2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydınnnnn kızlarrrr

Sizin Maşallah Çok Az Kalmış Benim Daha Çok Var

bizm daha da çoooooook var:26:

oyy ne güzell güle güle kullan.. eeee darısı bize artık yaaaa

ilaç oldu ilaççç
allahıma şükürler
Yine hakkım olan değil tabi ama
Mutlaka ilerde birgün emeğimin karşılığını alıcam
Allaha şükür
inşallah canımmm
günaydınnnnn kızlarrrr

bizm daha da çoooooook var:26:

oyy ne güzell güle güle kullan.. eeee darısı bize artık yaaaa

günaydın esmerrr

Merhaba kızlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmaya yeni başladım. Benim de Haziran başında düğünüm var. Herkese kolay gelsin, evlenmek zor işmiş valla..

Satınalma Ve malzeme İdaresi elm.

Eskişehir anadolu
İktisat Mezunuyum
aslında bi İktisatcıyım ama
Ne yazıkki kendi işimi yapma ihtimalim az
Banka veya finansmanda çalışmak istemiyorum

İşin Güzelmiş Bende Türkçe Öğretmeniyim Özel de Çalıştığım İçin Benim de işim zor Kpss Zaten İmkansız

Merhaba kızlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmaya yeni başladım. Benim de Haziran başında düğünüm var. Herkese kolay gelsin, evlenmek zor işmiş valla..

Çok Zormuş Valla Dün Akşam Nişanlıma Diyorum ki düğüne 7 buçuk ay kaldı az dimi diyorum Pek İkna Olmuyor Mu yoksa Ona Az Mı Geliyor bu beni çok üzüyor

günaydın gelincikler ya benm safak tam tamına 120 günüm kalmış yawww çok az kaldı benm kaynanmda çok seviyo ama etrafındaki delüler öğretiyo kadını en çok babasını sevyorum iyi adam yani kaynanm ikinci sırada beni sevyolar kızım kızım hakkını yememek lazım sizede bişi dicem annem bide çocuk süvetri örüyo sonra öremem kızım diyo yaşlıyım günümüz gününü tutmuyo diyooo dedim anne daha evlenmedim bilene

Bende Özel sektördeyim
3.Yılıma girdim 1 Martta
Daha maaşım anca 1400 Oldu
Allah bereket versin ama
Benden daha kapasitesiz insanlar daha yüksek alıyorlar yaa sinirim bozuluyor
Birde günde 1 saat geliş 1saat gidiş
2saat yok çekiyorum
Ama mecburum burda çalışmaya borçlarımız bitene kadar
Bittikten sonra işten ayrılıp İdari yargı haklimliğine hazırlanıcam

Çok Zormuş Valla Dün Akşam Nişanlıma Diyorum ki düğüne 7 buçuk ay kaldı az dimi diyorum Pek İkna Olmuyor Mu yoksa Ona Az Mı Geliyor bu beni çok üzüyor

Benim hepi topu 3 ay kaldı ama bana da daha çook varmış gibi geliyor :) hiç üzülme sen hazırlıklarına bak

Ah Şu Mecburiyetler Olmasa Mesela Evlendikten Sonra Çalışmak İstemiyorum Ama MEcbur Gibi Bİşeyim Bakalım Nasıl Olcak Böle Düşününce Daralıyorum Çok fena

Ah Şu Mecburiyetler Olmasa Mesela Evlendikten Sonra Çalışmak İstemiyorum Ama MEcbur Gibi Bİşeyim Bakalım Nasıl Olcak Böle Düşününce Daralıyorum Çok fena

aynen cnm bende meburi olmasam yani çalışmak istemyırum hele hele şu çalıştığım yerde asgari ücretle hiçmi hiç çalılmak sştemyorum hakkımı alamıyorum evlenecem iştende çıksam borçlar var evlendikten sonra biraz önümüzü gördükten sonra çıkcmm hayırlısı rabbim tez zamanda burdan kurtarsın benii

Benim dugunumede 3 aydan az kaldı ama bende hiç hazırlık yok :)

Amin canım amin
Hepimizi kurtarsın rabbim

hemde nasıl güzel haber herşeyi unuttum bn :119::119::119:

hahahahahhaha çatlak seniii hahahaha ne güzel işte yaaaa okdar derde soruna bunlar için değiyo yaa.. Allah yardımcımız olsunnn bu günlerde güzel be
nerden gelio nişanlın ve ne kdar kalacak bakim ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…