2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Heycan felan hiç bişey yok şuan inan, hatta herşey oyunmuş gibi geliyorr, bişeyler yapıp ediyoruz ama hala evleneceğim hiisseine giremedim belki bir ay kala felan heycan başlarr.

Canım bende bi ara senin gibi düşünüyodum, bizimde şuan maddi olarak benim çalışmama ihtiyaç olmıycak ama yinede çalışmak istiyorum. Çünkü artık erkeklerin eski düşüncesi yok karım evinin kadını olsun çocuklarımıza baksın beni gelince karşılasın mantıkları kalktı. Artık tam tersi kendini ıspatlamış kadınlar ilgilerini çekiyor, kendini iş hayatından çekince ister istemez yıllar insanı pasifleştiriyor ve zamanla eşit düzeyden aşağıda olmuş olabiliyorsun. Ben buyüzden fikirlerimi değiştirdim beraber çalışıp kazanmak, akşam eve geldiğimizde işimizden günümüzn nasıl geçtiğinden bahsetmek daha güzel geliyor.

çalışma hayatına , kendi kazandığı parayı rahatça harmacaya alışan birinin ev hanımlığına dahada zoru her şeyde eşinden para istemeye alışması zor olur sanırım. ben de çocugumun hep yanında olmak onu kreşlerde annane-babaannede degil kendim büyütmek isterim ama bu işin ilerisi,emekliliği ve herşeyi var. hayatta herşey bizim için.. çalışan bayanın eşinin ailesinin gözünde de yeri başka olur. ben zaten memurum ne çalışmalarla ne streslerle girdim işe Allah aksini göstermesin emekliliğimi görmek istiyorum Allah herkese bunu nasip etsin

Hımmm tatlım seydişehir apayrı bir şehir bayağı uzak. Ama konyaya gelirsen beklerim seni canım muhakkak.Ahh şu aileler böyle yapmasalar ne olurki ne güzel güllük gülistanlık gitse..offf bugün onu düşünmücem moralimi bozmucam.

günaydın emyay :)
Allah neşeni artırsın...bu aralar durgunum ben bana da neşe gelsinnn nolur ....
günaydın gelincikler allah mutluluklarınızı daim etsin inşallah banada dua edin

Allah gönlüne göre nasip etsin canım..

bugün cumaaa..ohhh be sonunda geldi bu hafta sonu..hiç geçmicek sandım bu hafta çok yoğundu çok sıkıcıydı..havalarda düzeliyor ne güzel bugün keyfime diyecek yok yani

bugün cuma evet... havada güzel şimdi çalışmak yerine dışarda olmak vardı ya neyse onunda sırası gelecek

Kızlar bu arada yaşlarımı kaçç kim kaç yaşında gelin olcak?
Nişanlımım yaşları kaç?

Benim yaşım: 24
Nişanlım:25
ben ne nişanlım 25 canım..ben ondan 4 gün Büyüğüm.

düğün yaklaşırken başlar heyecan , şimdi işti koşuşturmaydı aynı hayatımıza devam edicez gibi geliyor ama öğle olmayacak işte..bi bakmışız yuvadan uçup gitmişiz...
ben evlendikten sonra çalışmak istemiyorum, Nişanlımın geliri iyi çok şükür. ama evde de duramam. benim bilgisayar programcılığı web tasarımı v.b. gibi meraklarım var en iyisi kursa falan gidip kendime bi yer açmak, çok güzel olur , yaşasınn

Kızlar benim kocam ailenin tek erkek torunu ve evladı el üstünde büyütülmüş 29 yaşında şımarık birisi işte
onunla sözlendiğimde herkes ona iyi davran falan diyordum kaynanam zaten mükemmel birisi ama ilk zamanlar ikimizde ısınamadık şimdi çok şükür sıkıntımız yok

bu hikayeyi okuyun kaynananıza ne olursa olsun saygı göstermek zorundasınız eşinizin anası ona saygı gösterirken şunu da düşünün o benim anneme böyle dese ne tepki verirdim

bır gun kayınvalıdesıyle yasayan va kayınvalıdesıyle hıc anlasamayan bır kadın varmıs sabahtan aksama aksamdan sabaha bırbırlrını yıyorlarmıs ıkısıde bırbırınden nefret eder olmus en snunda gelın dayanamamıs bır hocamı desem ufurukcumu desem bı adama gıtmıs ben bu kadından kurtulmak ıstıyorum demıs bana bır care anlatmıs aralarında gecenlerı adamda ona bu sıseyı al 1 ay boyunca yemeklerıne ekle ama bu arada ona cok ıyı davranman gerekecek demıs yapabılrsen al..1 aya kalma kaynan ölur demıs

