- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.521
günaydınnnnnn kızlaaaaar...bgn cumaaaa oley oley oley...
bal böceğiiiiii ayy ne kadar az kalmış senin..heyecan tam gazdır artık.. ohh yaa.. allah bir ömür mutlu etsinnnn... ozamanlarda ben nolurum acabaeşyalarıda boşver 1ay kala alsanda yeni şeyler çıkar emin ol..güle güle olur inşallahh
Havalar güzelleştikçe düğünler yaklaşıyor:))
Canım hiç çalışmak istemiyor yaa
Şu günlerimi şöyle evimde güzel güzel huzurlu gçirseydim
çeyizimi içime sine sine hazırlayabilseydim
Off Off
Evlenince bi çalışmak bi çalışmamak istiyorum
Bi bu kadar yıl evbde oturmak için mi okudun diyorum
Evlendikten sonra maddi dururumuma göre karar vereyim diyorum
Yaşlılığımıda düşünmek zorundayım
Hem 1 Maaş girmesi başka 2 Maaş başka diyorum
Aman ne bileyim
ama bende çalışırsam daha iyi stadartlar da geçiniriz kesin
Ben Kurban bayramında geldim
Birdaha büyük konuşmayım ama gitmem
Ailesi ile aram çok iyi değil
Çok kırgınlıklarım var onlara karşı yutkunamıyorum yaptıklarını
Seydişehirden Nişanlım
Bütün akrabaları orda
İzmirde yalnız yaşıyor
günaydın kızlarrrrrrr
acayip keyifliyim bugünnn
böcüğümmm evet canım büyük alışveriş bitti.ıvır zıvırımı gidince ordan alcam.
halı tül anneme ait.çok şükür.zor oldu ama bitti gibi gibi
tuğçemmmmm canımmm narlar çok tatlı görmen lazım.bunlar minnacık ama o büyüklertinden de alcam kesin.
eğlenmene sevindim kuzummm.
günaydın gelincikler allah mutluluklarınızı daim etsin inşallah banada dua edin
bugün cumaaa..ohhh be sonunda geldi bu hafta sonu..hiç geçmicek sandım bu hafta çok yoğundu çok sıkıcıydı..havalarda düzeliyor ne güzel bugün keyfime diyecek yok yani
ben ne nişanlım 25 canım..ben ondan 4 gün Büyüğüm.Kızlar bu arada yaşlarımı kaçç kim kaç yaşında gelin olcak?
Nişanlımım yaşları kaç?
Benim yaşım: 24
Nişanlım:25
Heycan felan hiç bişey yok şuan inan, hatta herşey oyunmuş gibi geliyorr, bişeyler yapıp ediyoruz ama hala evleneceğim hiisseine giremedim belki bir ay kala felan heycan başlarr.
Canım bende bi ara senin gibi düşünüyodum, bizimde şuan maddi olarak benim çalışmama ihtiyaç olmıycak ama yinede çalışmak istiyorum. Çünkü artık erkeklerin eski düşüncesi yok karım evinin kadını olsun çocuklarımıza baksın beni gelince karşılasın mantıkları kalktı. Artık tam tersi kendini ıspatlamış kadınlar ilgilerini çekiyor, kendini iş hayatından çekince ister istemez yıllar insanı pasifleştiriyor ve zamanla eşit düzeyden aşağıda olmuş olabiliyorsun. Ben buyüzden fikirlerimi değiştirdim beraber çalışıp kazanmak, akşam eve geldiğimizde işimizden günümüzn nasıl geçtiğinden bahsetmek daha güzel geliyor.
Canım bende bi ara senin gibi düşünüyodum, bizimde şuan maddi olarak benim çalışmama ihtiyaç olmıycak ama yinede çalışmak istiyorum. Çünkü artık erkeklerin eski düşüncesi yok karım evinin kadını olsun çocuklarımıza baksın beni gelince karşılasın mantıkları kalktı. Artık tam tersi kendini ıspatlamış kadınlar ilgilerini çekiyor, kendini iş hayatından çekince ister istemez yıllar insanı pasifleştiriyor ve zamanla eşit düzeyden aşağıda olmuş olabiliyorsun. Ben buyüzden fikirlerimi değiştirdim beraber çalışıp kazanmak, akşam eve geldiğimizde işimizden günümüzn nasıl geçtiğinden bahsetmek daha güzel geliyor.
evet para isteme konusu kesinlikle sıkıntı olurçalışma hayatına , kendi kazandığı parayı rahatça harmacaya alışan birinin ev hanımlığına dahada zoru her şeyde eşinden para istemeye alışması zor olur sanırım. ben de çocugumun hep yanında olmak onu kreşlerde annane-babaannede degil kendim büyütmek isterim ama bu işin ilerisi,emekliliği ve herşeyi var. hayatta herşey bizim için.. çalışan bayanın eşinin ailesinin gözünde de yeri başka olur. ben zaten memurum ne çalışmalarla ne streslerle girdim işe Allah aksini göstermesin emekliliğimi görmek istiyorum Allah herkese bunu nasip etsin
Hımmm tatlım seydişehir apayrı bir şehir bayağı uzak. Ama konyaya gelirsen beklerim seni canım muhakkak.Ahh şu aileler böyle yapmasalar ne olurki ne güzel güllük gülistanlık gitse..offf bugün onu düşünmücem moralimi bozmucam.
İşte dedim yaa bu kadar yıl okudumTuğçe çalışmamayı sana hiç konduramam açıkçası, hele ki iyi bi işin varken, hem çalışmak sadece para için değil ki, sosyal bi ortama giriyosun, şimdi ki pembe hayallere göre şekillendirmemek gerek hayatı, erkekler çalışan kadına saygı duyuyolar o da kazanıyo diyolar, hata yapmamaları için bi geri adım oluyo, iyi düşün öyle karar ver
oo kıslar çoğunuzun maaşı iyi şükür nişanlınızın ya ben gibi olaydınızmecburen çalıcm çünkü evimiz kira olcak çocuğa biraz uzak kalcz 2 sene filan çünkü tek maaşla gecim yapmamız çok zor çünkü bu yüzden ben çalışcm kayınvalidem bakck eğer olursa fikirleri değişmezse benmkide çalışmazsın diyo bende nasıl geçinecez diyorum offf off düğün borcu bitmeden kendimizi toparlamadan çocuk filanda bana çooookkk uzak
oo kıslar çoğunuzun maaşı iyi şükür nişanlınızın ya ben gibi olaydınızmecburen çalıcm çünkü evimiz kira olcak çocuğa biraz uzak kalcz 2 sene filan çünkü tek maaşla gecim yapmamız çok zor çünkü bu yüzden ben çalışcm kayınvalidem bakck eğer olursa fikirleri değişmezse benmkide çalışmazsın diyo bende nasıl geçinecez diyorum offf off düğün borcu bitmeden kendimizi toparlamadan çocuk filanda bana çooookkk uzak
gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00
kaç ay kala alınıyor gün canım bide benim salonda olmayacak önce olucak
gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00
6 ay kala canım
Bende bu hafta sonu fotoğraf çektirip
Salı günü gidip başvurcaz
Hadi hayırlı olsun tatlım..Şimdiden çok mutluluklar dileriöama saat 22:00 biraz geç değilmi. Düğün organizasyonunu bilmiyorum tabi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?