- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.041
Canlarımmm iyi akşamlar...Kuzenimin c.tesi bebişi oldu... Doğumhane kapısında ilk bebeği bana verdiler hastanede çalıştığım için oraya kadar girebildim...Bebiş çok tatlıydı..daha yeni doğmuş saf tertemiz bişey..Titriyodu..Rabbim bizede aratmadan dilediğimiz zaman versin inş..Şimdi annemle bebişimize altınını ve hediyelerini almaya gidiyoruz...Hadi kızlar kendinize iyi bakın..Sorunsuz bir güne uyanalım inş. yarın.. :80::80::79:
Canlarımmm iyi akşamlar...Kuzenimin c.tesi bebişi oldu... Doğumhane kapısında ilk bebeği bana verdiler hastanede çalıştığım için oraya kadar girebildim...Bebiş çok tatlıydı..daha yeni doğmuş saf tertemiz bişey..Titriyodu..Rabbim bizede aratmadan dilediğimiz zaman versin inş..Şimdi annemle bebişimize altınını ve hediyelerini almaya gidiyoruz...Hadi kızlar kendinize iyi bakın..Sorunsuz bir güne uyanalım inş. yarın.. :80::80::79:
benimde görümcem biraz görümcelik yapmıştı buda onun gibi
iyi akşamlar canım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Allah analı babalı kuzu etsin, kokla bizim yerimizede
ayyy allah analı babalı sağlıcakla büyütsün insallah allah bizlerede hayırlı zamanda nasip etsin.Canlarımmm iyi akşamlar...Kuzenimin c.tesi bebişi oldu... Doğumhane kapısında ilk bebeği bana verdiler hastanede çalıştığım için oraya kadar girebildim...Bebiş çok tatlıydı..daha yeni doğmuş saf tertemiz bişey..Titriyodu..Rabbim bizede aratmadan dilediğimiz zaman versin inş..Şimdi annemle bebişimize altınını ve hediyelerini almaya gidiyoruz...Hadi kızlar kendinize iyi bakın..Sorunsuz bir güne uyanalım inş. yarın.. :80::80::79:
tamam kuzumKaynanaya haber ver aynı anda başlayalım
evet canım bende öyle dedimarkamdan konusulanları öğrenmem iyi oldu kime nası davranacagımı öğreniyorum dedimdemek ki her ortamda seni kötülüyolar, yoksa seni hiç görmemiş kız niye işgüzarlık yapsın
kuzular iyi akşamlar kendinize iyi bakın ben kaçar yarın görüşürüz
bakın bugün noldu.
nişanlımın facesine girdim.baktım teyze kızı yazmış.
merve göründüğü gibi biri deil bence,seni etkiliyo doldurusa getiriyo.
nşnlımda abla ne alakası var kızın sucu ne falan yazmış.
ben hemen yazdım.
dedimki :
tanımadan yorum yapıyosun bilmiyosun ben etkilemiyorum doldurusa getirmiyorum o anlatıyo dinliyorum sadece dedim.
benm göründüğüm gibi biri olup olmadıgımı sen bilemezsin ama açıklama yapmak zorunda değilim ben kendimi biliyorum dedim.
o da kıvırdı yok güzelim ben öyle demekj istemedimde.iki kişiyle aile olunmaz da büyüklerin gönlünü yuapın da neler neler.
dedim ben fesatım göründüğüm gibi değilim anlamam bu işlerden dedim.
ailevi sorunları beni ilgilendirmez dedim.nası ilgilendirmez aralarını bul diyo.
banane ya banane dedim ne demek sanane diyo.
basbaya banane dedim.asla karısmam kendi derdim yetiyo bana dedim.
olsun sen yinede aralarını yap diyo.
son olarak şunu yazdım:
ben göründüğüm gibi biri değilim,e...ı doldurusa getiriyorum gaz veriyorum etkiliyorum art niyetliyim fesatım böyle işlerden anlamam ara falan düzeltemem ben dedim.
ama en güzel huyum ne biliyo musun dedim.tanımadıgım insanlar hakkında önyargılı olmuyorum dedim çıktım...
canımmmmmm cuma günüde bnm kuzenimin ikizleri oldu... bal gibiler baaalllCanlarımmm iyi akşamlar...Kuzenimin c.tesi bebişi oldu... Doğumhane kapısında ilk bebeği bana verdiler hastanede çalıştığım için oraya kadar girebildim...Bebiş çok tatlıydı..daha yeni doğmuş saf tertemiz bişey..Titriyodu..Rabbim bizede aratmadan dilediğimiz zaman versin inş..Şimdi annemle bebişimize altınını ve hediyelerini almaya gidiyoruz...Hadi kızlar kendinize iyi bakın..Sorunsuz bir güne uyanalım inş. yarın.. :80::80::79:
em yay ya cnm ben nişanlına söle deki konusma bunla kıza kızada söle bizimle ilgili bişeye karışma lütfen desürekli burnunu sokuyo kıss ya ne hakla sanane de kavgalar onamı kalmış g.zekalı kıza alla alla deli ediyo böle insanlar kıza söle bizle ilgili bişeye karışma abla yorumda yapma de darılırsa darılsın ben dayanamıyorum böle aptallara ya nasıl dayanaıyosun
ben diyorum herşeyi aten böle giderse o kız nişanlımıda silecek
ay sil faceden ne hali varsa görsün aptalın işimi karıştıranın işi olmaz ya ne böle bizdede varbi cenabet teyze kısı teyze kısını layık görüyomuştu benm tahminlerim öle oğlanı ben kaptım ya onlarda karışmaya çalışıyo ben karıştırtmıyorum tınlama ya boşver gerekirse faceden sil laf atıyoki kızla nşşanlında konsuyo konusma de nişanlıyo cevap verme de işim vardı de
sildim zaten hepsniama gereken cevabı çekinmeden verdim acayip rahatladım.şok oldu nişanlımın facesinde beni görünce nası ya bu nası olur dedi.bunda şaşılacak ne var dedim nişanlımın facesinin şifresini ben bilmicemde kim bilcek dedim
oh iyiy almuş aptal de kıza ya baksana sen bilmeyecende alla alla saçmalık iyi olmuş beter olsun
canım eve gidince yazıyım ben sana en iyisi. vaktim kalmadı pekaaa ozur dılerım tatlım gosumden kacmıs herhalde tabı yapılısını falan mı anlatmamı ıstıyosun her turlu yardımcı olabılırım cnm . zahmet olmazsa tekrar yazabılır mısın
canım bence ço uygun, ben stüdyoda bi büyük 16 foto 2 albüm 300 e yaptırdım. arkadaşımdı hem de..kızlar fotografçı işini ne yaptınız.
