2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Valla bizim ailelerimiz şehir dışında, herşeyimizi birlikte alıyoruz. Nişanlım benle gelinlikçi geze geze kordoneydi, fransız danteliyli balık modeliydi her bi haltı öğrendi
O eskiden öyleymiş bence..

benim araştırma, bakma,deneme süreçlerimin hepsinde yanımdaydı, ilk provamda geçen cumaydı ona da geldi, hayatımın her anında olduğu gibi yine yanımda istedim onu, benden zevklidir ve içgüdülerine güvenirim

benim göğüslerin maşallahı var ama belim göğüse göre ince o yüzden hazırda illaki tadilat gerekiyodu, bide hazırlar genelde 38 oluyo nedense

Evet öyle cidden, ben de şaşırmıştım hep 38 olmasına. Ee vücudun herkesin hayalini kurduğu gibi tadilattan sonra gelinlikle fıstık gibi olucaksın demek ki

Ben nişanlıma hem göstermek hemde göstermemek istiyorum. Aslında merak etsin istiyorum nasıl olacağımı heyecanlansın. Ama sonra korkuyorum ya beğenmezse diye karar veremedim

evet kızlar bende öle istioyrum.. nişan kıyafetimi bile o seçti.. gerçekten zevkine güvenirim.. eee beni seçmiş daha nolsun
gelinliğide beraber alalım istiyorum.. çeyize alacağım bi iğneyi bile beraber alıyoruz zaten.. ne bilim düğn günü görse daha mı farklı hisseder diye düşündüm de.. ama haklısınız beraber bakmalıyım.. onun beğenisi de önemliiiiii

Bende tadilat ve degisiklik istemem gelinlikte. Senin düğünün yakın sanırım?

benm nişanlım kına günüme görcek.uzağız çünkü.yakın olsak her ayrıntısıyla ilgilenmeini isterdim.o batıl inanç.

Bende tadilat ve degisiklik istemem gelinlikte. Senin düğünün yakın sanırım?

25 mayıs nikah, 16 temmuz düğün canım, ama benim başka işlerimde olucak tayin işimiz var hangi il çıkarsa gidip gelicem ev tutulcak eşyalar gitcek falan gelinlikle uğraşamam mayıstan sonra

Bende herşeyi nişanlımla alıyorum
Onun görmesi beğenmesi beni mutlu ediyor
Çok karışmaz zevklerimiz benziyo
Benim beğendiğimi beğenir ama yinede ben almam onsuz
Batıl o inanölar artık

25 mayıs nikah, 16 temmuz düğün canım, ama benim başka işlerimde olucak tayin işimiz var hangi il çıkarsa gidip gelicem ev tutulcak eşyalar gitcek falan gelinlikle uğraşamam mayıstan sonra

Seninde isin çok umarım hersey istediğin gibi olur:)

KIZLARRR gelinlik alanlar gelinlik fiyatlarını ve modellerini ekleyebilirlermi..tabi hangi ilden ve nerden aldıklarını söylerlerse bize çok yardımcı olurlar

Son düzenleme:
Canım ben hennayı bilmiyordum, sayende şimdi öğrendim. Gelinliğini ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?

almadım şekerim, tepemi attırdı orası hazırdan vazgeçtim diktiriyorum, ankaradayım ben, izmir caddesinde hande gelinlikte dikiliyo 1900 TL

kım yazmı onu cnm tabıkıde ben... ben salagım kuyumcuda ıs beceremem sagolsun kaynanam benım yerıme halledıvercek

kızlar amma dokturmussunuz yıne ya oku oku bıtmedı. buarada suan saglık ocagından gelıyorum saglık raporu almaya gıttım nıkah ıcın 2 tup kan aldılar 2 gun sonra baska bı yerden sonucunu almaya gıdıcek mısım.

yuzgorumlugu falan konusmussunuz bız nısanlımla baktık kaynanam acık goz nısanlımda dedı kı bızde adet var ılla yuzgorumlugu olması gerekıyo dıye. kayananma söledık ne dese begenırsınız . kurnaz ya bızımkı dugunden bı gun once yapalım tanıdık kuyumcudan dugunden sonra ceyreklerden oderız. guler mısın aglar mısın

adaş biz birlikte aldık bn giydim gördü valla inş. bişi olmaz ama bn pek öle şeylere inanmıyorum boşver sende inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…