2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben istemem herhalde
Zaten bi dünya borçla evleneceğiz

Mervemm şu kayınvalideyi diyom bi arayım bi içimdekileri dökeyim çok istiyorum yaa
Hergün böyle yaşamaktan çok sıkıldım
Allahından bulsun

bnde yüzgörümlülüğü falan istemiyorum allahın izniyle düğünü atlatıyım sorunsuz yeter bunaldım atrık evime kocama kavujşmak istiyorum bn :2:

evet canımmm iyi fikirrr hemde çok şık duruyo onlar
Ben istemem herhalde
Zaten bi dünya borçla evleneceğiz

Mervemm şu kayınvalideyi diyom bi arayım bi içimdekileri dökeyim çok istiyorum yaa
Hergün böyle yaşamaktan çok sıkıldım
Allahından bulsun
yok kuzum muhattap olarak onların seviyesine inme.boşver.sakinliğinle çıldırt onları benimde neler diyesim var da.konusu gelince inceden inceden dokundurcam

evet canımmm iyi fikirrr hemde çok şık duruyo onlar

yok kuzum muhattap olarak onların seviyesine inme.boşver.sakinliğinle çıldırt onları benimde neler diyesim var da.konusu gelince inceden inceden dokundurcam

Dert sahibi olcam düşüne düşüne Allahımm
Tamam aramayacağım
ama birgün sıra bana gelir
O zaman sorarım ben onlara

tuğçeee 2.000 tl seti hesaplıyolarmış.nası bişi düşünüyolar merak ettim :)) benm sordklarım 3 den aşşa deil.

benim kociş seti takcak

Kesinlikle ben şuan altınlarla yakınen ilgilenmekteyim var 2500 üstü hepsi bu arada favoriye bir bakın derim

Benimki de seti takcak
Birde 2 aydır nişanlım her maaşta çeyrek alıp veriyor bana
Bende onları çeyrekli bileziklerden yapayım diyorum
Kınada onu taksın
Daha bana saat de alıncak

2000 Tl set bulamazlar bence

Bana çeyrekli Bileklik ve O çerçevesinden boynuma takım düğünde takıcak

yok yok

Son düzenleme:
bakın bugün noldu.
nişanlımın facesine girdim.baktım teyze kızı yazmış.

merve göründüğü gibi biri deil bence,seni etkiliyo doldurusa getiriyo.
nşnlımda abla ne alakası var kızın sucu ne falan yazmış.
ben hemen yazdım.
dedimki :
tanımadan yorum yapıyosun bilmiyosun ben etkilemiyorum doldurusa getirmiyorum o anlatıyo dinliyorum sadece dedim.
benm göründüğüm gibi biri olup olmadıgımı sen bilemezsin ama açıklama yapmak zorunda değilim ben kendimi biliyorum dedim.
o da kıvırdı yok güzelim ben öyle demekj istemedimde.iki kişiyle aile olunmaz da büyüklerin gönlünü yuapın da neler neler.
dedim ben fesatım göründüğüm gibi değilim anlamam bu işlerden dedim.
ailevi sorunları beni ilgilendirmez dedim.nası ilgilendirmez aralarını bul diyo.
banane ya banane dedim ne demek sanane diyo.
basbaya banane dedim.asla karısmam kendi derdim yetiyo bana dedim.

olsun sen yinede aralarını yap diyo.

son olarak şunu yazdım:
ben göründüğüm gibi biri değilim,e...ı doldurusa getiriyorum gaz veriyorum etkiliyorum art niyetliyim fesatım böyle işlerden anlamam ara falan düzeltemem ben dedim.

ama en güzel huyum ne biliyo musun dedim.tanımadıgım insanlar hakkında önyargılı olmuyorum dedim çıktım...

Herkesi anladımda teyzesinin kızı neden bu işlerin içinde
allahım yaa koca burunlu kız

çok güzel demişsin ellerine sağlık bu kuzende her şeye karışıyo bune maydonos gibi aynı çok iyi olmuş çok sevindim vallahi almış ağzının payını

Herkesi anladımda teyzesinin kızı neden bu işlerin içinde
allahım yaa koca burunlu kız

çok güzel demişsin ellerine sağlık bu kuzende her şeye karışıyo bune maydonos gibi aynı çok iyi olmuş çok sevindim vallahi almış ağzının payını

Al bendende o kadar teyzesinin kızı ne alaka yaaaaa...çok saçma yaniii...

al benden de o kadar
ama anasının babasının marifeti.gidip gidip şikayet ediyolar ogullarını ele aleme.bütün sülale biliyo aile içindeki meselelerini ama verdim ağzının payını.bundan sonra alttan almak yok asla yok.bi baslayuın gerisi geliyo kızlar.sıra kaynanada

Canlarımmm iyi akşamlar...Kuzenimin c.tesi bebişi oldu... Doğumhane kapısında ilk bebeği bana verdiler hastanede çalıştığım için oraya kadar girebildim...Bebiş çok tatlıydı..daha yeni doğmuş saf tertemiz bişey..Titriyodu..Rabbim bizede aratmadan dilediğimiz zaman versin inş..Şimdi annemle bebişimize altınını ve hediyelerini almaya gidiyoruz...Hadi kızlar kendinize iyi bakın..Sorunsuz bir güne uyanalım inş. yarın.. :80::80::79:

Kaynanaya haber ver aynı anda başlayalım

demek ki her ortamda seni kötülüyolar, yoksa seni hiç görmemiş kız niye işgüzarlık yapsın

iyi akşamlar canım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…