorum yaaaaa.

İnşallah sende gönlüne göre gidersin canım

kuzucum sinirlenme bizde aynıyız eşyaları nışanlım ödüyo bizde balayına gidemicez galiba bnde çok istiyorum ama olmicak galiba zorlamicam bnde

Konyadayım tatlım. Evet evimde yeni eşyalarımda kocamla olucam..Ama bir balayıda güzel olurdu yani. çokta üzmüyorum kendimi artık sadece bizi bu duruma sokanlara sinirleniyorum.
leylam boşver ya evinde olursun aynı bende sen gibiyim biyere gidemiycez evdeyiz ama yanımda olsun yeter borç bitince gideris bizde sen nerdesin şuan hangi ilde

İnş tatlım borcumuz bitsin gideriz. Nişanlımda çok istiyor yazık belli edemiyor beni üzmemek için bende onu üzmemek adına balayı keimesini bile ağzıma almıyoru. Bizi böle durumlara sokanlar elbet birgün anlıcaklar yanlış yaptıklarını.

ben konyayay çok gitmek istyorum ama bi nasip olmadı inş. eşimle gitcem ya ankaradayımbende hızlı trenle 1,5 saatte orda oluyosun gelcem ama inş. belki senide görürürz ilerleyen zamanalrda nasip olursa

Biz balayı yerine karar verdikde şuan çok borcumuz var kıpırdayamıyoruz
Bizimde ailesi hiç birşeye elini sürmüyo
ama Allah büyük canım yaa

Aynen tatlım evimize herşeyimizi kendimiz alıyoruz benim ailem üstüne düşeni yaptı saolsun fazlasınıda alıyor ama yinede çok zorlandık. Nişanlımın ailesinin durumu çok kötü olsa anlıcam ama bilerek yardım etmiyorlar o üzüyor işte beni. Balayı falan dert değil. dert haksızlık edilmesi bizlere

esmerim adşım sen nerelerdesin

canım adaşımmmmmm.. buralardayım da sadece okumakla yetiniyorum.. sinrlerim gergin biraz.. herşey para para para. durumlarda ortada zaten.. hiç bişey gözüm görmüo ev alalım kredi ödeyelim diyorum.. sonra insan heves edio bişeyler almak isito.. ayy ne bilim ya Allahtan hayrlısı.. bide işi değiştirseydim bi ohhhh çekcektim vallahii...

ben konyayay çok gitmek istyorum ama bi nasip olmadı inş. eşimle gitcem ya ankaradayımbende hızlı trenle 1,5 saatte orda oluyosun gelcem ama inş. belki senide görürürz ilerleyen zamanalrda nasip olursa

Ben ankaraya geldim tatlım bir daha gelirsem görüşürüz inş. Buyur gel canım konyaya gezdiririm ben sizi. Konya güzel bir ildir. Hatta nişanlıyken gelin misafir etmekten onur duyarım

aynı durumdayız sanki beni tarif ediyorsun

sıkma canını ya canım herşey olacağına varır hakkından hayırlısı inş. evet malasef herşey para parasız oluyo tatlım ama allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…