2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hahahha ve hahhahaha bu kadar gülerim...O altınlarıda paralarıda kimseye veremem....O zaman bizim ev eşyalarımızın borçlarını ödeselerdi. Yardım etselerdide düğünde takılan şeylerden hakları olabilseydi.

cnm babanın gercekten kıymetını bıl . bızımkının dunyadan haberı yok yada ısıne öle geldıgı ıcın yokmus gıbı yapıyo ne alsam yıne mı aldın herseyı bız mı alcaz. halı nıye alıoz perde nıye alcaz canımdan bezdırdı benı yemın ederım. annem yok dogru duzgun anlatanı yok ama hıcte anlayıslı davranmıyo canımdan can gıttı ceyız yapcam derken

kızlar erkek tarafının altınlarını vermiyoruz ya peki kız tarafının altınları ne olcak :18:

kız tarafının altınları derken.. eee onlarda bizde kuzum..bize takılan bizmdir ya.. ozamn onlar ayakta dursun onlara takılsın...

aslaaa göstermem ucunu bile.. biizmde düğün salonunda takıdan verilcek salon parası.. gerisi bizeeee.. ben alabişlrsem ev alcam taksit ödücem..kuruş koklatmam vallahi.. dediğim gibi çok istiolarsa onlarda gelsin yanımda dursun takan onlara taksın..

Bilmezmiyim tatlım hiç..Bazen sinirleniyor karşı tarafa bana kızıyor ama haklı adam ne dese haklı bende susuyorum. Sonra kıyamıyor her istediğim şeyi alıyor. Birtanem o benimmm..

kızlar bizde düğün alışverişinde anneye de ana yolu die bilezik falan bişey alınır.. annem onu bile bana vercek ya.. aman ben napcam dio. al sen kullan sat borçlarını öde dio.. bizm ailemiz bu kdar düşünüyo işte.. amaaaaa..

bnmde annem problem karşı taraf biz takıyı ellemicez diyo ama annem bn vermem dyo sonrada sen evlen sonra veririm diyo yok bankaya senin üstüne atarım diyo kocan bilmesin dio dioyoda diyo ömrümü yedi vallahi bnde hepsi bnm vermem iki tarafada diyincede cingenmisin sen diyo

haydaaaaaaaa öyle şey olurmu adaşım yaa.. annen niye arayı bozuo şimdi ya... ne demek kocan bilmesin.. öyle şey olur mu sakın sakın kabul etme.. aman annem üzlmesin falan die.. eşinle aranı bozma sakın bu yüzden.. olmaz öyle şey de.. bu biizm paramız de sert çık ya... daha ne zaman görcez böyle toplu para.. tabiki eşinle istediğin gibi kullancan ya

annem ya da kayınvalidem farketmez, niye onlar saklıyo ya da bankaya yatırıyo benim paramı/altınlarımı?
ben salak mıyım beceremezmiyim bu işi yapmayı?

bitanem zaten öle bişey olamaz bn hiç bişeyimi saklamıyorum aşkımdan oda öle bnm babam yok oda biraz onu kullanıyo baabn yok bn borçları nasıl ödicem falanda filan bn zaten maaşımın hepsini getirip annemin eline veriyorum daha ne yapayım bn söyleyin arada kaldım nışanlım diyo hepsi bizim annem diyo yok sonra vercem

borcumu varda annenin

kızlar kınada gelen takı kız tarafına aittir.aile eğer isterse ve maddi imkanları el veriyosa verir kızına parayı.
ama düğün takısı gelinle damada aittir.ailenin durumu kotüyse paraları alıyolar.küçük altınlar ve hediyelik bilezikler gelinde kalıyo sakın vermeyin.ayrıca kim yazmış hatırlayamadım ama.kaynana niye yapıyomuş hediyelik bilezikleri kalın bilezik.gelinin aklı yok mu alsın kocasını gitsin kuyumcuya sanane dimi.ahhh kaynanalarrrrr

zaten bnde öle dedim sen takma bn ödicem dedim şuanda ödüyorum zaten kuşum bn gidene kadar 1 milyar falan kalır onuda öderim bn takıdan

eşine söyleme demiş bide
eşin annesiyle gizli bişey yapsa üstelik senide ilgilendiren bi konuda bunu yapsa ne hissedersin annene bunu anlat güzelim

eşine söyleme demiş bide
eşin annesiyle gizli bişey yapsa üstelik senide ilgilendiren bi konuda bunu yapsa ne hissedersin annene bunu anlat güzelim

diyorum demediğim bişey kalmadı dedimki onlarda aynısını bana yapsa sen ne yaparsın yok onlar yapamaz diyo yok öle bişey sen yaparsan evledına onlar hayde hayde yapar diyorum ama anlayana artık karışmıyorum sustum ama kına günü hepsini alcam elinden arkamda borçta bırakmıicam siz maaşınızı ne yapıyosunuz

ben maaşımla büyük eksikler hariç gerisini tamamladım kendi kendime.babam yatak odamı mutfak masamı bornoz ütü tost makinası yatak odası halısı tülü mutfak halısı bunları alcak ve ödicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…