2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayyyyyyy delü kaynana canım sakın yüz verme o aptala
ne dicem.facede yazdım ama seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum.bi akrabaya taçları anlatıyodum geçen aksam ordan mı kaldın naptın bilinç altımda

hahahahahhaha çatlak seniii hahahaha ne güzel işte yaaaa okdar derde soruna bunlar için değiyo yaa.. Allah yardımcımız olsunnn bu günlerde güzel be
nerden gelio nişanlın ve ne kdar kalacak bakim ha?

denizliden geliyo bilmiyorum hafta sonuna kadar kalır inş. :18:

KIZLARRR gelinlik alanlar gelinlik fiyatlarını ve modellerini ekleyebilirlermi..tabi hangi ilden ve nerden aldıklarını söylerlerse bize çok yardımcı olurlar

gelinliğimi aldım en kıssa zmanda atcam buraya ankarada samanpazarında nur giyim diye bi mağzadan aldım 900 milyon'a aldım cicişler

olabılır tatlım hayır olsun dıyelım. yarın tul alıp aksamındada yaparım. carsya cıkıcam yarın cumaya resımlerı atarım sana tatlım

adaş biz birlikte aldık bn giydim gördü valla inş. bişi olmaz ama bn pek öle şeylere inanmıyorum boşver sende inanma

aman yok inandığımdan değil.. her ağızdan bi ses çıkıoya sizede sorim dedim

denizliden geliyo bilmiyorum hafta sonuna kadar kalır inş. :18:

oyy oyy kalsın tabi yaaaaa... okadar beklemişsin biraz daha kalsın tabiiii....

aman yok inandığımdan değil.. her ağızdan bi ses çıkıoya sizede sorim dedim

oyy oyy kalsın tabi yaaaaa... okadar beklemişsin biraz daha kalsın tabiiii....

iyi yapmışsın sormakta inş. cnm bnm kalsında bnm anne uyuz birz çok konuşuyo o yüzden çok kalmaz

Gelinlik İçin Bir Kaç Modelim Var Bakalım Hangisi Olucak Ama Taç Görgüm Vuruldum Tepede Bir Topuz Ve Kabarık Bir Duak Düşünüyorum.

allahın ıznıyle benımkıde ufak eklerle bu olucak ıns. daha once parca parca koymustum sagolsun bı ark bırlestırıp attı bana bende sıze gostremek ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…