- 27 Mart 2011
- 336
- 342
- 303
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.121
Valla bizim ailelerimiz şehir dışında, herşeyimizi birlikte alıyoruz. Nişanlım benle gelinlikçi geze geze kordoneydi, fransız danteliyli balık modeliydi her bi haltı öğrendikızlar peki gelinliğinizi nişanlınıza göstercek misinz? ben onsuz bakmak istemiyorum. hemen hemen her ayrıntısına beraber karar verelim istiyorum.. ama hani diolarya"düğündne önce damaty görmez" die.. sadece batıl inançtır dimi?
kızlar peki gelinliğinizi nişanlınıza göstercek misinz? ben onsuz bakmak istemiyorum. hemen hemen her ayrıntısına beraber karar verelim istiyorum.. ama hani diolarya"düğündne önce damaty görmez" die.. sadece batıl inançtır dimi?
benim göğüslerin maşallahı var ama belim göğüse göre ince o yüzden hazırda illaki tadilat gerekiyodu, bide hazırlar genelde 38 oluyo nedense
Valla bizim ailelerimiz şehir dışında, herşeyimizi birlikte alıyoruz. Nişanlım benle gelinlikçi geze geze kordoneydi, fransız danteliyli balık modeliydi her bi haltı öğrendi
O eskiden öyleymiş bence..
benim araştırma, bakma,deneme süreçlerimin hepsinde yanımdaydı, ilk provamda geçen cumaydı ona da geldi, hayatımın her anında olduğu gibi yine yanımda istedim onu, benden zevklidir ve içgüdülerine güvenirim
inşallah hemen içinize siner alır çıkarsınız ama provalara gitmek falan çok eğlenceli, bide ben yapı olarak tadilat işini pek sevmiyorum satıcılara göre 38 bedeni 36 yapmak falan çok kolay ama içime sinmiyo benim, ne biliyim tadilat yapılan hiçbi kıyafetimi çok sevemedim
Bende tadilat ve degisiklik istemem gelinlikte. Senin düğünün yakın sanırım?
Evet öyle cidden, ben de şaşırmıştım hep 38 olmasına. Ee vücudun herkesin hayalini kurduğu gibi tadilattan sonra gelinlikle fıstık gibi olucaksın demek ki
hepimiz öyle olucaz inşallah
25 mayıs nikah, 16 temmuz düğün canım, ama benim başka işlerimde olucak tayin işimiz var hangi il çıkarsa gidip gelicem ev tutulcak eşyalar gitcek falan gelinlikle uğraşamam mayıstan sonra
Canım ben hennayı bilmiyordum, sayende şimdi öğrendim. Gelinliğini ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?
kızlar kınada gelen takı kız tarafına aittir.aile eğer isterse ve maddi imkanları el veriyosa verir kızına parayı.
ama düğün takısı gelinle damada aittir.ailenin durumu kotüyse paraları alıyolar.küçük altınlar ve hediyelik bilezikler gelinde kalıyo sakın vermeyin.ayrıca kim yazmış hatırlayamadım ama.kaynana niye yapıyomuş hediyelik bilezikleri kalın bilezik.gelinin aklı yok mu alsın kocasını gitsin kuyumcuya sanane dimi.ahhh kaynanalarrrrr
kızlar peki gelinliğinizi nişanlınıza göstercek misinz? ben onsuz bakmak istemiyorum. hemen hemen her ayrıntısına beraber karar verelim istiyorum.. ama hani diolarya"düğündne önce damaty görmez" die.. sadece batıl inançtır dimi?
kızlar heyecanla hennanın sitesini inceliyolar sanırım
yerim sizi
sitede fiyatlar da varmış ya, bu akşam gidip bu modele bakıcam.
2012 Gelinlik Modelleri Model No HGB0009 Henna Gelinlik Sonsuzluk için bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?