2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

alacaklarımı alıyorum cnm üç beş kuruş karılırsa köşeye kimsenin haberi yok

niye yapamasınlar ki, başında babası yok diyede düşünebilirler

Bizde set mecburi bilezik 5 dir ama 3 e artık razıyım :) bakalım nasıl olucak hayırlısı

balayı bende ayarlamak istiyorum yaaaaa.

bende bende o meseleden daha bizim ışık bile yok

boşverin ya ay sinirleniyorum düğünde takılan hiçbişiyi vermyeceksin yanında biri olsun verme yanii madem öle

kesinlikle bende öle düşünüorum ama bakalım onlar bizim borçumuzu anca kapatır ben kayınpederime sinir oluyorum çalışmıo etmio hiç bişeydende kasmıo nasılsa oğlu bakıyo

hahahaha al bende de o kadar

bende nişanlımla biz başka kimse yok valla

Hepimiz çok stresliyiz
Ben bu yıl deli gibi açıldım
Toparlanamıyorum
Çalıştığım için aileme de diyemiyorum
Parada isteyemiyorum

Şu evimizi hayırlısıyla kurup yerleşsek de herşey yoluna girse

Banada bi takı seti
4 bilezik takcaz dedi ama
Hayatta yapmazbenim kaynanana
Çünkü şuana kadar yapcam dediği hiç birşeyi yapmadı
bir tane çekirdeği yok bende aldığı yaptığı
Ve 7 aydır nişanlıyım

Sağolsun benim kaynana fena değil o konuda terlikler pijamalar ceyiz için bişiler dolduruyo
Zaten ben nişanlıma demişim Onlar Olucak Tepemin Tasını Attırmasınlar Hee

bn 4 senedir çalışıyorum ve çalıştığım günden bu güne kadar paramı hep anneme verdim halada veriyorum aynı düzen gidiyo sizde ölemi yapıyosunuz

Sağolsun benim kaynana fena değil o konuda terlikler pijamalar ceyiz için bişiler dolduruyo
Zaten ben nişanlıma demişim Onlar Olucak Tepemin Tasını Attırmasınlar Hee

bnmde 4 bilezik benerzurum burması istedim bnmkiler yapacaklar allah izin verirse yani öle diyolar ama korkum yok yaparla

bn 4 senedir çalışıyorum ve çalıştığım günden bu güne kadar paramı hep anneme verdim halada veriyorum aynı düzen gidiyo sizde ölemi yapıyosunuz

ben 2010 kpss ile atandım nisanda 1 yılım dolucak 1 yıldır bikaç kere annemleri yemeğe götürdüm annemede hediyeler aldım ama ellerine para saymadım hiç biliyolar hazırlık yaptığımı

Ben 3 yıldır çalışıyorum
Ben hep eğitimim için harcadım
ama hep kurslara ve kıyafete yatırdım paramı
Dünya kadar kıyafetim,ayakkabı,çantam var
Eve ayrı bir dolap alcaz bu yüzden
Çünkü babamın evindeki dolabım çeyizimdeki dolaba göre daha büyük olmasına rağmen bile tıkış tıkışlar

almayacağım diyorum ama bende kıyafet alma hastalığı var
Ucuzda değil ki
Servetim yani resmen

bana 5 bilezik 1 set 1 saat alınacak.seti 2 milyardan hesaplıyolarmış duyumlarıma göre takılsınlar onlar kafalarına göre dedim

ben takı konusunu hiç konuşmadım nişanda 2 bilezik taktılar annemlerde kayınvalidemlerde ne takıcak napıcak bilmiyorum, kayınvalidemler büyük oğullarınada nişanlımada 15000 tl ayırmışlar bize ayırdıkları paranın 13500'ü zaten düğüne gidiyo, ayırdıkları miktarı bende geçerlerse eltime haksızlık olur o yüzden ekstraları nişanlım alır sanırım takı setini falan, bide ben yüz görümlüğü laptop istedim

adaşımm ben 16aydır çalışıyorum.. annemlere küçük hediyeler alırım arada yemek falan yeriz. eve bzen bişeyler alırım.. anneme arada veririm. ki bu aralar çeyiz için bol bol ip alıo.. maaş aldıkça küçük bişey veriom ama asla eline saymadım paramı.. ancak yetişiyom zaten.. elime geçtikçe biriktiriyom yada eşya alıom.. onlar almaz zaten öle..alırlarsada onlar yaparlar herşeyimi..

Yüz görümlüğümü anammmm ben o işi hiç düşünmedim yaaa

Bana nişanda 2 Bilezik taktılar
Benim eltime çok anlı şanlı düğün yapılmış ama bana yok

tuğçeee 2.000 tl seti hesaplıyolarmış.nası bişi düşünüyolar merak ettim :)) benm sordklarım 3 den aşşa deil.

benim kociş seti takcak

tuğçeee 2.000 tl seti hesaplıyolarmış.nası bişi düşünüyolar merak ettim :)) benm sordklarım 3 den aşşa deil.

benim kociş seti takcak

Benimki de seti takcak
Birde 2 aydır nişanlım her maaşta çeyrek alıp veriyor bana
Bende onları çeyrekli bileziklerden yapayım diyorum
Kınada onu taksın
Daha bana saat de alıncak

2000 Tl set bulamazlar bence

Son düzenleme:
Yüz görümlüğümü anammmm ben o işi hiç düşünmedim yaaa

Bana nişanda 2 Bilezik taktılar
Benim eltime çok anlı şanlı düğün yapılmış ama bana yok

yüz görümlüğü bizim aramızda geyikti
sıfır borçla evlenmeyi umuyoruz o bize yeter Allah can sağlığı versin hepimize

yüz görümlüğü bizim aramızda geyikti
sıfır borçla evlenmeyi umuyoruz o bize yeter Allah can sağlığı versin hepimize

Ben istemem herhalde
Zaten bi dünya borçla evleneceğiz

Mervemm şu kayınvalideyi diyom bi arayım bi içimdekileri dökeyim çok istiyorum yaa
Hergün böyle yaşamaktan çok sıkıldım
Allahından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…