- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.981
kayınvalıdem sımdıden plan yapıyo dugundekı tum takılar dan paralarla dugun salonu odenıcekmıs. hedıye gelen bılezıkler le bı tane bılezık yapılıcakmıs. ceyreklerıde yarı yarıya paylasıcakmısız cok komık ruylarında gorurler kusura bakmasınlar valla
Ben iki taraftan gelenleride vermicem. Zaten babamda istemez. Millet eksik gediğinizi alalım diyor babam yok ben alırım herşeyi siz takcaklarınızı takın onlara yatırım olsun diyor..Canım babam saolsun... O olmasa ne olurdu halimiz
kızlar erkek tarafının altınlarını vermiyoruz ya peki kız tarafının altınları ne olcak :18:
kayınvalıdem sımdıden plan yapıyo dugundekı tum takılar dan paralarla dugun salonu odenıcekmıs. hedıye gelen bılezıkler le bı tane bılezık yapılıcakmıs. ceyreklerıde yarı yarıya paylasıcakmısız cok komık ruylarında gorurler kusura bakmasınlar valla
cnm babanın gercekten kıymetını bıl . bızımkının dunyadan haberı yok yada ısıne öle geldıgı ıcın yokmus gıbı yapıyo ne alsam yıne mı aldın herseyı bız mı alcaz. halı nıye alıoz perde nıye alcaz canımdan bezdırdı benı yemın ederım. annem yok dogru duzgun anlatanı yok ama hıcte anlayıslı davranmıyo canımdan can gıttı ceyız yapcam derken
kız tarafının altınları derken.. eee onlarda bizde kuzum..bize takılan bizmdir ya.. ozamn onlar ayakta dursun onlara takılsın...
aslaaa göstermem ucunu bile.. biizmde düğün salonunda takıdan verilcek salon parası.. gerisi bizeeee.. ben alabişlrsem ev alcam taksit ödücem..kuruş koklatmam vallahi.. dediğim gibi çok istiolarsa onlarda gelsin yanımda dursun takan onlara taksın..
bnmde annem problem karşı taraf biz takıyı ellemicez diyo ama annem bn vermem dyo sonrada sen evlen sonra veririm diyo yok bankaya senin üstüne atarım diyo kocan bilmesin dio dioyoda diyo ömrümü yedi vallahi bnde hepsi bnm vermem iki tarafada diyincede cingenmisin sen diyo
haydaaaaaaaa öyle şey olurmu adaşım yaa.. annen niye arayı bozuo şimdi ya... ne demek kocan bilmesin.. öyle şey olur mu sakın sakın kabul etme.. aman annem üzlmesin falan die.. eşinle aranı bozma sakın bu yüzden.. olmaz öyle şey de.. bu biizm paramız de sert çık ya... daha ne zaman görcez böyle toplu para.. tabiki eşinle istediğin gibi kullancan ya
bitanem zaten öle bişey olamaz bn hiç bişeyimi saklamıyorum aşkımdan oda öle bnm babam yok oda biraz onu kullanıyo baabn yok bn borçları nasıl ödicem falanda filan bn zaten maaşımın hepsini getirip annemin eline veriyorum daha ne yapayım bn söyleyin arada kaldım nışanlım diyo hepsi bizim annem diyo yok sonra vercem
borcumu varda annenin
annemin bana aldığı çeyiz borcu var tatlım
geliri yok mu annenin peki?
babamdan kalan maaşı var bn zaten o borcu ona bırakmam gidene kdar ödicem takıdanda kalan borcu ödicem
tüm altınlarını annene verecek kadar borç yoktur heralde, derdi borçsa anne biz ödicez sen takma de
zaten bnde öle dedim sen takma bn ödicem dedim şuanda ödüyorum zaten kuşum bn gidene kadar 1 milyar falan kalır onuda öderim bn takıdan
eşine söyleme demiş bide
eşin annesiyle gizli bişey yapsa üstelik senide ilgilendiren bi konuda bunu yapsa ne hissedersin annene bunu anlat güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?