- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.961
Ben ankaraya geldim tatlım bir daha gelirsem görüşürüz inş. Buyur gel canım konyaya gezdiririm ben sizi. Konya güzel bir ildir. Hatta nişanlıyken gelin misafir etmekten onur duyarım
ben çeyizime herşeyi alcam elimden geldiğiince.. incik boncuk tas tabak.. kullanılcak herşey... bide aman süslü püslü falan filan.. eeeee erkek tarafı napcak.. bulaşık çamaşır makinalarımı bide yatakodamı babam alcak.. eee ev aletleride dahil.. eee erkek tarafıı? biz mobilyaları alcaz sonra biz ödücez biz ev alcaz biz ödücez kraiya gitsekde biz ödücez.. e balayı bzide fotoso bizde.. kuaförü bizde.. bi onlar altınları alcak bide evlenince 30 35 eve yardım etcekler.. eeeee biz nasıl yapcaz neyi yetştircez bilmiom vallahi... kız tarafı olmak çok zormuş vallahi..
ben çeyizime herşeyi alcam elimden geldiğiince.. incik boncuk tas tabak.. kullanılcak herşey... bide aman süslü püslü falan filan.. eeeee erkek tarafı napcak.. bulaşık çamaşır makinalarımı bide yatakodamı babam alcak.. eee ev aletleride dahil.. eee erkek tarafıı? biz mobilyaları alcaz sonra biz ödücez biz ev alcaz biz ödücez kraiya gitsekde biz ödücez.. e balayı bzide fotoso bizde.. kuaförü bizde.. bi onlar altınları alcak bide evlenince 30 35 eve yardım etcekler.. eeeee biz nasıl yapcaz neyi yetştircez bilmiom vallahi... kız tarafı olmak çok zormuş vallahi..
oo ne iyi sende ankaraya geldiğinde buyur gel arkadaşım her zmn beklerizzhepimizin durumu vaka ya bende aynıyım aldığım asgari ücret cup gidiyo offf diyorumkş kursa yatırdığım paralarla neler alırdım offf çarçur ettim paraaları offf herşey para
Aynen herşeyin en iyisini alıcaz öyle markasız şeyler falan olursa olmaz yaniii....Beğenilmez. Sonra herşeyi birde sorarak yapıcaz beğenmezse olmıcak. Eğer sormazsak büyük değilmiymiş adam yerine konulmuyormuş. Madem büyüksün azıcık yardım et yok göster değilmi. İş paraya geldimi siz karar verdiniz evlenmeye bizemi sordunuz. Bu kararı alan herşeyi göze almış demektir oluyor. Sinir oluyorum sinirrrrrrrrr...........
boşverin ya ay sinirleniyorum düğünde takılan hiçbişiyi vermyeceksin yanında biri olsun verme yanii madem öle
Aynen tatlım..aldığım maaşın yarısını biriktiyorum düğün için geri kalan yarısıda eksik gedik derken püfff gidiyor. Hiç bekarkan çalışırken güzelce eğlendinmi derlerse yokk yani yokk.. Çalışıp düğünüme para biriktirmekle geçirdim en güzel yıllarımı....Aşşşkııım olmasa bu işin sonunda hiç boyun eğmem ya
sıkma canını ya canım herşey olacağına varır hakkından hayırlısı inş. evet malasef herşey para parasız oluyo tatlım ama allah büyüktür
bitanem öncedenmiş erkek tarafı ağırlığı, şimdi istiyolar ki biz hiçbi şeye karışmayalım ama düğün dernek bitince baş köşeye kurulalım
evet canımm hakkımızda hayrlısı.. allahım yardım eder mutlaka...
ayneeen canım yaaa aynen ozaman erkek tarafı oluolar.. biz abimleri evlendirdik.. tepsi örtüsünden araba bilmem nesine kadar annem babam yaptı abimler kuruş harcamadı.. aman size ilerde lazım olcak die.. ki bizde çok durumu iyi aile değildik.. ama bunlar sadece lafta.. tamam olur eder diolar.. herşeyii nasıl biz yapcaz bilmiom vallahi.. ama sonrada dediğin gibi gelip oğlumuzun evi der der dururlar... offffff
evet canımm hakkımızda hayrlısı.. allahım yardım eder mutlaka...
ayneeen canım yaaa aynen ozaman erkek tarafı oluolar.. biz abimleri evlendirdik.. tepsi örtüsünden araba bilmem nesine kadar annem babam yaptı abimler kuruş harcamadı.. aman size ilerde lazım olcak die.. ki bizde çok durumu iyi aile değildik.. ama bunlar sadece lafta.. tamam olur eder diolar.. herşeyii nasıl biz yapcaz bilmiom vallahi.. ama sonrada dediğin gibi gelip oğlumuzun evi der der dururlar... offffff
ah kızlar hepımız erkek tarafı konusunda bır dokun bın ısıt durumundayız sanırım. benımde son zamanlarda cok sınırlerım bozuk. kayınpederımın durumu gercekten ıyı mıllete hava atıyo hersey en ıyısınden en kalıtelısınden dıe ama gel gor kı o cok pahalı onu almayın bunu almayın. artık doldum parasına karar vermek bıttı sımdı modellere burunlarını sokuyorlar. gecenlerde balayı ayarlıcaz dedık sımdı para yok dugune bı hafta kala bakarsınız dedı. sankı o zmn yer bulucaz. nısanlım aldıgı maası eve verıyor ev yaptırılıyor dugun oluyo falan dıye ama varsa yoksa abısı , gorumceme ve bıze bısı oldugu yok. zamanında kavga dovus gıtmıs kaynım. sımdı bız gelıcez dıye apar topar gerı geldıler mutfakları yerlerı yatak odası oturma odası yenılendı 2 tane lcd alındı 2 tane pc alındı. cocugu ozel okula yazdırıldı. allahım sınır oluyorum sınır. neden dersenız kayınpederımın taksısı var kaynım calısıyor ve aylık kac para aldıgı bellı degıl hayat ona gusel. bızım butun herseyımızde taksıden kaynım ne kadar verırse kayınpederıme onunla oluyo. nısanlımda cok kızıyo uzuluyo
allah yardımcınız olsun kızlar... her zaman hayırrlısını versin.
sende yüzlerine vurursun, zaten ben oğlumuzun evi lafına inanılmaz ifrit oluyorum, bi kere duysam vereceğim cevap şu olur oğlunuzun eviyse hizmetinizide o yapsın.
kızlar erkek tarafının altınlarını vermiyoruz ya peki kız tarafının altınları ne olcak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?