2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
miskacım içlerine girmeden kimseye iyi deme bence, ben hiçbi durumda bana çeyize dair bişey alsınlar istemezdim açıkçası, yarın en ufak bi tartışmada çeyizlerinide biz aldık olur adı, benim çeyizime aldığımız şeyleri nişanlımın maaş kartından ödemiştik indirimli olmuştu, ben şimdi azar azar ödüyorum ona, ille öde demiyo ama ne me lazım yarın lafı olur çekemem, insanoğlu çiğ süt emmiş derler, ya da ben fazla sertim bilmiyorum

Günaydınn kızlar idareci olmak zorundayız ama nasıl

Valla tatlım ben maaşımı çeker çekmez yarısını vadeli hesaba yatırıyorum çekemeyim harcamayım diye. aylık vade iyi oluyor. geri kalanıda zaten çeyiz eksik falan derken anca yetiyor hatta bazen yetmiyor babamdan alıyorum

Annen dün ciciler almış bana..kepçeler, tokalar, 2 tane tapsi çok şeker bir tanede araba şeklşinde mor gırgır... Canım annem :)

Son düzenleme:

bende dün duş jeli sabun el kremi takım aldım çok sevimli tipleri vardı bugun de arkadaş tapır varya onun katologunu getirecek

bende dün duş jeli sabun el kremi takım aldım çok sevimli tipleri vardı bugun de arkadaş tapır varya onun katologunu getirecek

Minik hazırlıklarda ayrı bir heyecanlı oluyor. 2 tane pijama aldım dün çok şekerler. Biri mavi önünde pandacıklar var, altıda aynı o pandalardan her yeri.. bir taneside leopar desenli ama çok şeker... bakalım beğencekmi benimki

HAHHAHAHAH 185 gün kalmışşşşş...daha geçen 200 küsürdü oleyyyy...

Son düzenleme:
şafakkk
59 kınaya
65 düğüneee

inşallah kızlarr yaaaa evet çok az kaldı hem heycan hem gerginlikler aarttı

Oyyy hatun şafak mı saymaya başladın Darısı bize inşallah
Maaşım hakkında müdürümle konuşmuştum
Evlencem yetmiyor diye
Bugün maaş günü
Ve değişim olmuş çok mutlu oldum
Hemen kredi kartı borcumu ödedim

Tuğçemmm çok sevindim maaşının artmasına..müdürün iyi biriymiş ne güzel.. darısı bizim başımıza

oy kuzummm zam mı geldiiiii çok sevindim gözün aydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…