almıs bızım gelın sıseyı kurtulcam sevıncıyle eve.ne varkı altı ustu 1 ay sonra kurtulucam 1gun 2,3,4gun derken 3 hafta olmus gelın kaynanya ıyı davrandıkca kaynanda ona ıyı davranır olmus sonunda bırbırlerıyle konusmuslar bız nıye boyle yaptık bırbırımızı uzduk dıye aslında sen benım bırıcık gelınımsın demıs kaynana gelınde sende benım canımın anasısın sen olmsan eşım olamazdı derken son haftaya gırmısler
eeee bızım gelının aklı basına gelmıs kaynanasını cok sever olmus kaynanada onu bızım gelın vıcdana gelmıs oldrmeye kıyamamıs cok sevdıgı eşinin anesını,cocuklarının babanesını öldürmeye gene gıtmıs ufurkcu amcaya ılacı kullandım ona cok ıyı davrandım ama artık ölmesını ıstemiyorum onu cok sevıyorum bugune kadar onu hep yanlıs anlamısım cok ıyı bırı nolur bunun panzehırını ver..
adam başlamıs gulmeye bak kızım demıs benım verdıgım ılac degıldı sadece suydu ben sana ona ıyı davranmayı ogrettım ...
sonra sen sag ben selamet...

oo kıslar çoğunuzun maaşı iyi şükür nişanlınızın ya ben gibi olaydınızmecburen çalıcm çünkü evimiz kira olcak çocuğa biraz uzak kalcz 2 sene filan çünkü tek maaşla gecim yapmamız çok zor çünkü bu yüzden ben çalışcm kayınvalidem bakck eğer olursa fikirleri değişmezse benmkide çalışmazsın diyo bende nasıl geçinecez diyorum offf off düğün borcu bitmeden kendimizi toparlamadan çocuk filanda bana çooookkk uzak

Tuğçe çalışmamayı sana hiç konduramam açıkçası, hele ki iyi bi işin varken, hem çalışmak sadece para için değil ki, sosyal bi ortama giriyosun, şimdi ki pembe hayallere göre şekillendirmemek gerek hayatı, erkekler çalışan kadına saygı duyuyolar o da kazanıyo diyolar, hata yapmamaları için bi geri adım oluyo, iyi düşün öyle karar ver

Evet erkekler artık kendini kanıtlamış bayanlardan hoşlanıyor
Benim nişanlımda her toplumda yüceltir beni
Sahip olduğum mesleğim işimden dolayı
Gel zaman git zaman bakalım neler dğeişcek

evet para isteme konusu kesinlikle sıkıntı olur
Ben çalıştığım günden beri çok sıkıntı çekmeme rağmen ailemden bile istemedim..
Amin canım

Evet konyaya uzak Antalyaya daha yakın sanırım
İnşallah canım kısmet
Valla bende düşünmemye çalışıyorum
Rabbim büyük..Allaha havale ettim

İşte dedim yaa bu kadar yıl okudum
Çalıştım
Bazı hedeflerim var ileriye dönük ama işim güzel ama mesai arkadaşlarım çok iki yüzlü ve içten pazarlıklı heryerde var bunlar artık aldırış etmiyorum
Bayağılıkları yüzlerinden akıyor resmen
Nişanlım bir kere anneme şöyle demişti
Annem ben çok para harcıyorum diye evlenince de harcarsın görürüm demişti
Nişanlımda kendi parası kazanır harcar ben karışmam demişti

Allah yardımcımız olsun canım sıkma canını
Herşey düzelir
Biz bir olalım eşlerimizde mutlu olalım inş.

benm kaynanamda iyiydir sorar her seferinde kızım ne yapım ne istersin onlara gideceğim zaman allah var yukarda kadının hakkını yiyemem bitane oğlu çok düşkün

Aynen tatlım ev kira düğün borçları olcak..İşi bırakmak dursun ben ilk yol bebek düşünemem. Düğünü kendimiz yapağımız için çok borcumuz olabilir. Nişanlımında öle aman aman bir kazancı yokki sırtımı dayayabileyim. Allah bizede bir yol açacaktır canım ben umutla bekliyorum.

benim nişanlım polis şimdiki yeri rahat ama şarka gidince gece nöbeti falan olursa artık ben sabahı zor ederim :18:

gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00

gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00

Hadi hayırlı olsun tatlım..Şimdiden çok mutluluklar dileriö ama saat 22:00 biraz geç değilmi. Düğün organizasyonunu bilmiyorum tabi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…