biz tanıdık birinden torpilli fiyat aldık.
dış çekim 20 foto.
video çekimi.
salonda 100 foto
500 tl nasıl sizce.
kesinlikle...500 de uyguna dış çekim olmaz canım yaa
Ben nişan albümümü 350 Tl yaptırmıştım
Bizde balayına belki gidemeyeceğiz. Eşyalar düğün falan derken paramız anca yetişiyor. Üzülüyorum aslında ama çokta takmıyorum. Aşkımmmla sonunda kavuşuyoruz..Sonra o beni en güzel yerlere götürür. Ama önce borç harç bitmesi lazım...Ahhh şu ailesi azıcık destek çıksaydı...Nasıl sinirleniyorum yaaa
Aynen tatlım evimize herşeyimizi kendimiz alıyoruz benim ailem üstüne düşeni yaptı saolsun fazlasınıda alıyor ama yinede çok zorlandık. Nişanlımın ailesinin durumu çok kötü olsa anlıcam ama bilerek yardım etmiyorlar o üzüyor işte beni. Balayı falan dert değil. dert haksızlık edilmesi bizlere
aynı durumdayız sanki beni tarif ediyorsun
Ben iki taraftan gelenleride vermicem. Zaten babamda istemez. Millet eksik gediğinizi alalım diyor babam yok ben alırım herşeyi siz takcaklarınızı takın onlara yatırım olsun diyor..Canım babam saolsun... O olmasa ne olurdu halimiz
Ay kizlar yazdiklarinizi okudukca icim bunaldi valla, allah size sabir versin. Hem yardim etmeyen hem de takilari isteyenler mi dersin, dugunun sekline semaline karar verenler mi, nisanlisina kizi cekistirenler mi... Ne bicim insanlar bunlar, icleri kirli resmen. Maddi olarak iyi durumda olmayabilirler belki, bunu anlariz, hic de gucumuze gitmez eger onlar bize iyi niyetle yaklassa.. Benimkiler iyi insanlar, ama ben de cok rahatim, hic takmiyorum kafama artik ufak tefek seyleri.
Mesela kayinvalidem teflon set, celik tencere seti, gunluk yemek takimi, porselen fincan seti, bi dolu sey almis. Simdi ben kizabilirdim, markasina-modeline ben karar vercektim diye..ama aksine cok sevindim, bizi bi suru masraftan kurtardi diye.
Ya da mesela gecenlerde tee manisadan 3 tane el dokumasi, kök boyama hali gondermisler, kim bilir kac para... Hic tarzim degil, ama telefon edip bi suru tesekkur ettim, cok begendim dedim, hemen serdim antreye. Nisanlim kendi dedi, bu kilimler bizim dekorasyon stilimize uymadi diye. Ben de dedim ki, esyalar tamamlanana kadar dursunlar, sonra yeni halilar da aliriz. el dokumasi hali yani, taa ordan gondermisler. Boylece kimsenin kalbi kirilmadi.
Bizim sirtimizda bi yuk var, arayi yapmak zorundayiz, ince bi cizgide yuruyoruz. O yuzden biraz sabirli, biraz anlayisli, biraz umursamaz ve biraz da politik olmaliyiz bence.
Bana nisanda bi set, bi de bilezik taktilar o kadar. Ama fazlasina da gerek yoktu bence, zaten aldigimiz evin yarisini babasi verdi, dugun dernek her seyi eksiksiz yapiyo adam. Simdi dugun icin bi set daha alincak muhabbeti dondu, nisanlima sakin almasinlar dedim. Hicbi zaman takmiycam, satsam para da etmiycek, ne gerek var ikinci sete dedim. Ben kasadan cikarir veririm nisan setini, dugunde tekrar takarlar dedim. Cok takilmamak lazim bence boyle seylere.
Cgdm, senin tarzin ayni ben valla :) muhtemelen evlerimiz cok benziycek :) ben de aynen senin gibi beyaz uzerine pastel renkli minderler istiyorum, duvarlarimi da toz pembe yapicam. Ama herkes bana da beyaz zor olur diyo.. Napsam bilemedim. Keten kumastan, kiliflari sik sik sokulup yikanabilcek sekilde yaptirsam basedebilir miyim acaba... O da olmazsa acik gri, ya da koyu krem gibi beyaza yakin bi seyler yapicam artik, bakalim.
Emyay bu arada ekledigin gelinligin kurdelesine asik oldum!! Bi benzerini yaptirabilirim ben de, ama prenses tul etegin arkasina, ucuk pembe satenden. Bu haftasonu bakmaya basliycam gelinligime artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?