- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.001
diyorum demediğim bişey kalmadı dedimki onlarda aynısını bana yapsa sen ne yaparsın yok onlar yapamaz diyo yok öle bişey sen yaparsan evledına onlar hayde hayde yapar diyorum ama anlayana artık karışmıyorum sustum ama kına günü hepsini alcam elinden arkamda borçta bırakmıicam siz maaşınızı ne yapıyosunuz
diyorum demediğim bişey kalmadı dedimki onlarda aynısını bana yapsa sen ne yaparsın yok onlar yapamaz diyo yok öle bişey sen yaparsan evledına onlar hayde hayde yapar diyorum ama anlayana artık karışmıyorum sustum ama kına günü hepsini alcam elinden arkamda borçta bırakmıicam siz maaşınızı ne yapıyosunuz
Tatlım altın falan neki yaaa..sıkmayın canınızı böyle şeylere. Ben takı seti almayı düşünmüyorum günlük kullabileceğim küpe ve kolye takım alıcam. Set yerine bilezik aldırcam. Sonda tüm bileziklerimi kalın modellerden yaptırcam değer kaybetmeyenlerden ama. Sonra araba alırsak falan bozdururum belki. Yada zor durumda kalırsak. Altın falan olur gider tatlım bizler şu anın tadına varalım.
balayı bende ayarlamak istiyorum yaaaaa.
boşverin ya ay sinirleniyorum düğünde takılan hiçbişiyi vermyeceksin yanında biri olsun verme yanii madem öle
kayınvalıdem sımdıden plan yapıyo dugundekı tum takılar dan paralarla dugun salonu odenıcekmıs. hedıye gelen bılezıkler le bı tane bılezık yapılıcakmıs. ceyreklerıde yarı yarıya paylasıcakmısız cok komık ruylarında gorurler kusura bakmasınlar valla
Hahahha ve hahhahaha bu kadar gülerim...O altınlarıda paralarıda kimseye veremem....O zaman bizim ev eşyalarımızın borçlarını ödeselerdi. Yardım etselerdide düğünde takılan şeylerden hakları olabilseydi.
kızlar kınada gelen takı kız tarafına aittir.aile eğer isterse ve maddi imkanları el veriyosa verir kızına parayı.
ama düğün takısı gelinle damada aittir.ailenin durumu kotüyse paraları alıyolar.küçük altınlar ve hediyelik bilezikler gelinde kalıyo sakın vermeyin.ayrıca kim yazmış hatırlayamadım ama.kaynana niye yapıyomuş hediyelik bilezikleri kalın bilezik.gelinin aklı yok mu alsın kocasını gitsin kuyumcuya sanane dimi.ahhh kaynanalarrrrr
Hepimiz çok stresliyiz
Ben bu yıl deli gibi açıldım
Toparlanamıyorum
Çalıştığım için aileme de diyemiyorum
Parada isteyemiyorum
Şu evimizi hayırlısıyla kurup yerleşsek de herşey yoluna girse
Banada bi takı seti
4 bilezik takcaz dedi ama
Hayatta yapmazbenim kaynanana
Çünkü şuana kadar yapcam dediği hiç birşeyi yapmadı
bir tane çekirdeği yok bende aldığı yaptığı
Ve 7 aydır nişanlıyım
Sağolsun benim kaynana fena değil o konuda terlikler pijamalar ceyiz için bişiler dolduruyo
Zaten ben nişanlıma demişim Onlar Olucak Tepemin Tasını Attırmasınlar Hee
bn 4 senedir çalışıyorum ve çalıştığım günden bu güne kadar paramı hep anneme verdim halada veriyorum aynı düzen gidiyo sizde ölemi yapıyosunuz
bn 4 senedir çalışıyorum ve çalıştığım günden bu güne kadar paramı hep anneme verdim halada veriyorum aynı düzen gidiyo sizde ölemi yapıyosunuz
bana 5 bilezik 1 set 1 saat alınacak.seti 2 milyardan hesaplıyolarmış duyumlarıma göretakılsınlar onlar kafalarına göre dedim
ben takı konusunu hiç konuşmadım nişanda 2 bilezik taktılar annemlerde kayınvalidemlerde ne takıcak napıcak bilmiyorum, kayınvalidemler büyük oğullarınada nişanlımada 15000 tl ayırmışlar bize ayırdıkları paranın 13500'ü zaten düğüne gidiyo, ayırdıkları miktarı bende geçerlerse eltime haksızlık olur o yüzden ekstraları nişanlım alır sanırım takı setini falan, bide ben yüz görümlüğü laptop istedim
tuğçeee 2.000 tl seti hesaplıyolarmış.nası bişi düşünüyolar merak ettim :)) benm sordklarım 3 den aşşa deil.
benim kociş seti takcak
Yüz görümlüğümü anammmm ben o işi hiç düşünmedim yaaa
Bana nişanda 2 Bilezik taktılar
Benim eltime çok anlı şanlı düğün yapılmış ama bana yok
yüz görümlüğü bizim aramızda geyikti
sıfır borçla evlenmeyi umuyoruz o bize yeter Allah can sağlığı versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?