- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.101
aynen cnm bende meburi olmasam yani çalışmak istemyırum hele hele şu çalıştığım yerde asgari ücretle hiçmi hiç çalılmak sştemyorum hakkımı alamıyorum evlenecem iştende çıksam borçlar var evlendikten sonra biraz önümüzü gördükten sonra çıkcmm hayırlısı rabbim tez zamanda burdan kurtarsın benii
Benim dugunumede 3 aydan az kaldı ama bende hiç hazırlık yok :)
kıslar çok mutluyum nışanlım geliyo akşama
Merhaba kızlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmaya yeni başladım. Benim de Haziran başında düğünüm var. Herkese kolay gelsin, evlenmek zor işmiş valla..
İnşallah Canım İnşallah
Hadi Ya Bi Kendimi Sanıyordum Bi Beyaz EŞya Var Başkada Bişey Yok Bizde de
ay bizdede sadece beyaz eşya var gelinlik bende hiç bakamdım hazır alcm o yüzden bakmadım
Bende hazır almayı düşünüyorum kafam karışmasın diye hiç bakmadım.
Ben internetten baktım modellere ama bende tam bir kararsızlık havası oluşturdu o yüzden bakmayı bıraktım. gidicem beğenicem ve alıcam.
hazır alırken üzerinize cuk oturursa çok şanslısınız ama tadilat gerekirse çok iyi bi terzi yapsın bu işi, hazır satan yerlerin anlaşmalı terzileri oluyo bi bakın nasıl işçilikleri
hazır alırken üzerinize cuk oturursa çok şanslısınız ama tadilat gerekirse çok iyi bi terzi yapsın bu işi, hazır satan yerlerin anlaşmalı terzileri oluyo bi bakın nasıl işçilikleri
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Gidip bakmak lazım. Ama ne zaman gideriz hiç bilmiyorum. terzinin işçiliği çok önemli gelinliği mahvedebilirde.
Bende çok baktım internetten o kadar modelden hic aklımda kalan olmadı. Gelinlik diktikten arkadaslarımda hiç memnun kalmadı hazır daha iyi diyorlar.
ben Hennaya gitmiştim, bi gelinlik denedim çokta beğendim ama beli bol geldi göğüs oturdu ama ipleri ne kadar sıkarsak sıkalım bel bol kaldı, göğüs ölçüm 36, bel ölçüm 34müş, ee nolcak dedim, ölçülerimi alıp gelinliği kocaelideki fabrikaya yollıcaklarmış, geldiğinde üstümde gene bakıcaklarmış, gene olmazsa dedim bi daha yollıcaklar kocaeliye, kocaelinde gelinlik kimin elinde muhattabım kim belli değil, ben ankaradayım, gelinlik kargoda eskicek, hazır gelinliğe o kadar tadilat mı olur madem fiziğim bu,34-36 karmasıyım bari baştan bana göre dikilsin dedim
diyorumya işte fiziğin çok düzgün olur cuk oturan bişey bulursun alırsın, benim öyle değil, dikene görede değişiyo tabi, çok araştırdım memnun kalıcamı umuyorum benden hevesliler
İns memnun kalırsın canım istediğin gibi olur :)
Kızlar benim bedenim tam 38, gelinlikler cuk diye oturuyor. Ben de buna güvenerek hazır alma niyetindeydim. Ama gezdikçe gördüm ki kazın ayağı pek öyle değil. Süreç içinde hem beğendiğiniz, hem fiyatı kesenize uyan hem de bedeninize oturan gelinliği bulma ihtimali gerçekten çok düşük. Son ana bırakmamak lazım o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?