- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.141
kım yazmı onu cnm tabıkıde ben... ben salagım kuyumcuda ıs beceremem sagolsun kaynanam benım yerıme halledıvercek
kızlar amma dokturmussunuz yıne ya oku oku bıtmedı. buarada suan saglık ocagından gelıyorum saglık raporu almaya gıttım nıkah ıcın 2 tup kan aldılar 2 gun sonra baska bı yerden sonucunu almaya gıdıcek mısım.
yuzgorumlugu falan konusmussunuz bız nısanlımla baktık kaynanam acık goz nısanlımda dedı kı bızde adet var ılla yuzgorumlugu olması gerekıyo dıye. kayananma söledık ne dese begenırsınız . kurnaz ya bızımkı dugunden bı gun once yapalım tanıdık kuyumcudan dugunden sonra ceyreklerden oderız. guler mısın aglar mısın
Ayyy tatlım benimm çok sevindim çok iyi anlıyorum seni bizde 2 yıl ayrı kaldık gelceği gün bayram yeri oluyordu içim...
ankaradamısın sen de :)
hahahahahhaha çatlak seniii hahahaha ne güzel işte yaaaa okdar derde soruna bunlar için değiyo yaa.. Allah yardımcımız olsunnn bu günlerde güzel be
nerden gelio nişanlın ve ne kdar kalacak bakim ha?
İstanbuldayım ama bizim ilçede de varmış mağazası
Elifimmmm senlede düğün tarihleriimiz çok yakın
yclozl bende ankaradayım üstelikizmir caddesine yakınım
KIZLARRR gelinlik alanlar gelinlik fiyatlarını ve modellerini ekleyebilirlermi..tabi hangi ilden ve nerden aldıklarını söylerlerse bize çok yardımcı olurlar
ayyyyyyy delü kaynanacanım sakın yüz verme o aptala
ne dicem.facede yazdım ama seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum.bi akrabaya taçları anlatıyodum geçen aksam ordan mı kaldın naptın bilinç altımda
adaş biz birlikte aldık bn giydim gördü valla inş. bişi olmaz ama bn pek öle şeylere inanmıyorum boşver sende inanma
denizliden geliyo bilmiyorum hafta sonuna kadar kalır inş. :18:
aman yok inandığımdan değil.. her ağızdan bi ses çıkıoya sizede sorim dedim
oyy oyy kalsın tabi yaaaaa... okadar beklemişsin biraz daha kalsın tabiiii....
olabılır tatlım hayır olsun dıyelım. yarın tul alıp aksamındada yaparım. carsya cıkıcam yarın cumaya resımlerı atarım sana tatlım
acelesi yok kuzummmmmm ne zaman olursa.nisan başında isterim senden ben
sayfa atlayınca girebilirsin umarım yaaaaMervem ben diğer topikde son sayfayıgöremiyorum
Yine uygunsuz içerik diyor
Offf sıkıldım yaa
tamam tatlım. ben hazır edeyım kafam rahat olsun da sen ne zaman ıstersen ıste benden :)))
allahın ıznıyle benımkıde ufak eklerle bu olucak ıns. daha once parca parca koymustum sagolsun bı ark bırlestırıp attı bana bende sıze gostremek ıstedım
Eki Görüntüle 362179
kızlarrrr ben öğleden sonra büyük ihtimalle yokum.istoça gidicez annemle.çeyizcikler almayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?